Jest mu bilo tesko Lucas mu dodao na stranu on samo gurnuo do SuarezaSasha L.F.C. je napisao/la:Jos jedan dokaz koliko Meireles vredi, covek udje i odma asistirao.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Jest mu bilo tesko Lucas mu dodao na stranu on samo gurnuo do SuarezaSasha L.F.C. je napisao/la:Jos jedan dokaz koliko Meireles vredi, covek udje i odma asistirao.
Lucas V AFCRizah je napisao/la:Dragi lucasomrzci, možete samo da kleknete na koljena pred Lucasa Leivu i da ga pitate oprostite gospodine Lucase možemo li da vam ....
Već sada možemo konstatovati da je Lucas Leiva najbolji zadnji vezni EPL, a samim tim i svijeta.
Rizah je napisao/la: Već sada možemo konstatovati da je Lucas Leiva najbolji zadnji vezni EPL, a samim tim i svijeta.
Lucas nije lose danas igrao, ali de mi samo molim te reci, ja zaboravio potpuno, kako je Lucas odigrao ovu poslednju prijateljsku protiv Njemacke?Rizah je napisao/la:Dragi lucasomrzci, možete samo da kleknete na koljena pred Lucasa Leivu i da ga pitate oprostite gospodine Lucase možemo li da vam ....
Već sada možemo konstatovati da je Lucas Leiva najbolji zadnji vezni EPL, a samim tim i svijeta.
Asistencija se pise Meirelesu tako da....Red Assassin je napisao/la:Jest mu bilo tesko Lucas mu dodao na stranu on samo gurnuo do SuarezaSasha L.F.C. je napisao/la:Jos jedan dokaz koliko Meireles vredi, covek udje i odma asistirao.al nebitno dobar je Meireles, mozda je bolje da on igra a da Henderson ulazi pola sata pred kraj..
Rizah je napisao/la:
henderson ce ispasti po svim prilikamaSasha L.F.C. je napisao/la:Bas me zanima ko ce ispasti iz startne kad se Gerrard oporavi.
pa sretni bi mi bili sad da nam neko ponudi 4tu poziciju al opet se potajno nadamo da bi moglo se desiti neko iznenadjenje da se borimo za titulu ili nesto mada ce to biti tesko.. Al ko zna..NoName je napisao/la:Sjajna partija danas, očito da je Liverpool ponovo na starim stazama slave, odličan igrački kadar, odličan menadžer, sjajan timski duh. Mislim da će ove godine biti ravnopravan konkurent za naslov prvaka.
Mislim ipak ne, jer svi znamo kakav je Arsenal, i jos kad skontas da je falio desni bek,lijevi bek, i stoper, uz to i Song i Gervinho, i Liverpool se mucio sa ovakvim Arsenalom, mucili se sa slabijim Arsenalom nego prosle godine, koji je ko fol se borio za titulu, i nije uspio... Mislim da moraju biti presretni 4. mjestom ako ga ostvare, sve vise je totalno iznad ocekivanja..NoName je napisao/la:Sjajna partija danas, očito da je Liverpool ponovo na starim stazama slave, odličan igrački kadar, odličan menadžer, sjajan timski duh. Mislim da će ove godine biti ravnopravan konkurent za naslov prvaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.