Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
nemoj tako ba, njegova borbenost se cijeniBianconeri1988 je napisao/la:Ne sviđa mi se tvoj crni humor![]()
![]()
Kakva izjava, jednog mladog momka, sretno Ciro, šta znamo možda se nekad vrati u JuveImmobile: Juve želi osvojiti scudetto
Ciro Immobile je komentarisao stanje u ekipi i kaže da "stara dama" zeli osvojiti scudetto ove sezone.
Nekadašnji clan Primavere Juventusa izjavio je:
"Atmosfera u Juventusu je sad dosta drugacija nego proteklih godina. Jednostavno na svakom koraku osjetite veliku zelju i potrebu da se nesto dobro napravi. Na turneji po SAD-u Conte nam non-stop isticao kako njega ne zanima trece ili cetvrto mjesto i da ga to ni izbliza nece zadovoljiti. Nisam tamo ali cu vam reci, Juve ide na naslov", rekao je Immobile i dodao:
"Mediji govore o Matriju, Vucinicu, Toniju... ali svi zapravo sanjaju Del Piera, simbola tima koji utakmicu rijesi potezom. Nemojte zaboraviti ni Quagliarellu koji je veoma veoma motivisan da pokaze sta zna, a zna mnogo...", završio je.
Ja mislim da je ovo dio stolica svecane lože gdje ce sjediti Marotta i ostatak nasih glavesinaadointer je napisao/la:a jesu li klupe dole ili na tribini ko u Engleskoj?
Ipak se pravimo Englezi.adointer je napisao/la:a jesu li klupe dole ili na tribini ko u Engleskoj?
U jednom momentu pomislih da je mozda istinadzenan01 je napisao/la:Ipak se pravimo Englezi.adointer je napisao/la:a jesu li klupe dole ili na tribini ko u Engleskoj?
Nego izgleda da nam za 8(ja vas nosam) miliona dolazi Poulsen .![]()
Dobar igrač, prošli put se kod nas nije snašao , sad može dobro pomoći.![]()
zajebavam se , nedo Bog ove krampe blizu Torina![]()
e ako cemo tako ja bi najradije da se vrati MolinaroBianconeri1988 je napisao/la:@dzenan01
Ti izgleda nemaš šta pametno raditi pa si nas došao ovdje zaebavati![]()
![]()
![]()
Ma ja bih najradije da se vrati Tiago
Šta'š drugo radit' do sehuraBianconeri1988 je napisao/la:@dzenan01
Ti izgleda nemaš šta pametno raditi pa si nas došao ovdje zaebavati![]()
![]()
![]()
Ma ja bih najradije da se vrati Tiago
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.