NK Zvijezda Gradačac

BranaVidara
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la BranaVidara » 20 avg 2011, 21:30

Zvijezda je jos uvijek mali klub, dovest igraca nije otic na pijacu i daj mi tog i tog.
Sjeti se samo kad je Bogicevic iz Modrice trebo nama doc, tada je dao izjavu za ovaj portal. " Zvijezda je bila najkorektnija ali Zeljo je Zeljo" znaci nekog kvalitetnog mozemo dovest jedino ako ostane bez kluba i nema ponuda (al onda nije kvalitetan vec je polovnjak kako ih nazivate) ili ce neko doc samo zbog para i setat po terenu i **** nam svima zivce.

Ja sam sretan sto uopste ostaju i ligi, dosad je bilo ko dodje tako i ode

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 20 avg 2011, 21:39

BranaVidara je napisao/la:Sramota, ovakvi navijaci ne zasluzuju klub u PL, sad svi pametni... dzaba nas sramotite po forumu u citavoj bosni, ovo svi citaju, ako vam sta nije jasno obratite se vodji navijaca a on neka napravi sastanak sa Jovicem pa mu tamo sve recite...
koliko para toliko muzike...
nemoze se za jednu sezonu i ekipa i stadion napravit.... nek prica ko sta hoce nismo mi real da se razbacujemo sa parama imamo ih tek toliko da nikom nismo duzni i da ostanemo u PL
Dzaba lupetas za navijače...svi mi jako volimo zvijezdu i ne volimo kada gubi.. normala je stvar da se moze ući u krizu, ali mi smo usli u najgorem mogucem trenutku....... treba biti realna ljudi slijede **** utakice, travnik,zrinjski, olimpik, celik, zeljo, borac, sloboda... sto znaci do 11 kola ako skupimo eventulano 10 bodova bice dobro naravno ako uspijemo pobijedit kuci travnika, olimpika, i borca... :geek: :geek: :geek: a kako stvari stoje nek nam je BOG na pomoći...

a sto se tiče para bolje da su doveli 2 spacna igrača neka 7-8 polovnih

BranaVidara
Kontakt:

Post Postao/la BranaVidara » 20 avg 2011, 21:43

Dzaba lupetas za navijače...svi mi jako volimo zvijezdu i ne volimo kada gubi.. normala je stvar da se moze ući u krizu, ali mi smo usli u najgorem mogucem trenutku....... treba biti realna ljudi slijede **** utakice, travnik,zrinjski, olimpik, celik, zeljo, borac, sloboda... sto znaci do 11 kola ako skupimo eventulano 10 bodova bice dobro naravno ako uspijemo pobijedit kuci travnika, olimpika, i borca... :geek: :geek: :geek: a kako stvari stoje nek nam je BOG na pomoći...

a sto se tiče para bolje da su doveli 2 spacna igrača neka 7-8 polovnih[/quote]

Ispast necemo al makar cemo dobit stadion... a za spacne igrace trebamo jos dugo godina igrat u PL da ih pocnemo dovodit i da oni hoce doc

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 20 avg 2011, 21:47

jesi li siguran da necemo ispast... jbe no je ljudi... i ja mislim da necemo ispast i da ima gori ekipa, ali nije lijpo pogledat trenutnu sitaciju.... slazem se to za stadio i za igrace... ali puno smo mi i dobri igraca otjeralali.....

MokeGradačac
Kontakt:

Post Postao/la MokeGradačac » 20 avg 2011, 21:50

E moji dragi navijaci :) vidim da ovdje ima puno sposobnih ljudi ... Svi sve znaju ... Ko zeli da se dokaze evo mu
http://oit.kif.hr/pages/ispiti.php" onclick="window.open(this.href);return false;
VIDIM DA U NEKIM LJUDIMA IMA POTENCIJALA :D :D

A da znate nasi su ostavili srce na terenu i igrali su ko lavovi... Rudar ko rudar povuko se bunker .. Gol nam je pao na pocetku drugog poluvremena jbg nespremni..

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 avg 2011, 21:56

lijepo bogami tako se pljuje voljeni klub.pa zvijezda kad nanize dvije pobjede odma svi na stadion i po forumu pisete sve najbolje o zvijezdi a sad ste razocarani i to nakon tri kola sezona je duga i sve ce to doci na svoje ispast sigurno necemo kad bude trebalo pa kupicemo brate.nepravi se stadion za prvu ligu federacije.pojedini ovdje i nezasluzuju da budu simpatizeri zvijezde samo je hljagate i svijet nam se smije....
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 20 avg 2011, 21:57

emir_dj je napisao/la:
BranaVidara je napisao/la:Sramota, ovakvi navijaci ne zasluzuju klub u PL, sad svi pametni... dzaba nas sramotite po forumu u citavoj bosni, ovo svi citaju, ako vam sta nije jasno obratite se vodji navijaca a on neka napravi sastanak sa Jovicem pa mu tamo sve recite...
koliko para toliko muzike...
nemoze se za jednu sezonu i ekipa i stadion napravit.... nek prica ko sta hoce nismo mi real da se razbacujemo sa parama imamo ih tek toliko da nikom nismo duzni i da ostanemo u PL

a sto se tiče para bolje da su doveli 2 spacna igrača neka 7-8 polovnih
ja sam siguran da necemo ispast i siguran sam da Travnika dobijamo to beez daljnjeg pa jbt nismo mi jedni koji pisu 2 uzastopna poraza jbg sta ces idemo sad dalje mislimo na Travnik mislimo na bodove ja
a jbg ev jedan primjer R.Madrid prosle godine izgubi od Almerije koja je bila prezadnja a R.Madrid 2
Zadnja izmjena: mirza_rd, dana/u 20 avg 2011, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 20 avg 2011, 21:59

astra1922 je napisao/la:lijepo bogami tako se pljuje voljeni klub.pa zvijezda kad nanize dvije pobjede odma svi na stadion i po forumu pisete sve najbolje o zvijezdi a sad ste razocarani i to nakon tri kola sezona je duga i sve ce to doci na svoje ispast sigurno necemo kad bude trebalo pa kupicemo brate.nepravi se stadion za prvu ligu federacije.pojedini ovdje i nezasluzuju da budu simpatizeri zvijezde samo je hljagate i svijet nam se smije....
brate upravu si 1000% sve to treba rasjerat

BranaVidara
Kontakt:

Post Postao/la BranaVidara » 20 avg 2011, 22:00

Sigurno nece ispast, nebi pravili stadion.... pa i ostali ce igrat i protiv zelje, borca sarajeva sve ce to doc na svoje.. uglavnom u ova tri kola niko nas nije nadigro, ono protiv sirokog cista sreca da golman nije pogrijesio ko zna sta bi bilo (komentar na rudarovoj temi, dugo u prijedor nije dosla bolja i organizovanija ekipa kao zvijezda), uglavnom fali nam malo srece i jedan NAPADAC

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 avg 2011, 22:04

samo ja crko od nade da ce dovest napadaca evo i sad se nadam...daj sefe odrijesi kesu daj nam dobrog napadaca da se vise ne patimo, dobra smo ekipa to svi znamo samo kiler fali...imo bi volju da mogu par zvijezdinih forumasa dozivotno banovat :lol: :lol: :lol: ;)

Nova sezona nova nafaka

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 20 avg 2011, 22:05

Ekipu kakvu smo imali u Prvoj ligi s kojom smo usli u Pl.jaca je od ove sada skoro duplo.Istina da mnogi igraci jos nisu bili afirmisani dovoljno kao fudbaleri-Smajlovic,Savic,Alimanovic,Pjanic...pa trener Ninkovic...Pitam vas,ko je tada znao odabrat i skrojit ovakav tim koji ce harat Prvom ligom i u Pl.prvu godinu biti u vrhu.Dosli neki novi ljudi,bez obzira sto smo financijski stabilniji, kvalitetom smo gori.Dakle,nije stvar sto smo mladi u Pl,sto ne mozemo imat kvalitetne igrace,sto neki ne zele u Zvijezdu...los nam menandzment,to j e problem.Treba imati prave ljude na pravom mjestu.Recimo,Travnik nema sto mi imamo i obrnuto,ali vodeci ljudi u klubu znaju svoj posao raditi i eto Travnik je u vrhu.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 avg 2011, 22:10

mani se ba travnika kako si tako brzo izgubio vjeru u zvijezdu pa sad ti i mesari dobri.sad smo prva tri kola dvije gostovali sl polusezone igramo kuci pa sve ce se to promjeniti...ja i volim sto je ovako bar ce sad u srijedu biti 500 pravih zvijezdinih simpatizera ;)

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 20 avg 2011, 22:13

astra1922 je napisao/la:samo ja crko od nade da ce dovest napadaca evo i sad se nadam...daj sefe odrijesi kesu daj nam dobrog napadaca da se vise ne patimo, dobra smo ekipa to svi znamo samo kiler fali...imo bi volju da mogu par zvijezdinih forumasa dozivotno banovat :lol: :lol: :lol: ;)

astra budi konkretan koga bi volio banovati

BranaVidara
Kontakt:

Post Postao/la BranaVidara » 20 avg 2011, 22:19

Prosle godine velez bio u vrhu pa nakraju se borio za opstanak, mani se prve federalne razlika nebo i zemlja vidi samo buducnost, pa sad kozara i gabela, zvornik...., a i tamo su kupovali utakmice na veliko

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 avg 2011, 22:21

pa eto i ti si ko promjena vremena .jovic sigurno nece otic jer gradi projekat evropska zvijezda koja bi sl sezone trebala da bude kandidat za evropu.ove sezone prioritet je zavrsetak komplet tribine i dobijanje uefine licence.a najlakse je dovest igrace kad imas para.eto kolko je ulozeno u tribinu pa mogli smo dovest klase od igraca.primjer cu dat za mujkica covjek doso u gradacac i trazio 50000 ugovora a nasi davali 30000 i frajer nece znaci da su ga htjeli doveli bi ga.uglavnom na ovom forumu ne bi skodilo malo pdrske zvijezdi cast pojedincima

Nova sezona nova nafaka

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 20 avg 2011, 22:27

astra1922 je napisao/la:pa eto i ti si ko promjena vremena .jovic sigurno nece otic jer gradi projekat evropska zvijezda koja bi sl sezone trebala da bude kandidat za evropu.ove sezone prioritet je zavrsetak komplet tribine i dobijanje uefine licence.a najlakse je dovest igrace kad imas para.eto kolko je ulozeno u tribinu pa mogli smo dovest klase od igraca.primjer cu dat za mujkica covjek doso u gradacac i trazio 50000 ugovora a nasi davali 30000 i frajer nece znaci da su ga htjeli doveli bi ga.uglavnom na ovom forumu ne bi skodilo malo pdrske zvijezdi cast pojedincima
LJUDI NEMOJTE SE DZABE BLAMIRAT, PA TEK SU TRI KOLA IZA NAS. STA BI TREBALI OVI U ARSENALU DAT OTKAZ WENGERU JER NIJE DOBIO U PRVA DVA KOLA, ILI PROSINECKOM OTKAZ U ZVEZDI JER JE IZGUBIO U SUBOTICI I OD RENNA. MA DAJTE ., SVE CE TO DOCI NA SVOJE POSLIJE DVA, TRI VEZANA USPJEHA SVI CETE DRUGACIJE PISAT PO FORUMU.ZATO PODRZIMO JOVICA I IGRACE U SRIJEDU I ZABIJMO TRAVNIKU 3-4 KOMADA I SVE CE DOCI NA SVOJE.
FORZA ZVIJEZDA
Zadnja izmjena: mmmirza, dana/u 21 avg 2011, 08:57, ukupno mijenjano 1 put.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 20 avg 2011, 22:32

astra1922 je napisao/la:pa eto i ti si ko promjena vremena .jovic sigurno nece otic jer gradi projekat evropska zvijezda koja bi sl sezone trebala da bude kandidat za evropu.ove sezone prioritet je zavrsetak komplet tribine i dobijanje uefine licence.a najlakse je dovest igrace kad imas para.eto kolko je ulozeno u tribinu pa mogli smo dovest klase od igraca.primjer cu dat za mujkica covjek doso u gradacac i trazio 50000 ugovora a nasi davali 30000 i frajer nece znaci da su ga htjeli doveli bi ga.uglavnom na ovom forumu ne bi skodilo malo pdrske zvijezdi cast pojedincima
hvala ti astra .... :D :D :D sto se tice podrske dobro znas da mi svi dajmo bezuslovnu podrsko... neko na ovaj a neko na onaj način... forum je da se razijene misljenja.... kad nije neseto dobro treba to reci i to na vrijeme a ne kad sve bude gotov... sva dobro partije i dobro stvari iznosim i hvalim... zato jesm ko promjena vremena...

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 20 avg 2011, 23:06

mmmirza je napisao/la:
LJUDI NEMOJTE SE DZABE BLAMIRAT, PA TEK SU TRI KOLA IZA NAS. STA BI TREBALI OVI U ARSENALU DAT OTKAZ WENGERU JER NIJE DOBIO U PRVA DVA KOLA, ILI PROSINECKOM OTKAZ U ZVEZDI JER JE IZGUBIO U SUBOTICI I OD RENNA. MA DAJTE ., SVE CE SE TO DOCI NA SVOJE POSLIJE DVA TRI VEZANA USPJEHA SVI CETE DRUGACIJE PISAT PO FORUMU.ZATO PODRZIMO JOVICA I I GRACE U SRIJEDU I ZABIJMO TRAVNIKU 3-4 KOMADA I SVE CE DOCI NA SVOJE.
FORZA ZVIJEZDA
ovo sto astra pise je istina 100%

mmmirza imenjace moj tako treba misliti pozitivno zato u srijedu
SVI NA STADION !!!
SVI NA ISTOK !!!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 20 avg 2011, 23:12

Ma dobijaju oni podršku kada igraju, a kada su sami onda se tuku izmedju. To nema smisla više, nije Jović kriv tu nimalo jer ne može čovjek pored njih biti 24h. Ja ću njih svakako podržat na svakoj utakmici, jer ja volim Zvijezdu ma tko god igrao za nju, ali i oni trebaju znati da MORAJU ostavit sve po strani i kada je utakmica moraju ginut na terenu. U srijedu očekujem kao i svaki put pobjedu, a kakvu će predstavu nam dati toga se bojim.
Dragon Town

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 20 avg 2011, 23:26

JOVIĆU, DOVEDI KVALITETNOG NAPADAČA !

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.