FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la VanBasten » 19 avg 2011, 21:52

samosarajvo je napisao/la:A gdje je uopste otisao ??
Mislim da je to steta velika, dobar je on golman sigurno. Pravo se popravio u zadnje vrijeme.
MA negdje na probu u Azebejđan, ime kluba nije saopštio.
Ma vala, da smo nešto aman-zaman na gubitku njegovim odlaskom i nismo. Ponuđen mu je ugovor kad i ostalim, nije ga prihvatio, sretno mu bilo. Mislim da smo u najgorem slučaju doveli doveli adekvatno zamjenu. Ostaje žal što ide džabe, što još prošle sezone nije mu prdužen ugovor al šta da se radi. To su repovi bivšeg upravljanja klubom i ne može se tu puno uraditi.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 19 avg 2011, 21:55

VanBasten je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:A gdje je uopste otisao ??
Mislim da je to steta velika, dobar je on golman sigurno. Pravo se popravio u zadnje vrijeme.
MA negdje na probu u Azebejđan, ime kluba nije saopštio.
Ma vala, da smo nešto aman-zaman na gubitku njegovim odlaskom i nismo. Ponuđen mu je ugovor kad i ostalim, nije ga prihvatio, sretno mu bilo. Mislim da smo u najgorem slučaju doveli doveli adekvatno zamjenu. Ostaje žal što ide džabe, što još prošle sezone nije mu prdužen ugovor al šta da se radi. To su repovi bivšeg upravljanja klubom i ne može se tu puno uraditi.
slazem se...

nego kakav je ovaj novi golman ? :) zna li ste sta o njemu ?

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 19 avg 2011, 21:59

slika

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 avg 2011, 22:07

FCS-FCS je napisao/la:Posto je naše dijete ... Slijedi nam naknada za godine provedene u klubu a kako mi reče jedan iz rukovodstva BP..to je oko 12 000 eura
na kraju bolje nešto nego ništa.
Aha, odlično.
Ma nisam bio siguran jer znam da postoji neka dobna granica od 23g., a Dino je napunio 23 godine. Nije mi baš najjasniji dio oko te dobne granice...

nego kakav je ovaj novi golman ? zna li ste sta o njemu ?
Pa eto, ovako na suho, na osvnovu CV-a, Pantić je sigurno golman s najboljom karijerom u ligi. Ima iskustvo iz LP-a u dresu Partizana i Debrecena. JA sam ga zadnji put gledao u dresu debrecena protiv Fiorentine prije dvije godine i bio je vrlo dobar. Prošle sezone se nije baš naigrao, vidjećemo koliko je odnosno dal' je ta pauza uticala na njega i u kakvoj je formi danas. Kakogod, imamo razloga da vjerujemo da smo dobili odličnog golmana za naše uslove.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 19 avg 2011, 22:25

Ni ja nisam bio siguran za dobnu granicu pa sam ga zbog toga pitao. On tvrdi da će mo sigurno naplatiti oko 12 milja eura

Pitar sa Kariba
Kontakt:

Post Postao/la Pitar sa Kariba » 20 avg 2011, 00:21

RA Wellcome
Jug besplatno za gostujuće navijaće
SAMO KOD DIVOVA!!!!!!!

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 20 avg 2011, 00:47

ima dosta nasih u dijaspori a navodno bht1 ne mogu hvatat.ima li igdje link fa na netu prate tekmu???
unaprijed hvala

sutra neka bolji pobjedi a to je nas velez.
welcome to mostar horde uvijek!!!

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 20 avg 2011, 00:52

sutra ce cijela drzava da vidi kako igraju dva najbolja kluba uz dvije najbolje navijake grupe.
uz duzno postovanje manijacima ,robijasima,i vultrasima.

jedino ove 3 grupe se po meni mogu smatrari navijacima ,i to istinskim navijacima svog kluba.sve ostalo su umjetni navijaci koji pored svog zive i za jos najmanje 2 kluba dinamo hajduk,partizan zvezda i 2 repke hrvatska i srbija.

zato ovim 5 navijacim grupama jedino dajem respect

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 20 avg 2011, 01:54

VELEZDOGROBA je napisao/la:sutra ce cijela drzava da vidi kako igraju dva najbolja kluba uz dvije najbolje navijake grupe.
uz duzno postovanje manijacima ,robijasima,i vultrasima.

jedino ove 3 grupe se po meni mogu smatrari navijacima ,i to istinskim navijacima svog kluba.sve ostalo su umjetni navijaci koji pored svog zive i za jos najmanje 2 kluba dinamo hajduk,partizan zvezda i 2 repke hrvatska i srbija.

zato ovim 5 navijacim grupama jedino dajem respect
E vala svaka ti cast, za ovaj post, dobro dosli nam sutra :D

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 20 avg 2011, 09:52

RA su uvijek dobro dosli,meni licno dragi,jedni od rijetkih bez kompleksa,veceras pravimo stimung kako samo mi znamo i svakako ocekujem vrhunsku predstavu,da ne napominjem respect Rodenim ali bodovi ostaju na Kosevu :D
SJEVER JE CUDO!!!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 20 avg 2011, 10:42

Danas sudar klubova velike trojke BiH fudbala. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 20 avg 2011, 11:02

samo za nasu LJUBAV...!!
pametno i hrabro , bordo momci
dovoljno je 1-0...cuvajte snagu i za lukavicu, vruce je i to pravo

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 20 avg 2011, 12:15

Cuj Velez velika trojka.Pa sta to oni osvojise zadnjih 20 godina da bi bili u velikoj trojki.Pobjedili Slaviju i Celika kuci i odma veliki.Komsije odradite ih veceras sa jedno 4-0 to je moja prognoza.

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 20 avg 2011, 12:18

Hamzic danas u karantinu sa igracima Sarajeva,sapunica se nastavlja. :?:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 avg 2011, 12:22

Alipasino je napisao/la:Cuj Velez velika trojka.Pa sta to oni osvojise zadnjih 20 godina da bi bili u velikoj trojki.Pobjedili Slaviju i Celika kuci i odma veliki.Komsije odradite ih veceras sa jedno 4-0 to je moja prognoza.
Ne zajebaji ;)

Zna se sta je Velez bio u onoj ligi, cak su i ispred vas na vjecnoj listi

slika

Koliko su samo dobrih igraca dali, nesretno(nezasluzeno) ostajali bez trofeja...cak su bili i cesce u vrhu tabele nego Sarajevo i Zeljo.

A sto i kako nisu danas u vrhu, svi znamo, a i jbo ovu ligu...moze Zrinjski 50 titula uzeti ili bilo ko drugi, ali nikad ne moze biti veci od Veleza, jer svi znaju sta su Rodjeni bili u onim okvirima, bas kao i Sarajevo i Zeljo...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 avg 2011, 12:31

sarajlija89 je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Cuj Velez velika trojka.Pa sta to oni osvojise zadnjih 20 godina da bi bili u velikoj trojki.Pobjedili Slaviju i Celika kuci i odma veliki.Komsije odradite ih veceras sa jedno 4-0 to je moja prognoza.
Ne zajebaji ;)

slika

Koliko su samo dobrih igraca dali, nesretno(nezasluzeno) ostajali bez trofeja...cak su bili i cesce u vrhu tabele nego Sarajevo i Zeljo.

A sto i kako nisu danas u vrhu, svi znamo, a i jbo ovu ligu...moze Zrinjski 50 titula uzeti ili bilo ko drugi, ali nikad ne moze biti veci od Veleza, jer svi znaju sta su Rodjeni bili u onim okvirima, bas kao i Sarajevo i Zeljo...

VELIKA TROJKA ZA SVA VREMENA, NEK CRKNU DUŠMANI, ŽIVJELI DRAGI PRIJATELJI....

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 avg 2011, 12:32

sarajlija89 je napisao/la:
Ne zajebaji ;)

slika

Pa zna se kako se i u onome sistemu bilo u vrhu, osvajalo i ispadalo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Elmar78430
Kontakt:

Post Postao/la Elmar78430 » 20 avg 2011, 12:36

Nadam se bodu danas na Kosevu, bice realno tesko ali nista ne moguce...

Hajmo Velez.

gauco
Kontakt:

Post Postao/la gauco » 20 avg 2011, 12:39

Dajte link za gledanje vecerasnje tekme.Hvala unaprijed.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 20 avg 2011, 13:46

pile87 je napisao/la: Pa zna se kako se i u onome sistemu bilo u vrhu, osvajalo i ispadalo.
Naravno da se zna. To najbolje zna ona vasa legenda sto je 2x bila kaznjavana, cini mi se po godinu dana, za namjestanje utakmica u bivsoj ligi. Pomozi mi reci kako se ono zove....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.