Frajer je pitar, a uz to je glup ko točak, nema nikakve potrebe da mu odgovarate...bozzaii je napisao/la:Amar je postavio klub na noge, osvojio titulu i kup, prvi put nakon mnogo godina imali smo evropu i to ove godine cetri utakmice. To je sve ono sto sam prizeljkivao svih ovih godina i sad da kazem "Amar napolje"? NIKADA!!Saurman je napisao/la:Dok je god Amar Osim u Želji za klub iz doline ćupova neće biti napredka , jednom riječiju čovjek je nesposoban taktičar nikakav , dovoljno je samo da odete na jedan od treninga Želje i vidjećete svu tu neprofesionalnost i nonšalantnost prema plavom dresu i kako onda očekvati rezultat..Od Macabija u dvomeču primi 8 golova i on nalazi opravdanje u tome kako izraelci imaju budzet od 20 mil , a kad su izbacili Sheriff na sav glas su se bacali hvalospjevi kako su izbacili giganta koji ima milione, baš me zanima koje opravdanje će naći danas ukoliko izgubi utakmicu..
Mozda je najodvratniji, najgluplji, najruzniji, najlosiji ali ovo mu ne mogu zaboraviti!!!
Amare hvala ti sto si me ucinio ove dvije godine ponosnim sto sam manijak!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Šta mu se kojeg vraga svi pravdate i replicirate kakav je Amar Osim i šta on predstavlja!?
Mi to navijači Želje najbolje znamo isto kao što znamo da smo najveći i najtrofejniji klub u državi.
Treće kolo na izmaku, još nam nijedan penal nije sviran, vrijeme je vala u ovom drugom poluvremenu
Mi to navijači Želje najbolje znamo isto kao što znamo da smo najveći i najtrofejniji klub u državi.
Treće kolo na izmaku, još nam nijedan penal nije sviran, vrijeme je vala u ovom drugom poluvremenu

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Amar je postavio klub na noge, osvojio titulu i kup, prvi put nakon mnogo godina imali smo evropu i to ove godine cetri utakmice. To je sve ono sto sam prizeljkivao svih ovih godina i sad da kazem "Amar napolje"? NIKADA!!
Mozda je najodvratniji, najgluplji, najruzniji, najlosiji ali ovo mu ne mogu zaboraviti!!!
Amare hvala ti sto si me ucinio ove dvije godine ponosnim sto sam manijak![/quote]
SVAKA CAST MAJSTORE... i ja amara opsujem i zamjerim mu mnogo sta, al da napisem odlazi NIIIIIIIIIIIKAD
Amare hvala ti sto si me ucinio ove dvije godine ponosnim sto sam manijak![/quote]
SVAKA CAST MAJSTORE... i ja amara opsujem i zamjerim mu mnogo sta, al da napisem odlazi NIIIIIIIIIIIKAD
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
-
- Kontakt:
Nek ga je SelimAGA uvalio...
Na papirima i po kvalitetu mi bi trebali da pregazimo ovaj Travnik gdje je H. Beslija i Redzepi ( koji nisu zadovoljili u ZELJI) glavni igraci, ali na kraju se samo rezultat gleda....
Nadam se puno boljoj igri u drugom pol. i gol Adilovica!
Na papirima i po kvalitetu mi bi trebali da pregazimo ovaj Travnik gdje je H. Beslija i Redzepi ( koji nisu zadovoljili u ZELJI) glavni igraci, ali na kraju se samo rezultat gleda....
Nadam se puno boljoj igri u drugom pol. i gol Adilovica!

BAS SVE TI DAJEMO.....
tako je care tako se voli i klub a i cijeni covjek koji je zelji vratio stari sjaj.prije par godina nigdje vas nije bilo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
DOK JE AMAR OSIM U ZELJI MI CEMO OSJAVATI TROFEJE I BITI NAJBOLJI KLUB U DRAZVI...
Prosla godina KUP pitari KROMPR, prije toga TITULA pitari KROMPIR,AHAHAHA...RAZUMIJEM JA BOL I TUGU MALENIH SA KOSEVA...
AMAR AMAR OSIM OSIM ! ! ! ! !
Prosla godina KUP pitari KROMPR, prije toga TITULA pitari KROMPIR,AHAHAHA...RAZUMIJEM JA BOL I TUGU MALENIH SA KOSEVA...
AMAR AMAR OSIM OSIM ! ! ! ! !
Zadnja izmjena: Grande, dana/u 20 avg 2011, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
INTER SIAMO NOI ! ! !
Amar Osim nije postavio klub na noge nego Sabahudin Žujo i sve kloceve koji su došli u Želju poput Adilovića,Nyeme,Selimovića i njima sličnih Osim je odabrao zašto
- zato što su ih matični klubovi otpisali i niko drugi ih nije htio a ono najvažnije što su došli dzaba.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
FK Željezničar
Kada Amra nije bilo u klubu nismo mogli gola zabiti na gostovanju, a kamoli izvuci bod, a pobjedu necu ni spominjati. Covjek se vratio i prve sezone osvojio ligu, a sljedece kup, dok je njega svake godine nam je zagarantovan jedan trofej, uz malo bolji pristup sviju, a pogotovo nas navijaca bit ce u sezoni i oba trofeja. A covjek gradi ekipu, tako i u evropi ce nesta biti, polako, ne moze preko noci...imamo napredak! Ko sere, neka se sjeti prije 3-4 i unazad godina kada nismo boda mogli sa gostovanja donijeti!
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Jes to ti Žujo ?Saurman je napisao/la:Amar Osim nije postavio klub na noge nego Sabahudin Žujo i sve kloceve koji su došli u Želju poput Adilovića,Nyeme,Selimovića i njima sličnih Osim je odabrao zašto- zato što su ih matični klubovi otpisali i niko drugi ih nije htio a ono najvažnije što su došli dzaba.
svoj ti pos'o !
Pitarcicu nek je Plisek strucnjak,on nece nikad imati trofeja koliko ima Amar zato zdraoooo.Amar u zelji do kraja zivota,zavidnici crkniteSaurman je napisao/la:Amar Osim nije postavio klub na noge nego Sabahudin Žujo i sve kloceve koji su došli u Želju poput Adilovića,Nyeme,Selimovića i njima sličnih Osim je odabrao zašto- zato što su ih matični klubovi otpisali i niko drugi ih nije htio a ono najvažnije što su došli dzaba.
AMAR AMAR OSIM OSIM.
Selimovic i Nyema klocevi ? Avdic i Torlak Bundesliga !Saurman je napisao/la:Amar Osim nije postavio klub na noge nego Sabahudin Žujo i sve kloceve koji su došli u Želju poput Adilovića,Nyeme,Selimovića i njima sličnih Osim je odabrao zašto- zato što su ih matični klubovi otpisali i niko drugi ih nije htio a ono najvažnije što su došli dzaba.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Saurman je napisao/la:Amar Osim nije postavio klub na noge nego Sabahudin Žujo i sve kloceve koji su došli u Želju poput Adilovića,Nyeme,Selimovića i njima sličnih Osim je odabrao zašto- zato što su ih matični klubovi otpisali i niko drugi ih nije htio a ono najvažnije što su došli dzaba.
cuj zujo

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
53. minut - Izmjena u ekipi Travnika. Zbog povrede, teren je napustio strijelac prvog gola Nermin Varupa, a na terenu je Badrov.
Igru napustila glavna zvijezda sad je nasa sansa
Igru napustila glavna zvijezda sad je nasa sansa

svoj ti pos'o !
-
- Kontakt:
- alan ford 26
- Kontakt:
Ajte vas par retardiranih balavaca napravite sebi temu pa serite do mile volje a ovdje popustite malo raju da napisu nesto sto nije uvredljivo i da procitaju takodjer nesto a ne vasa prepucavanja, jel ok?
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Elegant je napisao/la:Selimovic i Nyema klocevi ? Avdic i Torlak Bundesliga !Saurman je napisao/la:Amar Osim nije postavio klub na noge nego Sabahudin Žujo i sve kloceve koji su došli u Želju poput Adilovića,Nyeme,Selimovića i njima sličnih Osim je odabrao zašto- zato što su ih matični klubovi otpisali i niko drugi ih nije htio a ono najvažnije što su došli dzaba.
Da vam razbijem iluzije nisam pitar naprotiv samo sam realan navijač tima sa Grbavice i btw pratio sam utakmice Želje dok su drugi srali u gaće i jeli pačija go.vna....od slijepog vjerovanja u Osima većina na ovom forumu ne vidi dalje od nosa..sve sami balavici na temi čast izuzetcima.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 20 avg 2011, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dobro @saurman, prosvijetlio si nas, haj sad nemoj više pisati molim te!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Dok osvaja titule ja potpisujem da budem slijep! Aj zdrao!Saurman je napisao/la:Elegant je napisao/la:Selimovic i Nyema klocevi ? Avdic i Torlak Bundesliga !Saurman je napisao/la:Amar Osim nije postavio klub na noge nego Sabahudin Žujo i sve kloceve koji su došli u Želju poput Adilovića,Nyeme,Selimovića i njima sličnih Osim je odabrao zašto- zato što su ih matični klubovi otpisali i niko drugi ih nije htio a ono najvažnije što su došli dzaba.
Da vam razbijem iluzije nisam pitar naprotiv samo sam realan navijač tima sa Grbavice i btw pratio sam utakmice Želje dok su drugi srali u gaće i jeli pačija ****....od slijepog vjerovanja u Osima većina na ovom forumu ne vidi dalje od nosa..
SAURMAN , peglaš glupostima . 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- SarajlijaTM
de ba,eto ti mi vidis dalje od nosa.et hajd reci koga bi ti doveo umjesto amara da imas priliku i mogucnosti?
ne lupetaj bezze bez argumenata
ne lupetaj bezze bez argumenata
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Paromlinac i 11 gostiju.