Jedva čekam da vidim tu veliku grešku...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- AmanijakzO
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Na kraju ćemo popušiti 3:0...
Ovi će nas sad ubiti...
5 minuta oni nisu mogli izdržati, 5 minuta...
Ovi će nas sad ubiti...
5 minuta oni nisu mogli izdržati, 5 minuta...
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 20 avg 2011, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SarajlijaTM
dokle vise ih gresaka odbrane ccc
sto se ispsova kvalitetno u pm
sto se ispsova kvalitetno u pm
-
- Kontakt:
Dobro je da je humora, makar i crnog, samo da sad odmah na pocetku utakmice i primljenog gola ne krenu i dezurni pljuvaci !!AYAN je napisao/la:Prije travnik poveo protiv nas, nego makabi tell aviv.![]()
(malo crnog humora)
-
- Kontakt:
Travničani još jednom opasno zaprijetili, ali srećom po goste, Karić je dobro pratito akciju i loptu izbacio ispred napadača domaćih.
pa sta je ovo
pa sta je ovo

U KOST! VRACAMO SE ako Bog da insAllah!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Boli nas ku*ac opet smo najbolji..
Imamo vremena da se vratimo, ali poznavajuci nase glave i to kakva ce sada tek igra Travnika da bude, nemamo bas nekih sansi do kraja..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
ccccccccc mi losi eto sta nek osim steka pare,amer_zeljoo je napisao/la:Travničani još jednom opasno zaprijetili, ali srećom po goste, Karić je dobro pratito akciju i loptu izbacio ispred napadača domaćih.
pa sta je ovo
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
Možda mu je Elvedin otac,ovaj nastavlja gdje je on stao...vjerijatno će i ovi do kraja života igrati u Travniku,i parati mrežeAdin_BiH je napisao/la:Elvedin je onaj Juninho , ovo je Nermin , ima 20 godina momak , i ne igra bas tako cesto u prvoj postavi .
- AzuR SlasH
- Kontakt:
ev glave ako nam ovi jos 2 komada ne uvale !
- AmanijakzO
- Kontakt:
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA
- slavko njegus
- Kontakt:
de ba... tek je pocelo... svasta.
Ovo je tek početak. Danas garant uzimamo. Samo polako.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
- Kontakt:
hajmo plavi aleeeeee gazite mesareeeeeeavlami97 je napisao/la:Ovo je tek početak. Danas garant uzimamo. Samo polako.
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
- SarajlijaTM
Željo sada ima nešto više od igre, izveo i tri kornera, no Veziri imaju gol prednosti.
evo abd vracamo se
evo abd vracamo se

- AmanijakzO
- Kontakt:
12. minut - Željezničar je u roku od tri minute izveo tri kornera, ali odbrana Travnika bila je na visini zadatka. Žute kartone zaradili su Zeba i Ćurić.
To je naše potcjenjivanje, eto šta je, očekujete 5 : 0 svaku utakmicu da trebamo dobit, e pa ne ide to tako, i drugi igraju nogomet. I polako ba, ima još da se igra, ccc!posmatrac sa juga 87 je napisao/la:ccccccccc mi losi eto sta nek osim steka pare,amer_zeljoo je napisao/la:Travničani još jednom opasno zaprijetili, ali srećom po goste, Karić je dobro pratito akciju i loptu izbacio ispred napadača domaćih.
pa sta je ovo
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
Nije. Mislim da nisu uopće u rodbinskim odnosima.Dabar je napisao/la:Možda mu je Elvedin otac,ovaj nastavlja gdje je on stao...vjerijatno će i ovi do kraja života igrati u Travniku,i parati mrežeAdin_BiH je napisao/la:Elvedin je onaj Juninho , ovo je Nermin , ima 20 godina momak , i ne igra bas tako cesto u prvoj postavi .
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Ovo je samo dobro sad cemo ih nabusit 

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.