FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo je Dinina zadnja tekma i to je to! Sta hocete? Da Ibro brani?!
-
- Kontakt:
Ne...Ima Adilovic. Receno je da je sve uredu sa ramenom.BegAx je napisao/la:Ovo je Dinina zadnja tekma i to je to! Sta hocete? Da Ibro brani?!
Ali opet rekoh, ja nemam nista protiv da odradi oprostajnu ali samo ako je oprostajna.Dosta je vise odlazaka na pripreme negdje pa vracanje u Sarajevo. Nismo utociste za izbjeglice.
ma okanite se dine ako bude igrao za nas extra umjesto ibre, doveden je golman kako treba znaci nece ostajat ako se uzme u obzir da je tu i adilovic
samo hrabro, muski i u kost i do pobjede aBd...
pozdrav za mostarce i dobro dosli na Kosevo...
samo hrabro, muski i u kost i do pobjede aBd...
pozdrav za mostarce i dobro dosli na Kosevo...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Bez brige. Plišekova je zadnja što se tiće igračkog kadra. Ako Adilović nije 100% spreman, onda je bolje Dinu staviti na gol, nego Ibru. Naravno, ako je oproštajna utakmica u pitanju, a mislim da jest, jer Plišek je bio sasvim jasan !
Večeras pobjeda, pa bilo kakva.
Istok će svakako odraditi svoje !
Večeras pobjeda, pa bilo kakva.
Istok će svakako odraditi svoje !

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
najlakse je lupati po novinama kako se ne treba vracati a kad je dur guzici onda dodji dino jos veceras pa onda idi suplja kao sto je i dosada bila
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta se pravis pametan dino nije ni otisaohordas'87 je napisao/la:najlakse je lupati po novinama kako se ne treba vracati a kad je dur guzici onda dodji dino jos veceras pa onda idi suplja kao sto je i dosada bila

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
a ti se malo raspitaj pa ces znati sto nije otisao uglavnom ne leti i ne treba ovako pametovati po pressu i onda pojesti ****Sarajlijc@ je napisao/la:Sta se pravis pametan dino nije ni otisaohordas'87 je napisao/la:najlakse je lupati po novinama kako se ne treba vracati a kad je dur guzici onda dodji dino jos veceras pa onda idi suplja kao sto je i dosada bila
-
- Kontakt:
ma dobro nije sad to oko dine toliko ni bitno ako igraci odrade posao kako bi trebalo nece nas golman ni imati posla !!!
aBd samo hrabro do pobjede !!!
i treba mirzu lijepo ispratiti na kosevu!!! hahahahaha

aBd samo hrabro do pobjede !!!
i treba mirzu lijepo ispratiti na kosevu!!! hahahahaha

Večeras pobjeda ABD pa kospama bjezimo 6 boba...
Ubila ih KACA SIRA
Ubila ih KACA SIRA
Samo pobjeda !!
Dosta 1-0 - Haskić !
Dosta 1-0 - Haskić !

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
FCS-FCS je napisao/la:Večeras pobjeda ABD pa kospama bjezimo 6 boba...
Ubila ih KACA SIRA

familija varupa pravo nezgodna. vjerovatno vejsilovi potpomci

hahahaha cujem cevapi se jedu na plavoj vodi kod LutveUPS je napisao/la:FCS-FCS je napisao/la:Večeras pobjeda ABD pa kospama bjezimo 6 boba...
Ubila ih KACA SIRA![]()
![]()
![]()
![]()
familija varupa pravo nezgodna. vjerovatno vejsilovi potpomci

ENO ih placu na forumu dobro... Večeras dobro stisnuti od prve min. i biće to sve OK.... Dovoljno 1-0 InsAllah
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ko ce braniti veceras???
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
dino hamzic i ne idite kod susjeda na temu pustite ih neka sami polemisu nema potrebe da mi komentarisemo njihove igre
Samo da pitam jeli vam brani veceras adilovic ili neko treci? pozz
Neko live stream link send ????

Nemozete vi mrziti BOSNU koliko je ja mogu voliti !!!
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...
Svii u napad jedan je HASE....
Svaka cast za korektno navijanje zajedno svi prilaze stadionu i domaci i gostujuci navijaci....

Svaka cast za korektno navijanje zajedno svi prilaze stadionu i domaci i gostujuci navijaci....

Nemozete vi mrziti BOSNU koliko je ja mogu voliti !!!
Ipak smo se ugledali na Evropu, svaka čast i jednim i drugim navijačima...Marinac je napisao/la:Svii u napad jedan je HASE....
Svaka cast za korektno navijanje zajedno svi prilaze stadionu i domaci i gostujuci navijaci....![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Lecler, stokastoka23 i 39 gostiju.