FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

scudetto
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la scudetto » 20 avg 2011, 17:43

Joge profulo penal,pa gdje on da uzme da puca :roll:

edit: 1-0 Zecevic
Zadnja izmjena: scudetto, dana/u 20 avg 2011, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.

GelsenkirchenTuzla
Kontakt:

Post Postao/la GelsenkirchenTuzla » 20 avg 2011, 17:48

Steta sto nismo dali gol.Dobro bi nam doslo da bi poveli,odma bi presli na bunker :D

1:0 za Leotar :x

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 20 avg 2011, 17:55

Cuj joge pucao penal, e stvarnoo ne mogu da vjerujem, pa gdje je mesanovic ili zoletic cccc
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 avg 2011, 17:58

Dodje nam kazna u najgore vrijeme :evil:

E moj Joge,profula penal :cry:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 20 avg 2011, 18:30

sta kukate na Jogeta...jel to veliki strateg Crnkic plazajuci guzove na moru u hladu starog bora skonto da PENAL puca STOPER :roll: :o :o ...bravo treneru,strategu....kolko treba bit debilan za ovako nesto :?
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 avg 2011, 18:32

slani grad je napisao/la:sta kukate na Jogeta...jel to veliki strateg Crnkic plazajuci guzove na moru u hladu starog bora skonto da PENAL puca STOPER :roll: :o :o ...bravo treneru,strategu....kolko treba bit debilan za ovako nesto :?
Ja kolko sam vidio na Kosevu,da taj Joge ima veci autoritet od samog trenera,momak igra koju hoce poziciju,ide naprijed kad hoce,ode naprijed na skok kad mu se cefne,jedna situacija svi igraci Slobode igraju nazad,on osto gore jedini istureni,a fol stoper...ugl momak igra kako hoce,i sta hoce i ocito nikome ne odgovara za svoje postupke
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 20 avg 2011, 18:40

miky_hz je napisao/la:
slani grad je napisao/la:sta kukate na Jogeta...jel to veliki strateg Crnkic plazajuci guzove na moru u hladu starog bora skonto da PENAL puca STOPER :roll: :o :o ...bravo treneru,strategu....kolko treba bit debilan za ovako nesto :?
Ja kolko sam vidio na Kosevu,da taj Joge ima veci autoritet od samog trenera,momak igra koju hoce poziciju,ide naprijed kad hoce,ode naprijed na skok kad mu se cefne,jedna situacija svi igraci Slobode igraju nazad,on osto gore jedini istureni,a fol stoper...ugl momak igra kako hoce,i sta hoce i ocito nikome ne odgovara za svoje postupke
poslao ga zadnjih 10 minuta trener da proba skociti i napraviti sansu za nekog nakon sto su smanjili rezultat

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 avg 2011, 18:42

Joge profulao penal,dvije dobre sanse preko Halilovica,haman ne stojimo lose u Trebinju ..

Ajde Boze pogledaj nas,da uzmemo bod sa ovog gostovanja :)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

GelsenkirchenTuzla
Kontakt:

Post Postao/la GelsenkirchenTuzla » 20 avg 2011, 18:56

Na kraju smo jos izgubili 2:0.
Ko zna kako bi prosla tekma da bi dali gol iz penala.

Dajdža
Kontakt:

Post Postao/la Dajdža » 20 avg 2011, 18:57

Kraj ,nimalo dobar_ 2:0

Dajdža
Kontakt:

Post Postao/la Dajdža » 20 avg 2011, 19:00

harry_90 je napisao/la:Joge profulao penal,dvije dobre sanse preko Halilovica,haman ne stojimo lose u Trebinju ..

Ajde Boze pogledaj nas,da uzmemo bod sa ovog gostovanja :)
Haman i bog je digao ruke od nas! Pa da uđe taj gol iz penala,sve bi drugačije bilo!

medjed_orijas
Kontakt:

Post Postao/la medjed_orijas » 20 avg 2011, 19:18

dajte ljudi budimo realni nemoze se 2 kola uzastopno odnijet bodovi iz Trebinja.... sta da smo i dali taj gol opet bi oni uvalili dva do kraja.......i kakve ima veze puca li stoper vezni il napadac ja znam dosta ekipa gdje GOLMANI izvode najstroziju kaznu.....idemo dalje sta je tu je.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 21 avg 2011, 00:12

Ljudi evo vrati se i ja iz Trebinja , danas sam platio da odem i ne bih mi zao , imali smo dobru priliku , cak je i Joge pucao penal jer su se ostali ustrtili dobro je sutao , ali golman je skinuo maher svaka mu cast za ono , prilike dobro mogli smo do boda ali lopta nije htjela u go , dodaj to jos +40 i saunu dobro je bilo , da je bilo sportske srece mogli smo do boda . Iznenadio me onaj Milutinovic kako fino igra .
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 21 avg 2011, 00:21

TaRgEt_ je napisao/la:Ljudi evo vrati se i ja iz Trebinja , danas sam platio da odem i ne bih mi zao , imali smo dobru priliku , cak je i Joge pucao penal jer su se ostali ustrtili dobro je sutao , ali golman je skinuo maher svaka mu cast za ono , prilike dobro mogli smo do boda ali lopta nije htjela u go , dodaj to jos +40 i saunu dobro je bilo , da je bilo sportske srece mogli smo do boda . Iznenadio me onaj Milutinovic kako fino igra .
Pa jesil isao navijao, ili si bio kao simpatizer.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 21 avg 2011, 00:33

VolimTz je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Ljudi evo vrati se i ja iz Trebinja , danas sam platio da odem i ne bih mi zao , imali smo dobru priliku , cak je i Joge pucao penal jer su se ostali ustrtili dobro je sutao , ali golman je skinuo maher svaka mu cast za ono , prilike dobro mogli smo do boda ali lopta nije htjela u go , dodaj to jos +40 i saunu dobro je bilo , da je bilo sportske srece mogli smo do boda . Iznenadio me onaj Milutinovic kako fino igra .
Pa jesil isao navijao, ili si bio kao simpatizer.

Ma nisam navijao isao sam o svom trosku sam kao simpatizer , a derao sam se koliko sam mogao , i koliko su uslovi dozvoljavali . :lol:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 avg 2011, 01:04

ebiga dva gola u sudackim nadoknadama i profulan penal :)...hajde bice bolje njima je bila vanzija pobjeda, jer ipak tesko bi se oni spasili da su zijanili kuci dvije za redom

A sto se tice tih protesta stvarno nemam rijeci :(.... nema vise tuzlaka u nasem gradu :(....sve doslje i svakog boli qita za Slobodom :(.....ebiga nas grad vise nije ono sto je nekad bio i to je ocigledno...necu da sad doslje u nas grad misle da imam nesto protiv njih boze sacuvaj, samo sto nam donesose u carsiju neugodan mentalitet kojeg ja nisam pamtio...sad kad dodjem dole na odmor ba nigdje ba one stare raje, starih fukara svi su uglavnom vani...carsija vise nije ono sto je nekad bila uzas uzas
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 21 avg 2011, 11:15

SaltCityAttack je napisao/la:ebiga dva gola u sudackim nadoknadama i profulan penal :)...hajde bice bolje njima je bila vanzija pobjeda, jer ipak tesko bi se oni spasili da su zijanili kuci dvije za redom

A sto se tice tih protesta stvarno nemam rijeci :(.... nema vise tuzlaka u nasem gradu :(....sve doslje i svakog boli qita za Slobodom :(.....ebiga nas grad vise nije ono sto je nekad bio i to je ocigledno...necu da sad doslje u nas grad misle da imam nesto protiv njih boze sacuvaj, samo sto nam donesose u carsiju neugodan mentalitet kojeg ja nisam pamtio...sad kad dodjem dole na odmor ba nigdje ba one stare raje, starih fukara svi su uglavnom vani...carsija vise nije ono sto je nekad bila uzas uzas
I ja sam na neki nacin "dosljo". I bio sam na "protestima", trazio preoteste po gradu citav dan. Ovo je organizator sjebo jer nije preciziro vrijeme i mjesto. A sami protesti su imali uzasno slabu reklamu. Znam jos 10 momaka koji su trazili proteste jucer. :evil:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 21 avg 2011, 11:25

Juce sloboda je po onim izvjestajima igrala dobro samo da je bilo malo vise srece moglo je biti svasta , sto se tice protesta slazem se sa kolegama s foruma organizacija "0"
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

opet ja
Kontakt:

Post Postao/la opet ja » 21 avg 2011, 11:43

trazili ste vi k moj ! sa cime da organizuju ? kojim parama? sve kosta danas......ljudi su najavili preko fb 20 dana prije i sta je bilo ??? normalno da je trebalo plakate lijepiti i sve ostalo ali za sve pare trebaju........ a vi koji pricate da ste trazili jeste jeste k moj trazili.......osim ako ste glupi pa ne znate gdje je hotel bristol........i sta pricate vise i trazite opravdanja protesti su napravljeni 7 ljudi je doslo i dovidjenja........i svako ko ima net mogao je znati za ovo a vama sto je draze panonsko i spavanje **** se nek se klub ugasi i dovidjenja zasluzili smo to..........

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 21 avg 2011, 11:59

Evo imam potrebu nesto da napisem kao
1. Ja stvarno ne znam zbog cega vi dizete neku frku kad uostalom znate da je sve manje pravih navijaca Slobode koji bi se odazvali tom protestu.
2. Imam osjecaj kao da su se neki usrali ili ukenjali u gace zbog tog protesta , mozda su kontali da ce policija intervenisati pa sta ja znam mozda iz tog razloga se nisu odazvali , neki spavaju do 1 sat, posle noci gdje su se opijali po jali ili na sonom trgu. Opet nisam pametan i nez sta bi vise napisao.
3. Kakva je ovo organizacija samo preko fb ? pa i moja nena moze sjest za racunar napisati i objaviti dogadjaj , okanite se malo facebooka , trebao se neko naci pametan pa napravit plakate i polijepit ali nazalost niko nema muda za toga ,ovo govorim iskreno, svi se nesto kurce po gradu i uzdizu sto mi se nikako ne svidja.
4. Samo nemoj te puno pametovati da ste vi pravi navijaci a ovi ostali su Doslje evo ja licno nisam htio da dodjem do grada jer nije se organizovalo to kako treba i sta sad hocete reci da sam ja dosljo ? msm lako je vama prdit po tastaruri ali vjerujte da niste toliko pametni .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.