Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 avg 2011, 20:32

VanBasten je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:1:1 asist pjanic, strijelac gomis
ah, što su njih dvojica ubojit tandem ove sezone. Mensečini da je ovo trećo gpl Gomisa na asistenciju Pjanketa u zadnje 3 tekme.
da, dobro suradjuju, ali mislim da je u zadnjoj ligaskoj tekmi, pjanik :D majstorski asistirao lisandru 8-) zizu style 8-)

btw bastos gipsy
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 avg 2011, 20:35

Cartman je napisao/la:Joj sto se Bastos izgalami na Pjanica. :lol:
sta ce on ;) propo frajer pjana ce ga progutat :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 20 avg 2011, 20:35

nije valjda da se i ono broji kao asistencija :mrgreen: ako je Pjanci spao na to da mu se ono dodavanje na koji metar u stranu broji kao dobar potez utakmice, bolje nek i ne igra.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 20 avg 2011, 20:39

daj link iko? bolji link??

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 20 avg 2011, 20:44

JuveSissoko je napisao/la:nije valjda da se i ono broji kao asistencija :mrgreen: ako je Pjanci spao na to da mu se ono dodavanje na koji metar u stranu broji kao dobar potez utakmice, bolje nek i ne igra.
Nista, ti dopis UEFI/FIFI pisi i reci ti njima kakva fudbalska pravila trebaju biti i da oni pojma nemaju.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 20 avg 2011, 20:53

kakav je pjanic bio...? od jedan do deset..?

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 20 avg 2011, 20:53

guber90 je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:nije valjda da se i ono broji kao asistencija :mrgreen: ako je Pjanci spao na to da mu se ono dodavanje na koji metar u stranu broji kao dobar potez utakmice, bolje nek i ne igra.
Nista, ti dopis UEFI/FIFI pisi i reci ti njima kakva fudbalska pravila trebaju biti i da oni pojma nemaju.
ma ko se to uvrijedioooo, asistencija je presmijesna, end of story, zapravo uopste nije asistencija koja dovodi do gola, nego... zapravo nista.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 20 avg 2011, 20:54

TKC je napisao/la:kakav je pjanic bio...? od jedan do deset..?
Iskreno oko 7-8, imao je odlican sut, nisu mu bas centarsutevi bili, asistirao je za go tako, da nije lose, ali znam da on moze i bolje :D.

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 avg 2011, 20:54

TKC je napisao/la:kakav je pjanic bio...? od jedan do deset..?
4,5

slaba utakmica, slab Lyon, slab Pjanic

mozda se cuvaju za Rubin, moraju proci u Ligu prvaka

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 20 avg 2011, 20:56

JuveSissoko je napisao/la:
guber90 je napisao/la:
ma ko se to uvrijedioooo, asistencija je presmijesna, end of story, zapravo uopste nije asistencija koja dovodi do gola, nego... zapravo nista.
Ma jeli, sada ti definises neka nova pravila fudbala, ima sada asistencija koja dovodi do gola i koja ne dovodi do gola, te se ona naziva zapravo nista.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 20 avg 2011, 20:59

guber90 je napisao/la: Ma jeli, sada ti definises neka nova pravila fudbala, ima sada asistencija koja dovodi do gola i koja ne dovodi do gola, te se ona naziva zapravo nista.

Jedini ko se ovdje mogao uvrijediti, je tvoj mozak, imas ga u glavi, a ne koristis ga.
:) eto super Pjanic igrao "sjajno" imao asistenciju na tri metra, koja je obicno neproduktivno dodavanje koje ja mogu zatvorenih ociju napravit, a jos jedan uspjeh veceras, ti imas mozak ja nemam, uspio si u zivotu, tvoja voljena UEFA te treba zaposlit, da nam pravila kreiras pa da Pjanic bude najbolji igrac na svijetu.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 20 avg 2011, 21:08

Sta si se ba Juve naobrijao, de smiri dozivljaj. Ne kontam kako na svakoj temi neko mora nesto srati...

A Pjanke po meni buranija. Vidi se da ima znanje, ali je brate nekakav blag i nejak da Bog sacuva. Pa ne mogu da vjerujem da on nema ni jedne "plocice" na stomaku. Mislim da je red da malo ojaca i ulazi u duele

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 20 avg 2011, 21:11

Ma kakva asistencija, Gomis je poveo loptu 2-3 metra i opucao prema golu. Ja sam se onako zezao i kazem Pjaniceva asistencija, ali, ono, po meni ne moze biti asistencija. To je isto kada igrac od svog gola predribla sve i da gol, asistencija se moze pripisati golmanu, koji mu je dodao loptu kod gola... Opet ne znam, po meni ono nikako ne moze biti asistencija.
Izdržati, to je temelj vrline!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 20 avg 2011, 21:12

delija je napisao/la:Sta si se ba Juve naobrijao, de smiri dozivljaj. Ne kontam kako na svakoj temi neko mora nesto srati...

A Pjanke po meni buranija. Vidi se da ima znanje, ali je brate nekakav blag i nejak da Bog sacuva. Pa ne mogu da vjerujem da on nema ni jedne "plocice" na stomaku. Mislim da je red da malo ojaca i ulazi u duele
popusti ba, boli me k za Pjanica, samo sam vidio gol Gomisa i ovdje vidim da je "asistirao", pa sam napisao da nije vidilo asistencije vrijedne pomena, jer to je ispod njegovih standarda, asistencija je smijesna to sam napisao,a o Pjanicevoj igri i njegovoj formi nit pisem nit me interesuje, a to sto nekima smeta sto ima misljenja drugacijih od njihovih bolje nek ne dolaze na forum, ili da potraze u rijecniku sta forum znaci.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 avg 2011, 21:14

Dobro je @juve-sisko,sto ti uvijek moras biti najgori od sve djece.
Kad je koju pokenjati po nasim reprezentativcima prvi si.To si cinio i sa Dzekom pa ti ponestalo materijala.
Neproduktivno dodavanje ne moze biti asistencija a posto je nakon toga postignut gol sam sebe onda pobijas.
Nego pitam se zbog cega toliko frustracija.Mozda zbog Juvea dodijalo toliko titula zadnjih godina,sta li.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 20 avg 2011, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 20 avg 2011, 21:18

harishp je napisao/la:Dobro je @juve-sisko,sto ti uvijek moras biti najgori od sve ove djece.
Kad je koju pokenjati po nasim reprezentativcima prvi si.To si cinio i sa Dzekom pa ti ponestalo materijala.
Neproduktivno dodavanje ne moze biti asistencija a posto je nakon toga postignut gol sam sebe onda pobijas.
Nego pitam se zbog cega toliko frustracija.Mozda zbog Juvea dodijalo toliko titula zadnjih godina,sta li.
pomjesao si lonicice, nemas pojma o cemu govoris, kakav Dzeko kakvi bakraci, o reprezentativcima napisem dva posta godisnje, a ti visi samo po ovim temama i trazis svadju da napises koju "pametnu", popusti, nisam ti se obratio

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 avg 2011, 21:21

Ma Gomis je na svoju ruku sve napravio, zato je nebitno ko mu je dodao loptu.

Ovo se zove asistencija, gledajte i ucite se ;)

[youtube][/youtube]

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 avg 2011, 21:30

harishp je napisao/la:Dobro je @juve-sisko,sto ti uvijek moras biti najgori od sve ove djece.
pomjesao si lonicice, nemas pojma o cemu govoris, kakav Dzeko kakvi bakraci, o reprezentativcima napisem dva posta godisnje, a ti visi samo po ovim temama i trazis svadju da napises koju "pametnu", popusti, nisam ti se obratio
Malo si se tu zayebunio jer si ocigledno zaboravio opciju pregleda prijasnjih postova clanova.
Kad god je bio losiji mec Dzeke medju prvima si bio da koju prospes.
Nisi ti u sustini los djecko,Ali ne prilici ponekad frustraciju istresti bas u svoju bascu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 20 avg 2011, 21:35

harishp je napisao/la:
Malo si se tu zayebunio jer si ocigledno zaboravio opciju pregleda prijasnjih postova clanova.
Kad god je bio losiji mec Dzeke medju prvima si bio da koju prospes.
pa sta, ako Dzeko igra lose, treba da napisem da je bio sjajan?? to sto se nadjem uvijek kad lose igra je mozda sto ga tada i gledam, ne mogu ja birat kad cu ga gledat i kad ce on dobro odigrat, protiv Swansea je dobro igrao pa sam pisao ironicnim tonom, bilo mi drago sto igra tako, a kad mu De Gea pomogne da da gol a ostatak utakimice odigra lose, javicu se ako sam je gledao i napisat svoje misljenje, da je sve sem gola lose a i gol uz pomoc golmana, sta hoces da pisem hvalospjeve uvijek ? e vala necu, nije mi rodbine, u ostalom i da ga stalno kritikujem to je moje pravo, kad god Ibisevic da gol uvijek se javim i pohvalim ga, ili je to danas samo neke reprezentativce dozvoljeno hvalit a neke samo kritikovat, kako cemo, moramo odlucit ko nam je drazi, Dzeking gol je izgleda vrijedniji od Ibisevicevog, koji mi je licno drazi jer je bolji i skromniji covjek od Dzeke i zato ga mozda i vise hvalim, ja iznosim svoje misljenje a kome smeta nek ne cita.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 20 avg 2011, 22:21

hahahhahahahahaaahahahahahahah..to je komentar na asistenciju!!!!
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, jasmin10, s4mke i 35 gostiju.