Tacno pojavio se zove se nekako tokua tako nes igro je za anderleth 2. gila valjda eto sto sam ja sazno i danas ja imo trening kad ono moranjka jahic messi i taj turcin imaju trening nece ic u prijedor...astra1922 je napisao/la:veceras na treningu pojavio se novi igrac koji je dosao na preporuku jusufa dajica(mos mislit).igrac je pravi turcin igrao je belgiji,neznam tacno gdje.apsurd je sto je igrac po vokaciji vezni i po meni nije nesto posebno al vidicemo mozda i grijesim.inace zvijezda traga idalje za napadacem i vjerovatno ce angazovat nekog polovnjaka.vidim na forumu par ovih postova od ovih strucnjaka steta je samo da nisu treneri sve pametno do jaja.na osnovu jedne utakmice vec su otpisali zvijezdu i guraju je u borbu za goli zivot premijer lige,sezona je duga i vremenom i igra ce doci na svoje,a prioritet je stadion a idealan plasman bi bio osmo mjesto
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
to je samo realnost izgleda da je ovdje malo onih koji vide promjene u nasoj bijednoj domacinskoj ligi ja vidim da se ide naprijed i drago mi je sto se pocinje igrati fudbal u kojem ne pobjedjuje samo domacin nego ko je bolji i ja nisam od onih koji vole svoj klub samo kada mu je dobro nego i kada je u problemima tu se pokazuje ljubav prema klubuFMBosnia Admin je napisao/la:Svaka ti je zlatna Fatko brate.Fatko je napisao/la:alo ljudi pa mozemo i mi izgubiti sta je vama široki je jedna od najjacih ekipa u ligi prema tome vidite i sami da ne pobjedjuju vise samo domacini i gosti pobjedjuju i druge ekipe su kod kuce gubili zato ajmo dalje Prijedor trebaju se potruditi sad nase drage zvijezde sto igraju za nas da daju malo srca na teren mislim da je to kljuc do uspjeha

- Жика Павловић
- Kontakt:
astra1922 je napisao/la:na danasnjem treningu dobili smo jos jednog povrijedenog igraca a to je husic(ima problema sa zuljevima) koji izgleda nece igrati u prijedoru,sve peh do peha.al valjda iz ovoga izademo jaci...uglavnom rista i halilovic su zamijenili mjesta halil je spic a rista bocni pa vidicemo sutra dali ce to upalit,uglavnom sretno zmajevi sutra
"!zvjezdas je napisao/la:Ma sumnjam da će Halil u špic.Obzirom da Rudar igra kod kuće grubo pred svojim golom, Ristić je taj koji može da se odhrva sa njihovim stoperima.Halil bi možda pokrio mjesto Husića jer je u Modriči na prijteljskoj super odigrao beka i znao se brzo transformisat na krilo.

-
- Kontakt:
Evo malo sam pretrazivao po internetu za tog turcina.To bi mogao biti igrac YASIN KARACA,jer se poklapaju podaci koje ste dali za njega sa ovim sto sam nasao na netu . Igrao je zajedno sa Dajicem u belgijskom Tubizeu.Evo pise mu da je u karijeri igrao za Anderlecht,Westerlo,DE Graafschap,Sebatspot (TUR),Ostende,Sivasspor(TUR), a zadnju sezonu u Dudelange (LUX).Igrao je za omladinske reprezentacije Turske.Igra na poziciji poluspica.Evo posto nisam bio ovih dana na treninzima ako moze neko neka ga prepozna sa video clipa i slika.
VIDEO:
" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.co.uk/en/yasin ... _7276.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.google.ba/imgres?q=yasin+kar ... x=51&ty=51" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportklik.rs/wp-content/uploads/ ... KARACA.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
VIDEO:
" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.co.uk/en/yasin ... _7276.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.google.ba/imgres?q=yasin+kar ... x=51&ty=51" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportklik.rs/wp-content/uploads/ ... KARACA.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Da to je taj iz turske
jos jednom sretno zmajevi i obradujte nas tricom...nadam se da ce momci odigrat muski i srcem jer to svi ocekujemo od njih
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
kraj prvog poluvremena u prijedoru rudar zvijezda 0:0
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
bit ce tesko nije mi samo jasno kako omic za pola sata zaradi dva zuta.garantujem da bi ih dobili da smo kompletni.nadam se da ce jovic uspjet nac recept za pobjedu i sa igracem manje
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Igramo sa igračem manje, isključen Omić, izgleda da i u ovom kolu nećemo dati gol 

Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
da igramo sa igracem manje ja bi bio zadovoljan i sa nerijesenim rezultatom na kraju utakmice iako komentator na bht radiu kaze da je zvijezda malo organizovanija na terenu ali evo ovo je 3 kolo a gola nismo dali
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Komentator kaže fer i korektna igra a Omić drugi žuti dobiva.Nek nam bude jasno da slabašnom Rudaru pomažu sudije da bi pobijedili.Nadam se da će naša kvaliteta ipak biti jača i od sudijske pomoći, mada teško.Do kraja izmislit će penal.
1-0 gubite
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
bit ce velika steta ako izgubimo.bila je ovo jedinstvena prilika za gostujucu tricu rudar slab skroz a mi izgleda jos gori
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
crveni i za rudar.........kako ga primismo odmah.......
jel crveni za rudar sigurno
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
jest komentator na rdio tako kaze na pocetku drugog pol....astra1922 je napisao/la:jel crveni za rudar sigurno
eto imamo posjed al nista konkretno nadat je se da ce makar jedna uci do kraja...ebiga trece kolo bez gola sikiracija pa et
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ma nema tko dat goll....
komentator kaze da niko nije dobio crveni karton
na bh radiu je rekao u zadnjem ukljucenjuproximus je napisao/la:komentator kaze da niko nije dobio crveni karton
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.