FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Chelsea_CBH
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Chelsea_CBH » 18 avg 2011, 17:44

Čestitam na pobjedi sinoć. Drago mi je da ste izborili LP i ove godine.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 avg 2011, 17:45

Zar postoje ljudi na forumu koji sumnjaju u bavarskog giganta. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 18 avg 2011, 18:59

Nisam bio u mogucnosti da gledam utakmicu, ali ovo sto sam ovdje procitao bilo je sasvim dovoljno da stvorim sebi sliku o tome kako smo igrali. :geek:
Cestitam kolegi @JetSet_Hantraga na pogodjenom rezultatu. ;)

Eh sada jos da se Muller vrati u prvih 11, a da Kroos zauzme svoje mjesto na klupi. :D Lijepo bi to bilo, ali s obzirom da bi Robben mogao pauzirati narednu utakmicu sasvim je moguce da opet vidimo Kroosa u pocetnom sastavu. :roll: A sta je sa Gomezom, zar je toliko toga promasio :?: :? Sta mislite da li ce Heynckes dati prostora Petersenu da se pokaze :?:

Ako uzmem u obzir da Robben nece igrati od pocetka narednu utakmicu (nadam se da hoce, ali...) i da je Kroosu mjesto na klupi (mada je on Heynckesov miljenik) idealni pocetni sastav (po mom misljenju) bi mogao biti: Neuer - Rafinha, Lahm, Boateng, Badstuber - Schweinsteiger, Gustavo - Olic, Muller, Ribery - Gomez. A neka Kroos i Petersen udju sa klupe (zavisno od rezultata). Olic mi je od Kroosa bolji, barem kada ih poredim na terenu (mada to nije isti tip igraca), ali ipak bih Olicu dao prednost, pa neka je to i na krilu. E sada postoji i mogucnost da se gurnu Olic ili Muller u napad sa Gomezom, ali pitam se da li je Heynckes spreman mijenjati pocetnu formaciju. Meni se nekako cini da Gomez ne moze sam da se snadje u napadu. :?

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 18 avg 2011, 20:46

ja vam strogo preporucujem da ponovo pogledate tekmu...ja kad vidim sta pisete o kroosu onda se ja stvarno zapitam koliko vas ima potrebu za naocalama...taj momak je napravio jednu gresku tokom cijele tekme u 42 minuti kad riberiju nije dao dobru loptu na krilo...sve ostalo je bilo perfekt,tecna precizna dodavanja bez meljanja u vecini slucajeva nije imao vie od 2 dodira kad kod je imao loptu brzo ju je odigravao i skoro svaki put stvorila se situacija iz koje se moglo nesto napravit samo da su riberi i gomez bili prisebnijiu 1 na 1 situacijma sa obrambenim igracima zuricha...

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 18 avg 2011, 23:11

geronimo je napisao/la:Dobro ti to ide, ali ipak se zamalo ne ubi. :lol:
Vjeruj mi nikad blize samoubistvu nisam bio. Sta sve profesionalni nogometas moze promasit', to je nevjerovatno. :lol:
Al' ostaje mi ona stara kladionicarska: nece meni vise na tiket! :mrgreen:
geronimo je napisao/la:Meni to nije dovoljno, pa pogodim i ko ce biti prvi strijelac (pogledati @tunov forum). :D Doduse, cilj´o sam na penaltik, kad ono glava i to bez skoka. :mrgreen:
Dobro ti ides vise na srecu, dok ja pokusavam sto vise iskoristiti svoje znanje. :D
secer je napisao/la:dis is magnum fortifor, d moust poverfol hendgan in d vorld... e, ovo ti sljeduje ak se jos jenoc usudis porediti sa vlasnikom fudbalskog znanja - velikim secerom poznatim i kao dirti heri of soker.
Nisi ti los, cak mogu reci da si i solidan, al' opstepoznata cinjenica je da ovakvog poznavaoca fusbala nema od Srebren-grada pa do Tokia. Ako ne i sire.
secer je napisao/la:il to, il cu ti poslat kralja svih homicha @klar..., poznatog i kao gov-njezov ljubavnik, da te taslaci 367 dana godisnje.
:lol: :lol: :lol:
Nemoj Klarinja, njegovu realnost ipak treba postovati.
A ako je istina ovo da je Marionov zagondzija, treba ga upozorit' da ga malo postedi noc pred utakmicu. Onakve partije mogu biti samo plod premorenosti, a na to treba paziti. Znaci Klarovski brate: pomalo, pomalo!

Inace Montolivo se i dalje spominje kao moguce pojacanje.
Nema od toga nista, al et'...
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Klare

Post Postao/la Klare » 19 avg 2011, 02:05

secer je napisao/la:il cu ti poslat kralja svih homicha @klar...
:oops: Pa ja morao si se prvo dotaći mene, ta stari drugovi smo mi. :D
Zar nije kar... :? :lol: Ma šalim se, ali ne ozbiljno, šta pričaš bolan, hoćeš li da te sada ovdje zguzim i to pred svima. :roll: :lol:
secer je napisao/la:hejnkes je smrad, smrdi ko mesi, ako ne i gore. cuj, ostavit na klupi najboljeg igraca na svijetu :o sta rec osim hajvan :roll:
Možda, ali Mullerova forma je trenutno na niskim granama, u svakom slučaju za mene nije loš potez.
secer je napisao/la:da i tebi nisu dosadili ovi nepismeni moderatori, mona i geronimka, koji ispamase i istrolovase svaku yebenu temu :evil:
Nisam znao da su u talu :o , jer poslije zadnje bitke protiv Mone u kojoj sam bio oštriji no ikad :twisted: (uostalom s njim(a) i ne možeš drugačije), moj drug Gero mu je priskočio u pomoć :o , zadavši mi samo takvu šamarčinu :shock: , stavivši me na ignore listu. Živa istina :!:
@Hantro, od tebe se takvom nečemu stvarno nisam nadao :oops:
Trebam li napomenuti da utakmicu nisam gledao :? , čujem Mario najslabiji, ali i to se dešava, pao je, ali samo najjači ostaju, ustaju, tako će biti i ovoga puta. 8-)

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 19 avg 2011, 09:06

Sutra okrsaj protiv HSV-a (negdje procitah da ne treba ova crtica, al meni nekako ljepse izgleda sa njom), dakle utakmica sa Hamburgom, ocekujem da ne primimo go samo je pitanje da li cemo i koliko cemo mi dati golova.
Svidja mi se onaj pocetni sastav sto je rase.king predlozio:
idealni pocetni sastav (po mom misljenju) bi mogao biti: Neuer - Rafinha, Lahm, Boateng, Badstuber - Schweinsteiger, Gustavo - Olic, Muller, Ribery - Gomez.
mislim da bi ovakvi bili dosta opasniji nego sa Kroosom. Samo po meni Olic u napad sa Gomezom...
Stern des Südens

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 19 avg 2011, 09:50

JetSet_Hantraga je napisao/la:Nisi ti los, cak mogu reci da si i solidan, al' opstepoznata cinjenica je da ovakvog poznavaoca fusbala nema od Srebren-grada pa do Tokia. Ako ne i sire.
bosanski vezire, slazem se da na potezu izmedju silver-sitija i tokija nema veceg poznavaoca i strucnjaka za najvazniju sporednu stvar na svijetu, al samo zbog toga jer se mocni secer pemzioniso i odlucio da sve prepusti mladjima. eto, ti si se izborio za to upraznjeno mjesto pokazavsi ogromno znanje koje je ipak 1/755555 mog znanja, tako da ces se morati povuci ako se mocni seco predomisli i odluci vratiti aktivnom fudbalu.
JetSet_Hantraga je napisao/la:Inace Montolivo se i dalje spominje kao moguce pojacanje.
a gdje bi igro :?: jedino da iscera onu dangubu svajstajgera, ili :?
sto se tice kroosa, ja i dalje tvrdim da je bolja ´sestica´ od svinjceka. barem je bolji u napadu, tj. ima bolji pas, dok su u odbrani podjednaki. jbg., gledo sam ga protiv brazila i moram reci da je odigro fantasticno. desetka nije, sto jes jes, ali na sestici bi mogo postati pravi dominator, nesto kao esien, a mozda i bolji.
Klare je napisao/la:Pa ja morao si se prvo dotaći mene, ta stari drugovi smo mi
zelim da zakopamo ratne sjekire, zaboravimo proslost i nastavimo tamo gdje smo stali prije nego je pocela rasprava o gomezu. znas li zasto? naravno da ne znas. helem, najdominantniji forumas koji ujedno ima i najvece ovlasti, ustvari covo koji ima neogranicenu vlast na forumu, ali i sire, cova koji je na forumu odabro nik ´admin´, dok ga u svijetu znaju pod umjetnickim imenom ´cak noris´(hercegovac, ti znas da samo najhrabriji skacu s mostarskog mosta u neretvu. nas admin skace iz neretve na most), taj cova je moj bliski prijatelj koji mi povremeno daje svoju sifru tako da na forum mogu uci i kao admin, a samim tim imam pristup sobi u koju vi ne mozete zaviriti - sobi namjenjenoj moderatorima. druze, nemas pojma sta sam sve procito i kakve urote smisljaju protiv tebe. eto, pa se ti opet druzi sa geronimom.
Klare je napisao/la:Možda, ali Mullerova forma je trenutno na niskim granama, u svakom slučaju za mene nije loš potez.
muler je najbolji igrac na svijetu - covjek koji ne zna odigrati lose, osim ako je premoren.
najbolji strijelac sp-a, jedan od najboljih asistenata blige, covjek koji je ucestvovao u svakom bayinom golu, covjek koji dominira na svim pozicijama u napada iako je klasicni spic8vjerujem da bi najvise pokazao u spicu napada), takav igrac ne moze biti na klupi osim ako je premoren. bajern mora igrati ovako:

---------muler(gomez)---------
riberi----------------------roben
---------svajni---kros-----------
-------------gustavo-------------
ovdje bi muler i gomez igrali po poluvrijeme(vazda bi imali odmorne napadace koji bi 45 min. pritiskali protivnicku odbranu ne dozvolivsi im da ogranizuju napad). osim toga, kad igra muler, onda bi on, riberi i roben trebali mijenjati pozicije i to non-stop jer samo tako mogu zbuniti protivnike koji su procitali bayernovu igru u kojoj roberi dolaze preko krila.
jedino bolje rjesenje je da kupe gocea - covjeka koji moze postati mesi br. 2.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

FMBosnia Admin
Kontakt:

Post Postao/la FMBosnia Admin » 19 avg 2011, 14:40

Klare je napisao/la:
secer je napisao/la:il cu ti poslat kralja svih homicha @klar...
:oops: Pa ja morao si se prvo dotaći mene, ta stari drugovi smo mi. :D
Zar nije kar... :? :lol: Ma šalim se, ali ne ozbiljno, šta pričaš bolan, hoćeš li da te sada ovdje zguzim i to pred svima. :roll: :lol:
secer je napisao/la:hejnkes je smrad, smrdi ko mesi, ako ne i gore. cuj, ostavit na klupi najboljeg igraca na svijetu :o sta rec osim hajvan :roll:
Možda, ali Mullerova forma je trenutno na niskim granama, u svakom slučaju za mene nije loš potez.
secer je napisao/la:da i tebi nisu dosadili ovi nepismeni moderatori, mona i geronimka, koji ispamase i istrolovase svaku yebenu temu :evil:
Nisam znao da su u talu :o , jer poslije zadnje bitke protiv Mone u kojoj sam bio oštriji no ikad :twisted: (uostalom s njim(a) i ne možeš drugačije), moj drug Gero mu je priskočio u pomoć :o , zadavši mi samo takvu šamarčinu :shock: , stavivši me na ignore listu. Živa istina :!:
@Hantro, od tebe se takvom nečemu stvarno nisam nadao :oops:
Trebam li napomenuti da utakmicu nisam gledao :? , čujem Mario najslabiji, ali i to se dešava, pao je, ali samo najjači ostaju, ustaju, tako će biti i ovoga puta. 8-)
Imas li ti pasa zivot? Sto te nasekirase internet prijatelj... :(

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 19 avg 2011, 15:06

rase.king je napisao/la:Cestitam kolegi @JetSet_Hantraga na pogodjenom rezultatu. ;)
Hvala koljega. :lol:
secer je napisao/la:bosanski vezire, slazem se da na potezu izmedju silver-sitija i tokija nema veceg poznavaoca i strucnjaka za najvazniju sporednu stvar na svijetu, al samo zbog toga jer se mocni secer pemzioniso i odlucio da sve prepusti mladjima. eto, ti si se izborio za to upraznjeno mjesto pokazavsi ogromno znanje koje je ipak 1/755555 mog znanja, tako da ces se morati povuci ako se mocni seco predomisli i odluci vratiti aktivnom fudbalu.
Onda te pozivam da se vratis u svijet fuce, jer sam siguran da sam za vrijeme dok je cuveni seco 'ladio ja.ja na nekoj od elitnih svjetskih plaza sakupio dovoljno znanja da se mogu ravnopravno boriti argumentima i s najmocnijim od mocnih.
secer je napisao/la:a gdje bi igro :?: jedino da iscera onu dangubu svajstajgera, ili :?
Svjetsku klasu Svajnija iscerat' nece, a Gusta je na dobrom putu da se nadje u drustvu najboljih (Svajni, Eso itd.).Znaci mjesta ima samo na klupi, a i to pod uslovom da se proda ukrajinski plavusan.
secer je napisao/la:sto se tice kroosa, ja i dalje tvrdim da je bolja ´sestica´ od svinjceka. barem je bolji u napadu, tj. ima bolji pas, dok su u odbrani podjednaki.
Nije jos nivo Bastiana, al' ima potencijala da to postane.Ako iskoristi potencijal moze postati jedan od najbolji, ali ovijek postoji ono ALI. Ne razvijaju se stvari uvijek onako kako se ocekuje.
secer je napisao/la:jbg., gledo sam ga protiv brazila i moram reci da je odigro fantasticno. desetka nije, sto jes jes, ali na sestici bi mogo postati pravi dominator, nesto kao esien, a mozda i bolji.
Samo da ne oboli od sindroma Podolski, tj. u repci razvaljiva :lol: , a u klubu nista.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 19 avg 2011, 15:17

Jel se ovo ovaj ublehaš seco vratio il me oćiju varaju???taj navodni mr. football ili ti herr fussball se vratio...taj što je vukove bodrio svim srcem...ta bitanga i izdajica....ja ga ne želim ovde nikako, došao opet da nam prosipa ubleheee :D

neg seco druže kako si mi, nek si vala naletio malo da prozborimo koju...@mona me nagovarao da te prizivam, a reko šta ću ga ja prozivat ko zna gdje je on i gdje je zaglavio

P.S.: a ovaj gornji dio teksta uzmi s rezervom :D :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 19 avg 2011, 22:58

Ljudi hajmo diskutovat sta konkretno :!: :ugeek:

Evo citam malo novosti, neizvjestan je nastup Gomeza sutra. :o Mozda se otvara nekome drugom prilika... :idea:
Igrat ce se neka utakmica da se oprosti Kuffour (zvanicno). Bice dosta nasih bivsih igraca prisutno...
Nas drugi tim pretrpio i prvi poraz u novoj sezoni. Da li bilo ko zna zasto ne igra Dale Jennings :?: Znam da ima neka klauzula o povecanju vrijednosti transfera u odnosu na broj odigranih utakmica, ali nije valjda da ga zbog toga stede :!: :?: :?

Mrsko mi bilo stavljat slike i linkove, nadam se da ne zamjerite. ;)

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 19 avg 2011, 23:39

rase.king je napisao/la:Ljudi hajmo diskutovat sta konkretno :!: :ugeek:

Evo citam malo novosti, neizvjestan je nastup Gomeza sutra. :o Mozda se otvara nekome drugom prilika... :idea:
Igrat ce se neka utakmica da se oprosti Kuffour (zvanicno). Bice dosta nasih bivsih igraca prisutno...
Nas drugi tim pretrpio i prvi poraz u novoj sezoni. Da li bilo ko zna zasto ne igra Dale Jennings :?: Znam da ima neka klauzula o povecanju vrijednosti transfera u odnosu na broj odigranih utakmica, ali nije valjda da ga zbog toga stede :!: :?: :?

Mrsko mi bilo stavljat slike i linkove, nadam se da ne zamjerite. ;)
Koliko se ja sjecam Jennings mora na operaciju ledja, pa zato ne igra... nisam siguran da li je operisan, ali ako jeste nece ga biti 6 mjeseci. Takve su najave prethodno bile...
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 20 avg 2011, 00:01

pasha_the_one je napisao/la:Koliko se ja sjecam Jennings mora na operaciju ledja, pa zato ne igra... nisam siguran da li je operisan, ali ako jeste nece ga biti 6 mjeseci. Takve su najave prethodno bile...
Nisam uopste znao za tu informaciju. :shock:
Nema nista ni na zvanicnoj stranici, a gledao sam i na transfermarktu, ni tamo nikakvih informacija o njemu.
U svakom slucaju hvala. ;)

Gdje ste navijaci :?: :D
Jel' se ko nabrijao za sutrasnju utakmicu :?: Kakva su ocekivanja :?: Po meni samo pobjeda igra za nas :!: Nista drugo ne smijemo ni da pomislimo, jos kad se uzme u obzir da je HSV oslabio dosta, a izgleda da ni Petric nece igrati.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 avg 2011, 01:21

Sutra akobogda očekujem pobjedu i da napokon pokažemo efikasnost :) , Heynckes izjavio da su Roberry fit za meč sa HSV-om i nadam se da će istrčati u ovom sastavu :
[URL=http://imageshack.us/photo/my-imag ... .jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us[/url]
1974---1975---1976---2001---2013---2020

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 20 avg 2011, 02:13

robben i ribery upitni!!!
Stern des Südens

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 20 avg 2011, 09:56

JetSet_Hantraga je napisao/la:dok je cuveni seco 'ladio ja.ja na nekoj od elitnih svjetskih plaza...
di je bija :?
u holandu seco bija, i francusku pohodija, do spanije silazija...
svud´ je ija, svud´ je pija, mnogo para potrosija.
al´ u rvatsku ici nece, rvatska je samo smece.
ako bude kakve srece, bosanske pare tamo ici nece.

procitah ovo tvoje i sjetih se teksta objavljenog na nekom rvatskom portalu u kojem neki papak podobro izvrijedja bosance.
eto, papak rvatski, nije bas tak kak si napisa.

nego, srebrenicka gazijo, je l vrijeme da te izbijem argumentima :twisted:
khm, khm, tekma dojcland vs. brazil :arrow: :arrow: kros vs. svajni 8-) igrli su na sestici, dakle pozicija koja im najvise odgovara, pa da te cujem. kroos 2 asistencije od kojih je ona za gocea bila u stilu velikih majstora. neka mjesavina izmedju xavija i misketa iz najboljih dana, ili :?
imas li ti kaki primjercic(samo utakmice u kojima su igrali na istoj poziciji) :?:
dakle, strucnjaku kakav sam ja ne treba puno da jednom igracu nadje idealnu poziciju. toni kros mora sigrat na sestici :!:
effe_sa je napisao/la:Jel se ovo ovaj ublehaš seco vratio il me oćiju varaju???taj navodni mr. football ili ti herr fussball se vratio...taj što je vukove bodrio svim srcem...ta bitanga i izdajica....ja ga ne želim ovde nikako, došao opet da nam prosipa ubleheee
vratija se i bice tu do ponedjeljnika. nego, kakva crna izdajica :? ja sam fudbal i kao takav navijam za svaku ekipu na svijetu. tacnije, za svaku koja igra fudbal.
effe_sa je napisao/la:neg seco druže kako si mi
ide ko u hamide(il ko u monologa, kak ti volja :lol: )
effe_sa je napisao/la:mona me nagovarao da te prizivam
znas li ti da mona na jednom stranjskom jeziku znaci pic-k.a :?
ne dozvoljavam da mog jarana nazivas pi.ck.om, jes cuo :evil: :lol:

nego, kakav rezultat predvidjas protiv hamburgera :?
ja mislim da ce ih bayo demolirat. ako roberi budu spremni, bice petica. bez njih ce biti teze, bice trica. s nulom, naravski 8-)
rase.king je napisao/la:Evo citam malo novosti, neizvjestan je nastup Gomeza sutra
kakva divna vijest. odma racunaj dva gola vise u mrezi hamburga.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 20 avg 2011, 10:54

secer je napisao/la: nego, kakav rezultat predvidjas protiv hamburgera :?
ja mislim da ce ih bayo demolirat. ako roberi budu spremni, bice petica. bez njih ce biti teze, bice trica. s nulom, naravski
ma ja ne vjerujem da će nam biti toliko lako, "sjeverci" će biti dobro naloženi protiv nas, a i voda im je do grla, dobro bi im došla pobjeda, a još protiv baye, to bi im dvostruko vrijedilo
ipak očekujem pobjedu od 2 gola razlike, iako u našim susretima s hsv-om nikad ne znaš, možda ih potopimo, a može biti i gusto....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 20 avg 2011, 12:25

secer je napisao/la:
---------muler(gomez)---------
riberi----------------------roben
---------svajni---kros-----------
-------------gustavo-------------
ja kad sam jos prosle sezone govorio da Bayern treba igrat' s jednom sesticom s obzirom na igrace u sredini,neki su se smijali,sad nadolazite :D

rase.king je napisao/la: Evo citam malo novosti, neizvjestan je nastup Gomeza sutra. :o Mozda se otvara nekome drugom prilika... :idea:
Nadam se Olicu da se Jupp uvjeri da on nije za klupe :)
U ovoj formaciji iznad,Olic bi ubijao,jer kad imas takva 4 igraca oko sebe,oni izvezu i samo jedna fina lopta kroz sredinu :)
S tim sto bi Muller vjerovatno ispastao zbog ovakve formacije,ja ga ne bih mijenjao s Olicem,vec Riberyem,mada kakav prijem lopte,tehniku i zavrsnicu ima Muller sigurno ne bi razocarao ni kao spic.

rase.king je napisao/la:Nas drugi tim pretrpio i prvi poraz u novoj sezoni. Da li bilo ko zna zasto ne igra Dale Jennings :?: Znam da ima neka klauzula o povecanju vrijednosti transfera u odnosu na broj odigranih utakmica, ali nije valjda da ga zbog toga stede :!: :?: :?
On kad je potpisao za nas,odmah je bio podvrgnut nekoj operaciji.Znali su to u upravi i kad su ga potpisivali i ne znam tacno koliko su rekli da ce odsustvovat s terena...

Robben i Ribery spremni,juce Jupp izjavio tako da mozemo ocekivati pobjedu,nadam se da ce utakmica biti vise kao ona protiv Zuricha,nego protiv Wolfsburga :)
#miasanmia

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 20 avg 2011, 14:14

secer je napisao/la:di je bija :?
u holandu seco bija, i francusku pohodija, do spanije silazija...
svud´ je ija, svud´ je pija, mnogo para potrosija.
al´ u rvatsku ici nece, rvatska je samo smece.
ako bude kakve srece, bosanske pare tamo ici nece.
Nit' je ija nit je pija,
dzaba plazu zauzija.

secer je napisao/la:nego, srebrenicka gazijo, je l vrijeme da te izbijem argumentima :twisted:
khm, khm, tekma dojcland vs. brazil :arrow: :arrow: kros vs. svajni 8-) igrli su na sestici, dakle pozicija koja im najvise odgovara, pa da te cujem. kroos 2 asistencije od kojih je ona za gocea bila u stilu velikih majstora. neka mjesavina izmedju xavija i misketa iz najboljih dana, ili :?
imas li ti kaki primjercic(samo utakmice u kojima su igrali na istoj poziciji) :?:
dakle, strucnjaku kakav sam ja ne treba puno da jednom igracu nadje idealnu poziciju. toni kros mora sigrat na sestici :!:
Nisu oni odigrali puno utakmica zajedno na sestici.
Al' evo ti samo jedan od primjera Svajnijeve utakmice na sestici: vs Argentina na SP 2010.
Onakvu partiju jedna sestica nakon njega jos nije pruzila. Il' mozda grijesim?
Osim sto je strpao najboljeg igraca na svijetu u dzep, uspio je i da prodje pola protivnicke ekipe i asistira. Kroos mora jos puuuuuno hljeba jest da ono napravi.

OK Toni je mladji, napredovat ce.
Al evo ti i primjer jedne utakmice iz Svajnijevih mladih dana, a to je utakmica protiv Portugala sa SP 2006.

Eh sad, kad njih dvojica igraju zajedno, Schweini nema dovoljno slobode.
Nije istina to da su jednako dobri u defanzivi. Zato se Svajni uvijek vise posveti odbrambenim zadacima, dok defanzivno gotovo beskorisnom Toniju prepusti ofanzivu.

Inace, danas 2:0 za bolje. :D

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.