Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
ne znam ste se ceka sa izmjenom 

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- neutralan__
- Kontakt:
Sada Suareza ubaciti nakon crvenog za Arsenal.Mislim da sada moramo dati gol.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
valjda ovo iskoriste...ako ovakvoj odbrani Arsenala s igracem vise ne dadne go nemamo sta traziti...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
evo ga Suarez i Meireles
LIVERPOOL YNWA
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Moze li mi netko reci sta se je dogodilo jer mi je zakocio link a sad nece nikako da radi
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- neutralan__
- Kontakt:
Frimpong dobio 2. žuti.Nakon toga u igru ulazi Suarez umjesto Downinga i Meireles umjesto Kuyta.Senaid L.F.C je napisao/la:Moze li mi netko reci sta se je dogodilo jer mi je zakocio link a sad nece nikako da radi
gggggggggggooooooooooooooo
LIVERPOOL YNWA
- reds_forever
- Kontakt:

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
daj ba raja pisite, ja na poslu pa s mob kucam, vidim gol pao, ko je zabio?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
kakva uigrana akcija ramsey i jenkinsona za 0:1
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
crveni za frimponga u igru usli suarez i meireles izasli kuit i carrol arsenal je imao jednu dobru priliku ali nije je iskoristio a i liverpul je imao takodje dobru priliku kada je sutao dovninnig ali je odbranio sczesni i ewo sada dok ja ovo pisem liverpul postize pokodakSenaid L.F.C je napisao/la:Moze li mi netko reci sta se je dogodilo jer mi je zakocio link a sad nece nikako da radi
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- neutralan__
- Kontakt:
Bravo momciackeey je napisao/la:daj ba raja pisite, ja na poslu pa s mob kucam, vidim gol pao, ko je zabio?

Odmah izmjena urodila plodom

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Hvala na informacija.Citam da je pao gol ajde super.Sad treba odigrati mirno do kraju i ne praviti greske da se ne primi gol
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
al' idiot sa sc kaze trebao je sudija svirati ofsajd a igrac kojem je krenula lopta nije je ni dotakao

- Arsenalisation
- Kontakt:
Sta vi cestitate svojim kad su ko kante(a i ovi Topnici ni na sta ne lice),+autogol +offside cist i vi svoje igrace dizete... 

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- neutralan__
- Kontakt:
Možda se držao stare poslovice "nije kome je namijenjeno,već kome je suđeno"UPS je napisao/la:al' idiot sa sc kaze trebao je sudija svirati ofsajd a igrac kojem je krenula lopta nije je ni dotakao![]()

- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Smesno bi bilo da je svirao Offside!!!UPS je napisao/la:al' idiot sa sc kaze trebao je sudija svirati ofsajd a igrac kojem je krenula lopta nije je ni dotakao![]()
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
- Arsenalisation
- Kontakt:
i onda se zapitam da li ljudi prate fudbal...pa idolu lopta je namijenjena bila Suarezu i samim tim ako je odbrambeni igras presjekao a ovaj prethodno krenuo na nju to je offside...UPS je napisao/la:al' idiot sa sc kaze trebao je sudija svirati ofsajd a igrac kojem je krenula lopta nije je ni dotakao![]()

p.s.jest da je bilo tesko vidit,ali je offside bio 100%...i niko nije kriv nama sto ne iskoristi RvP gresku sudije u nasu korist...

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Znate li vi pravila igre??????
Nije dirao loptu, ali se AKTIVIRAO iz ofsajda, i krenuo na nju, zasmetao Arsenalovom igracu i to je ofsajd, jer ako si ti vec u ofsajdu ne smijes imati nikakvog utjecaja na igru, ali bas nikakvog, a pregledajte ponovljeni pa recit da nije imao nikakvog utjecaja..

Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.