Blake je stanju dobiti bilo koga kada ima svoj dan.soba 39 je napisao/la:A ako će se mućiti sa Blejkom... neka batali

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Blake je stanju dobiti bilo koga kada ima svoj dan.soba 39 je napisao/la:A ako će se mućiti sa Blejkom... neka batali
On je nekada mogao dobiti bilo koga, danas ne.Hare_BvB je napisao/la:Blake je stanju dobiti bilo koga kada ima svoj dan.soba 39 je napisao/la:A ako će se mućiti sa Blejkom... neka bataliČovjek koji je nabijao komplekse Nadalu, koji je uništio Fedexov san o olimpijskom zlatu, sigurno nije za potcijeniti (da ne govorim kakve je tragedije pobjedio u ličnom životu). Ove godine je raskinuo saradnju sa Jonsom i trenira sam. Forma mu je u uzlaznoj putanji. Izgubio je par jako tijesnih mečeva. Ovo je jedan od omiljenih Rogerovih turnira i teško da James može do pobjede, ali i dalje je u stanju pružiti snažan otpor i najboljima.
Blue_He4rt je napisao/la:Bogomolov < Murray 1:2
Verdasco > Nadal 2:1
Fish < Gasquet 1:2
Almagro > Berdych 2:1
Kohlschreiber < Monfils 1:2
Federer > Blake 2:0
Ferrer > Simon/Tipsarevic 2:1
Đokovic > Stepanek 2:1
Zanimljivo trece kolo Cincinnatija.Jedino Fedex po meni lagano dalje.Ostalo,zeznuto.Svaki igrac ce proliti dosta znoja za prolazak u cetvrtfinale.Cak i 1.igrac svijeta,posto se sastaje protiv vrlo neugodnog Čeha koji ima jedan od najboljih volley udaraca.Nadalova forma je u silaznoj pitanju i zato sam tipovo na Verdasca.Kada ga je Dodig mogao pobijediti,postao je nepredvidiv.Finalista Montreala bi mogao kuci.
Isti smo.Monolog je napisao/la:Gled'o sam prvi set između Nadala i Verdasca. Fernando je mog'o isti riješiti u svoju korist, al' Nadal je pokaz'o zašto je dugo bio broj 1, a zašto je Verdasco samo jedan od onih koji mogu iznenaditi. Puno se griješilo (u jednom momentu je omjer winnera i UE bio 5:13 kada je Nadal u pitanju), a skoro svi winneri su bili iz, zna se, forehanda.Drugi set ne'am snage gle'ati (dovoljno mi je što je prošla 2 na gemove
), al' pretpostavljam da se ništa bitno nije promijenilo (sudeći po rezultatu). Vidljivo je da Nadal nije onaj pravi i da ukoliko ovakav bude na US Openu, onda možemo očekivati mučenje protiv nekih, uslovno rečeno, slabijih tenisera.
Ja mislim da ti imas više vjere u Murraja nego on sto ima u sebeVirtu4l je napisao/la:Murray osvaja ovaj turnir.
Ne znam, ja Nadala ne bi nikada otpisivao. Kad se najmanje nadas, on osvoji GS (isti slucaj na RG-u). Slaba forma na turnirima prije GS-a, slabo otvaranje turnira, provlacenje u prvim kolima, i na kraju osvoji. "Lukav" je Spanacformance je napisao/la: Na kraju, ostaje činjenica da trenutno jedan čovjek hara tenisom, a to je Novak Đoković koji ima velike šanse da osvoji i ovaj masters a onda pokuša doći do svog četvrtog GS-a, jer slaba forma Rogera i Nadala daje mu velike šanse za to i čini ga velikim favoritom na predstojećem GS-u !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.