Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Urban

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la Urban » 17 avg 2011, 21:56

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
Urban je napisao/la:trebam pomoc kad pokrenem bilo koju igru nije bitna zahtjevnost same igre pojave se kockice i zatamni se ekran upitanju je graficka ati radeon 1650 pro ???
instaliraj najnovije drivere, prethodno stare obrisi :)

preporucujem ti driver sweeper, izbrises normalno drivere, restartuje pc, pokrenes preko safe moda, pokrenes driver sweeper, i sve oznacis sto ima s ati, i nek ti on izbrise, rr opet pc, i instaliras brand new drivere :D

hvala drug na savjetima sve uradio al isti problem hvala jos jednom
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 17 avg 2011, 22:05

slika

vjerovatno mi treba ovaj net framework :?

moze li mi neko dati ispravan link za download toga i uputiti me kako da instaliram :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 17 avg 2011, 22:45

Puma je napisao/la:slika

moze li mi neko dati ispravan link za download toga i uputiti me kako da instaliram :D
http://www.microsoft.com/download/en/de ... x?id=17851
Mislim da nebi trebao imati problema sa instalacijom ;)

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 17 avg 2011, 22:47

http://www.microsoft.com/download/en/de ... x?id=17851
RIP SALE VILENJAK

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 17 avg 2011, 22:50

NIsam ni ja bas s time nesto radio, ali, sigurno ti treba, jer neke igre i programi zahtijevaju.
Kod mene je verzija 2.0, http://www.microsoft.com/download/en/de ... g=en&id=19" onclick="window.open(this.href);return false; - evo linka za download
a vidi i ovdje http://download.cnet.com/Microsoft-NET- ... ag=mncol;6" onclick="window.open(this.href);return false;

Opet ti kazem, nisam nikad s time baratao, valjda ce se neko javiti ko je radio s time :)
Izdržati, to je temelj vrline!

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 17 avg 2011, 22:51

Hocu i ja da postavim link, jer koliko vidim, nije dovoljan jedan, nisu dovoljna dva, pa onda vjerovatno nisu ni tri dovoljna :mrgreen: .
@rogeRF

Covjeku treba verzija 4, a ne 2, ako vec ne znas, ne kontam sto se javljas, vjerovatno da se koji post dobije.
Dobio je dva linka iznad i sta ce mu i treci :S.
Zadnja izmjena: guber90, dana/u 17 avg 2011, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 17 avg 2011, 22:52

Ovo se inace instalira sa Windows update-om, al evo izgleda da neki ipak ne koriste automatic update, pa moraju posebno ;)

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 17 avg 2011, 23:32

Problem rijesen

zahvaljujem svima koji su pokusali pomoci ;)
Call the coroner!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 17 avg 2011, 23:49

Puma je napisao/la:Problem rijesen

znaci dobar sam, osevapio sam se, dok sam i a poksuao pomoci, al mrsko mi bilo pisati :)

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 17 avg 2011, 23:51

Puma je napisao/la:Problem rijesen

znaci dobar sam, osevapio sam se, dok sam i a poksuao pomoci, al mrsko mi bilo pisati :)
ma naravno, ko god je bar imao na umu da mi pomogne, dobar je :mrgreen:
Call the coroner!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 18 avg 2011, 00:59

Bilal je napisao/la:Ovo se inace instalira sa Windows update-om, al evo izgleda da neki ipak ne koriste automatic update, pa moraju posebno ;)
znas one price, stoce nam update :lol:

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 18 avg 2011, 01:16

guber90 je napisao/la:Hocu i ja da postavim link, jer koliko vidim, nije dovoljan jedan, nisu dovoljna dva, pa onda vjerovatno nisu ni tri dovoljna :mrgreen: .
@rogeRF

Covjeku treba verzija 4, a ne 2, ako vec ne znas, ne kontam sto se javljas, vjerovatno da se koji post dobije.
Pa postavi, ko ti brani?! Nisam vidio da pise na ovoj slici da je potrebna verzija 4, a uostalom, ja imam ver. 2, pa svaki patch za pes moze! Ja bi samo tebe da nesto pitam, sta se ti imas mijesati, koji ti je qrac, jesi to ti dezurni na ovoj temi, pa se nista ne smije postaviti bez tvog znanja i odobrenja?! A sto se tice postova, nisam ja, kao neki da samo pisem, nije bitno sta, kako bi povecao broj postova. A, de mi reci, jesi l' to ti pametniji ili vrijedniji od mene sto imas 3 puta vise postova od mene?!

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 18 avg 2011, 08:01

rogeRF je napisao/la:
guber90 je napisao/la:Hocu i ja da postavim link, jer koliko vidim, nije dovoljan jedan, nisu dovoljna dva, pa onda vjerovatno nisu ni tri dovoljna :mrgreen: .
@rogeRF

Pa postavi, ko ti brani?! Nisam vidio da pise na ovoj slici da je potrebna verzija 4, a uostalom, ja imam ver. 2, pa svaki patch za pes moze! Ja bi samo tebe da nesto pitam, sta se ti imas mijesati, koji ti je qrac, jesi to ti dezurni na ovoj temi, pa se nista ne smije postaviti bez tvog znanja i odobrenja?! A sto se tice postova, nisam ja, kao neki da samo pisem, nije bitno sta, kako bi povecao broj postova. A, de mi reci, jesi l' to ti pametniji ili vrijedniji od mene sto imas 3 puta vise postova od mene?!
Kao prvo boli me briga postavljaj sta hoces, ali nemoj se djaba praviti pametan, ako ne znas procitati sta pise i ne znas nesto, ne moj ni pisati. Isto tako nemoj djaba suplje, iz aviona se vidi da pises radi postova, ako dva posta iznad tebe imaju dva TACNA odgovora, na jedno te isto pitanje sta se i ti imas javljati, osim da nakupis postove.

Ja nemam pojma kako si ti dosao do toga zakljucka, da ja smatram sebe inteligentnijim i vrijednijim od tebe jer imam 3 puta vise postova, ali to je vec ocito tvoj neki problem ;). Te postove sam skupio zato sto sam godinu dana duze na ovom forumu, a i kada sam spamao, to je bilo na temama koje su za to namjenjene.

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 18 avg 2011, 08:14

Urban je napisao/la:
Urban je napisao/la:trebam pomoc kad pokrenem bilo koju igru nije bitna zahtjevnost same igre pojave se kockice i zatamni se ekran upitanju je graficka ati radeon 1650 pro ???
instaliraj najnovije drivere, prethodno stare obrisi :)

preporucujem ti driver sweeper, izbrises normalno drivere, restartuje pc, pokrenes preko safe moda, pokrenes driver sweeper, i sve oznacis sto ima s ati, i nek ti on izbrise, rr opet pc, i instaliras brand new drivere :D

hvala drug na savjetima sve uradio al isti problem hvala jos jednom
Da li slicnih problema imas, kada ne igras igrice. Recimo da ti se plave ili zute linije ili kockice pojave na monitoru, pa nestanu ili nesto slicno. Ukoliko je ovo slucaj, onda je problem do graficke, to jeste ona je "crkla".
Drugo rijesenje, je ono koje ja ne volim reci, ali ne vidim puno mogucnosti, to je format. Ukoliko i nakon njega isti problem ostane, onda je 99% do nekih hardverskih ostecenja, da li graficke, a najvjerovatnije nje ili necega drugog.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 18 avg 2011, 10:01

Bilal je napisao/la:Ovo se inace instalira sa Windows update-om, al evo izgleda da neki ipak ne koriste automatic update, pa moraju posebno ;)
A ne koriste ni visual studio. :lol:
#divovi

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 19 avg 2011, 14:30

Je l' ima neko link za igricu pes 4, navalio mi mali rodjak da mu skinem, a nikako da nadjem normalan torrent, sve nekakvi ruski jezici, ili dole u komentarima ljudi pisu da igrica ne radi.
Unaprijed hvala!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 19 avg 2011, 14:36

rogeRF je napisao/la:Je l' ima neko link za igricu pes 4, navalio mi mali rodjak da mu skinem, a nikako da nadjem normalan torrent, sve nekakvi ruski jezici, ili dole u komentarima ljudi pisu da igrica ne radi.
Unaprijed hvala!
warez je zabranjen na ovom forumu :D

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 19 avg 2011, 15:05

rogeRF je napisao/la:Je l' ima neko link za igricu pes 4, navalio mi mali rodjak da mu skinem, a nikako da nadjem normalan torrent, sve nekakvi ruski jezici, ili dole u komentarima ljudi pisu da igrica ne radi.
Unaprijed hvala!
warez je zabranjen na ovom forumu :D
a toga nije bilo do sada? :D

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 20 avg 2011, 15:19

Zna li neko neki program za rjesavanje problema sa konekcijom :?: Kad downloadujem neki s neta, pokaze mi da ima 300 problema koji usporavaju konekciju, rijesi 15 i onda trazi da kupis pa da rijesis i ostale...Znaci, treba mi nesto bez te muke, a efikasno
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 20 avg 2011, 16:33

reds_forever je napisao/la:Zna li neko neki program za rjesavanje problema sa konekcijom :?: Kad downloadujem neki s neta, pokaze mi da ima 300 problema koji usporavaju konekciju, rijesi 15 i onda trazi da kupis pa da rijesis i ostale...Znaci, treba mi nesto bez te muke, a efikasno
Moja licna iskustva kazu da je to suplja, a ti opet trazi takvo nesto ako hoces :D. Mozda bi ti to i pomoglo da imas 50 ili 100 MB/s konekciju, ali ovako kako su slabe, nema tu nekih poboljsavanja, ja uvijek torrente skidam sa svojim maksimumom i ne koristim nikakav program da poboljsam konekciju.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.