Vasih najboljih 11 BiH selekcije ikada?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vasih najboljih 11 BiH selekcije ikada?
MA kako nemoze za igrat za repku??:D mozda i Romeo stane na gol??
sta kazete??

ne znam ste zapeli s tom pricom nije nista uradio za rep.. Bolic dao nekoliko golova i on nesto,dao bi i ja da sam sam igrao u napadu tolike godine,Ibisevic je dokazao da je munja,on ce da uradi za repku nesto samo polako...tax je napisao/la:ne mogu da vas shvatim sto stavljate vedada ibisevic covjek nije nista uradio za reprezentaciju
begović
salihamidžič.............spahić...........................hibić.........................beširević
.........................................rahimić.....................................................
pjanić............................ibričić......................................misimović..........
......................barbarez......................................................................
................................................džeko...............................................
salihamidžič.............spahić...........................hibić.........................beširević
.........................................rahimić.....................................................
pjanić............................ibričić......................................misimović..........
......................barbarez......................................................................
................................................džeko...............................................
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
jarane begovic jos nije nas na papiru a ti ga stavio...nema sta...dobar satav.,...muks je napisao/la:begović

a taj drug moj sto je dao nekoliko golova za nasu reprezntaciju je najblji strijlac Bosne i Hercegovine svih ovih 15-16 godina....#Fisho# je napisao/la:ne znam ste zapeli s tom pricom nije nista uradio za rep.. Bolic dao nekoliko golova i on nesto,dao bi i ja da sam sam igrao u napadu tolike godine,Ibisevic je dokazao da je munja,on ce da uradi za repku nesto samo polako...tax je napisao/la:ne mogu da vas shvatim sto stavljate vedada ibisevic covjek nije nista uradio za reprezentaciju
ma nije lose imati vise golmana, ako se neo Bog Alaim provrijedi....al dok je Alaim zdrav tesko da neko ima sansu da stane medju statitve...aris je napisao/la:MA kako nemoze za igrat za repku??:D mozda i Romeo stane na gol??sta kazete??

a evo maloprije u nekoj novoj temi koja je zakljucana Cartman je stavio i Baiano....najveci talenat naseg fudbala, mora i on se negdje ugurati u prvih 11..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ti sad hoces svi da igraju u prvih 11
nek se dokazu na okupljenu haha
a sto se tice ovaj sto je stavio pjanica medjuprvih 11 kao najbolje repka ikada, mogu samo pitati sto?! 

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma haj Pjanica on je odigro kad se sve sabere nekih 180 minuta....al Begovica, pa covjek nije jos odigronijednu utakmicu za nas...nije ni na okupljanje doso i odma medju najboljim...hheehhehehehehehehe
a sto se repke ove nase tice...Alaim ima zagarantovano mjesto i kapitensku traku, a Aracic samo zagarantovano mjesto....a ovi da e dokazu

a sto se repke ove nase tice...Alaim ima zagarantovano mjesto i kapitensku traku, a Aracic samo zagarantovano mjesto....a ovi da e dokazu

"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
hasagic
hibic-----------konjic--------spahic----------papac
salihamidzic --------------misimovic-----------bajramovic---------salihovic
dzeko---------------ibisevic
klupa:supic,rahimic,barbarez,bolic,baljic,jahic,pjanic
hibic-----------konjic--------spahic----------papac
salihamidzic --------------misimovic-----------bajramovic---------salihovic
dzeko---------------ibisevic
klupa:supic,rahimic,barbarez,bolic,baljic,jahic,pjanic
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
A Meho Kodro nije zadovoljio tvoj kriterij? Na stranu to šo je igrao za Barcelonu zabio preko 100 golova u Primeri 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hasagic
Spahic Konjic Hibic Music
Salihamidzic Misimovic Baljic
Barbarez
Bolic Dzeko
Klupa - Dedic, Papac, Berberovic, Nadarevic, Rahimic, Bajramovic, Salihovic, Ibisevic, Kodro
Spahic Konjic Hibic Music
Salihamidzic Misimovic Baljic
Barbarez
Bolic Dzeko
Klupa - Dedic, Papac, Berberovic, Nadarevic, Rahimic, Bajramovic, Salihovic, Ibisevic, Kodro
- raul-zakon
- Kontakt:
Hasagic (GK)
Berberovic(RB)
Music(LB)
Konjic(CB)
Spahic(CB)
Salihamidzic(MR)
Salihovic/Baljic(ML)
Bajramovic(DM)
MIske/Barbarez(AMC)
Bolic(CF)
Kodro(CF)
Head Coach:Raul-zakon
Berberovic(RB)
Music(LB)
Konjic(CB)
Spahic(CB)
Salihamidzic(MR)
Salihovic/Baljic(ML)
Bajramovic(DM)
MIske/Barbarez(AMC)
Bolic(CF)
Kodro(CF)
Head Coach:Raul-zakon

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Hasagic
Spahic-----Papac---------Hibic----------------Music
Salihamidzic---Misimovic---Barbarez---Salihovic
Kodro---Bolic
Klupa:Dedić,Ibisevic,Rahimic,Bišćevic
,Dzeko,
Spahic-----Papac---------Hibic----------------Music
Salihamidzic---Misimovic---Barbarez---Salihovic
Kodro---Bolic
Klupa:Dedić,Ibisevic,Rahimic,Bišćevic

Bi al u gujci#Fisho# je napisao/la:ne znam ste zapeli s tom pricom nije nista uradio za rep.. Bolic dao nekoliko golova i on nesto,dao bi i ja da sam sam igrao u napadu tolike godine,Ibisevic je dokazao da je munja,on ce da uradi za repku nesto samo polako...tax je napisao/la:ne mogu da vas shvatim sto stavljate vedada ibisevic covjek nije nista uradio za reprezentaciju

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Bi al u gujci#Fisho# je napisao/la:ne znam ste zapeli s tom pricom nije nista uradio za rep.. Bolic dao nekoliko golova i on nesto,dao bi i ja da sam sam igrao u napadu tolike godine,Ibisevic je dokazao da je munja,on ce da uradi za repku nesto samo polako...tax je napisao/la:ne mogu da vas shvatim sto stavljate vedada ibisevic covjek nije nista uradio za reprezentaciju

---------------------Hasagic--------------------
--------------------------------------------------
-------Spahic---Konjic---Hibic---Papac-------
---Braco---Misimovic---Barbarez---Baljic---
-------------------Bolic---Dzeko----------------
ovo je realnoKenozoik je napisao/la:---------------------Hasagic--------------------
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
al nije bolji od dzekeVirtu4l je napisao/la:A Meho Kodro nije zadovoljio tvoj kriterij? Na stranu to šo je igrao za Barcelonu zabio preko 100 golova u Primeri
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Arnelinho je napisao/la:al nije bolji od dzekeVirtu4l je napisao/la:A Meho Kodro nije zadovoljio tvoj kriterij? Na stranu to šo je igrao za Barcelonu zabio preko 100 golova u Primeri
porediš kodru sa džekom

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Buraz obrati paznju na to da se obracas publici koja se vecinom i ne sjeca Mehe Kodre.Mirza_Hordas je napisao/la: porediš kodru sa džekom![]()
svaka čast džeki ali treba će još mnogo znoja proliti i mnogo golova zabiti da bi stigao kodru

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-------------------hasagic---------------
spahic ---- konjic ---- hibic ---- papac
---------------bajramovic-----------------------
salihamidzic --------misimovic---------baljic
-------------kodro--------dzeko-----------------
spahic ---- konjic ---- hibic ---- papac
---------------bajramovic-----------------------
salihamidzic --------misimovic---------baljic
-------------kodro--------dzeko-----------------
Cuva Bog Zelju svog!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Buraz obrati paznju na to da se obracas publici koja se vecinom i ne sjeca Mehe Kodre.Mirza_Hordas je napisao/la: porediš kodru sa džekom![]()
svaka čast džeki ali treba će još mnogo znoja proliti i mnogo golova zabiti da bi stigao kodru
Ja sam se davno prestao ubjeđivati...
znam ja to da ima ovdje onih koji nikad nisu vidjeli kodru kako igra a ima onih koji nikad nisu čuli za njega

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Trenutno korisnika/ca: riki46, tutankamon1905 i 24 gosta.