Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
http://www.sportp2p.info/" onclick="window.open(this.href);return false;
probaj ovaj
probaj ovaj
Robijasi, Žepče, Терор ", Gang Evil, Fighters, Living on the Edge...
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ko ima sopcast skinut na kanalu 106723 ima strean sky sporta 2, slika mlijeko, engleski komentatori, ne šteka nikako, jedino kasni cca 30 sec.
i ko nema sopcast preporuka da dok je poluvrijeme skine i gleda, isto kao na tv je.
i ko nema sopcast preporuka da dok je poluvrijeme skine i gleda, isto kao na tv je.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Gotovo prvo poluvrijeme. Carroll je imao 100% šansu glavom, ali Šešni je odbranio. Bilo je još puno polu prilika, te malo pravih prilika. Izdvojio bi šut Downinga, te pomenuti šut Carroll. S druge strane šut Nasrija, te Frimponga. Treba napomenuti da je Liverpool imao više loptu u posjedu nego Arsenal (53-47%), a to je čudo jer Arsenal na Emiratima uvijek, ali baš uvijek ima veći posjed lopte nego drugi timovi. Očekujem Suareza u drugom poluvremenu da proradi ponovo ta mašina. Henderson me iznenadio dobrom igrom, nadam se da će igrati još bolje u drugom poluvremenu.
http://www.norwaysport.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.norwaysport.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false;
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- peppo_owen
- Kontakt:
tesko cemo do pobjede
sve se svodi na centarsuteve koji idu na carola,nigdje lopti u prostor za igrace koji se ubacuju iz drugog plana.ubacit suareza,umjesto kujta,mierelesa umjesto hendersona,i onda pokusat sta uradit.jedino me raduje ovaj kelly,pokazuje da ce za 1-2 sezone orat po terenu
i znal ko sta je sa akvilanijem,posto sam se kasnije ukljucio ,jel na klupi il na tribinama??? 

ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Suarez mora uci da bi se postigao gol jer smo po meni bolji i samo zavrsnica fali za gol.Arsenal je imao nekoliko vrlo dobrih suteva ali nisu nista drugo pokazali
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- red devil88
- Kontakt:
Ne znam zasto se je.bete sa stremom instalirate sopcast i gledate u hd-u i bez stopanja !
Btw: Liverpool je mnogo bolji od Arsenala samo ako nastave ovako da fulaju svoje prilike moglo bi se to osvetiti !
Btw: Liverpool je mnogo bolji od Arsenala samo ako nastave ovako da fulaju svoje prilike moglo bi se to osvetiti !
Glory Glory Man United !!! 

- the scouser
- Kontakt:
Kakvu covjece viktoriju imali smo jednu sansu za gol. Umalo da ga i Frimpong zabije...lopta je 33% ispred naseg gola,a 38% ispred njihovog...besmisleno je govoriti o dominaciji i viktoriji. Non-stop idemo na ove ubacaje sa strane,Vermaelen fenomenalan,sve cisti. Valjda ce KK uvesti Suareza da istraumira onog Miquela i Jenkinsona...Rizah je napisao/la:Ovu viktoriju moramo krunisati golom i pobjedom.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- sarajlija89
- Kontakt:
Ne bas kvalitetna utakmica, ali Liverpool nesto bolji i konkretniji, mada se i Arsenal malo probudio u finisu.
Uglavnom, ispod nivoa za obje ekipe, dosta nepovezano i sa dosta gresaka, tesko mogu biti konkurentni u borbi za najvisi plasman....
Uglavnom, ispod nivoa za obje ekipe, dosta nepovezano i sa dosta gresaka, tesko mogu biti konkurentni u borbi za najvisi plasman....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- reds_forever
- Kontakt:
Hvala na linkovima
Fali ovdje suarez da unese zivosti, kao sto njima unosi Nasri...Sve u svemu, nije toliko lose prvo poluvrijeme, ne mogu nista posebno reci, link me zezao, u jednom trenutku lopta kod Carrolla, u drugom kod Reine....

Fali ovdje suarez da unese zivosti, kao sto njima unosi Nasri...Sve u svemu, nije toliko lose prvo poluvrijeme, ne mogu nista posebno reci, link me zezao, u jednom trenutku lopta kod Carrolla, u drugom kod Reine....
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
doista bih volio da se pokusa nesto i kroz sredinu...iste akcije probijanje po strani i centarsutevi...znam koliko je kuyt dao za ovaj tim,znam da nas je svojim golovima spasavao ali ja tog momka doista ne volim gledati...valjda ce u drugom uci suarez umjesto kuyta na desno krilo downing na lijevo,henderson prednji vezni(AMF),a lucas da se povuce...nadajmo se da ce nas suarez nekim dobrim potezom izvuci...pojacanja sva dobro igrajul...oni korneri nikako nisu jasni
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
- Red Assassin
- Kontakt:
Po meni najbolje odigrao Enrike poluvrjeme, kreirao dobre dvije sanse.. Svi dobro igraju, izjednacena tekma.. Treba umjesto Kuyta ubaciti Suareza jer Kuyt nema osjecaj za igru a Henderson je predobro odigrao prvo poluvrijeme.. Mozda i Meirelesa umjesto Adama, al et vidjet cemo ugl. Pao sam na kladionici na ceneru iz 2 u 2 al imam jos listic iz x-2 xd YNWA
Downing highest Pass Accuracy at 91% |
Adam most passes with 29 passes at 76% accuracy #LFC
Adam most passes with 29 passes at 76% accuracy #LFC
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Još kad igrali Suarez, Meireles, Glen i Gerrard. Bit će Liverpool i više nego konkurentan za titulu. Jako dobra ekipa i što je najvažnije imaju širinu na klupi.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
jel moze Adam ikako igrati zadnje veznog ?
ne moze tu je Lucas neprikosnovenbimbrlica je napisao/la:jel moze Adam ikako igrati zadnje veznog ?

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
mozebimbrlica je napisao/la:jel moze Adam ikako igrati zadnje veznog ?
evo ga pocelo 2 poluvrijema valjda cemo postici rano gol da bi mogli rahat odigrat utakmnicu do kraju
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
ne znam ali ne bih volio da henderson izgubi mjesto u timu kad se steven vrati vise bih volio gledati adama na zadnjem veznom a gerrarda i hendersona u sredini..anfield je napisao/la:ne moze tu je Lucas neprikosnovenbimbrlica je napisao/la:jel moze Adam ikako igrati zadnje veznog ?

Aquilani je valjda pred potpisom za milan tako pisu ovi medijipeppo_owen je napisao/la:tesko cemo do pobjedesve se svodi na centarsuteve koji idu na carola,nigdje lopti u prostor za igrace koji se ubacuju iz drugog plana.ubacit suareza,umjesto kujta,mierelesa umjesto hendersona,i onda pokusat sta uradit.jedino me raduje ovaj kelly,pokazuje da ce za 1-2 sezone orat po terenu
i znal ko sta je sa akvilanijem,posto sam se kasnije ukljucio ,jel na klupi il na tribinama???
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- reds_forever
- Kontakt:
Kelly....
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
Kingu vadi Hendersona ubacuj Suareza molim te.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.