NK Iskra Bugojno

DRHAUSE
Kontakt:

Re: Iskra Bugojno

Post Postao/la DRHAUSE » 19 avg 2011, 13:27

sony_91 je napisao/la:samo za @ DRHAUSE

[youtube][/youtube]
Analiza drugog dijela:
1-domaćin i dalje dominira dok gosti pokušavaju preko bokova i Irhana Smajića napraviti nešto
2-u 6 minuti videa gužva bez većih posljedica
3- u 10 minuti videa igrač domaćih traži jeftin faul , koji mu sudija ne svira .Da bi nakon sljedećeg prekida njemu sudija polagao račune rekavši :Što če ti faul igraj ionako je lopta kod tebe -blagim (čitaj kukavičkim glasom)
4-u 20 minuti videa udaranje igrača Iskre na aut liniji sudija ne svira što dovodi do zanimljivih komentara klupe Iskre :Šta nas udarate , evo pobijedite nas ali nemojte nas udarati nije kosovo polje(po meni žalba u ovom momentu nije argumentovana jer se radi o tek trečem ozbiljnom prekršaju)
5-Pred sami kraj videa igrač na desnom krilu Iskre biva više puta povučen i odgurnut da bi sudija naposlijetku ipak svirao faul .Ovo izaziva bijes trenera gostiju jer se sve odigralo pred pomoćnim sucem (opravdano)
6-Inače i u ovom dijelu možemo primjetiti da domaćin sa više slobode koristi ruke i jače ulazi u duele ali za sad bez grubljih startova ili većih grubosti
7-gosti su vrlo anemični i plašljivi te ne žure sa izvođenjem prekida odajući dojam tima koji je došao po bod
8-pretpostavljamo ipak rast napetosti kako se utakmica bliži kraju jer rezultat nije povoljan za domaćina a faulovi koje smo ranije imali priliku vidjeti (u izdvojenim snimcima) još nisu prikazani i to baš oni malo jači.

Doktor uživa analizirajući ovaj na sebi svojstven način vrlo uzbudljiv meč. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 19 avg 2011, 17:33

Mionica je selo, Iskra nije zaslužila da igra sada na ovim livadama. :roll:
Livin' La Vida Loca ;)

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 19 avg 2011, 17:40

BH Patriot je napisao/la:Mionica je selo, Iskra nije zaslužila da igra sada na ovim livadama. :roll:
Iskra zaslužuje da igra premier ligu ali nažalost evo tavori godinama u nižem rangu slično kao i Jedinstvo te recimo Bosna . 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 19 avg 2011, 18:31

Prije rata Iskra je igrala Intertoto kup pa smo mi Bugojanci na Jakliću mogli gledati (stari gled'o :mrgreen:) jednu Atalantu. ;)

Zaslužuju povratak !
Livin' La Vida Loca ;)

doci
Moderator
Kontakt:

Re: Iskra Bugojno - Vandali BUGOJNO

Post Postao/la doci » 19 avg 2011, 19:03

ramiral je napisao/la:
L' Imperator je napisao/la:slika
Gledaj Amca starog ratnika i saborca... :D
nije rijec o AMCu ;)

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 19 avg 2011, 19:12

BH Patriot je napisao/la:Mionica je selo, Iskra nije zaslužila da igra sada na ovim livadama. :roll:
Drugovi druga su vremena i privatnici su unistili sto se dalo unistiti mislim da ne treba vrijedat druge i govorit da li oni trebaju ili ne....vec da se potrudimo da svoje poboljsamo i pokrenemo naprijed!
Tekmu ne bih da komentarisem ovih par zuti po meni vecina zasluzeno a ostali dio susreta manje vise kao i na ostalim domacinskim tekmama!
LP ii sutra zajedno do pobjede Vb '89 ;)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 19 avg 2011, 19:15

Je l' te stid to reći :roll: :oops: ? Pa Mionica ima ljepši travnjak nego Jaklić.Na šta smo spali da se klubovi određuju po veličini grada u ovom slučaju "sela".Sramota.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 19 avg 2011, 19:27

neutralan__ je napisao/la:
Je l' te stid to reći :roll: :oops: ? Pa Mionica ima ljepši travnjak nego Jaklić.Na šta smo spali da se klubovi određuju po veličini grada u ovom slučaju "sela".Sramota.
sto se tice travnjaka imala je mozda dok je bilo onih rupa oko golmana ;) al sto se tice travnjaka nije ni kod vas nesto bolji ;)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 19 avg 2011, 19:40

doci je napisao/la:
sto se tice travnjaka imala je mozda dok je bilo onih rupa oko golmana ;) al sto se tice travnjaka nije ni kod vas nesto bolji ;)
Ja stojim iza toga da imamo loš travnjak i ne govorim drugačije.Doduše sada se popravio i dosta je dobar.Ali nikada i ni u kom slučaju ne bi kazao za nečiji stadion da je "livada" i za neko mjesto da je "selo".To je dno dna.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 avg 2011, 19:48

Da se vi nebi svađali kod nas je najbolji travnjak :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 19 avg 2011, 19:53

)[/quote]

Ja stojim iza toga da imamo loš travnjak i ne govorim drugačije.Doduše sada se popravio i dosta je dobar.Ali nikada i ni u kom slučaju ne bi kazao za nečiji stadion da je "livada" i za neko mjesto da je "selo".To je dno dna.[/quote]
vidis i sam da i ja ne volim da o tome pricam livada, selo to je smijesno... jer sto je bilo bilo je druga su vremena i sada svako zna da igra fudbal i tako je....

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 19 avg 2011, 20:07

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 19 avg 2011, 20:08

Pa ja znam da ti to ne voliš i da ti ne bi to nikada ni rekao ;) .

mister_xy
Kontakt:

Post Postao/la mister_xy » 20 avg 2011, 03:18

Pa ja sam rekao sramota je sa kim i gdje Iskra igra ...dno dna
Ja iskreno zelim Iskri sve najbolje i nadam se boljim danima ako bog da,,,gore nemoze biti.. :( :( :( :(

Free_shooteR
Kontakt:

Post Postao/la Free_shooteR » 20 avg 2011, 04:45

mister_xy je napisao/la:Pa ja sam rekao sramota je sa kim i gdje Iskra igra ...dno dna
Ja iskreno zelim Iskri sve najbolje i nadam se boljim danima ako bog da,,,gore nemoze biti.. :( :( :( :(
uvijek moze gore :)
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 20 avg 2011, 08:52

mister_xy je napisao/la:Pa ja sam rekao sramota je sa kim i gdje Iskra igra ...dno dna
Dobro da si nam se predstavio ko si.
Dobro sve to,ali si nazvao stadion Mionice "livadom",a Mionicu "selom".To je dno dna.I može biti gore,jer ovo nije najgora liga,ima još ispod.

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 20 avg 2011, 09:16

Dobro sve to,ali si nazvao stadion Mionice "livadom",a Mionicu "selom".To je dno dna.I može biti gore,jer ovo nije najgora liga,ima još ispod.
da ti kazem da je mionica selo, al da se tu igra sigurno najposteniji fudbal od strane domacina. nije ti ni bugojno neki grad pa da se mozes dizat do visina. ovo sto ste imali u mionici to fam je premijer liga engleske, u odnosu na sta ce te imati u srebreniku, gracanici, kaknju, i nekim drugim mesarskim sredinama.vi kao da ste sa neke druge planete pa vam nije jasna mala i blaga naklonost sudije domacinu.ako mislis da si ostecen pogledaj sta se sviralo prosle godine na utakmici u srebreniku gradina- omladinaC protiv omladinca i sve ce ti biti jasno. zato ne prebacujte krivicu na omladinac , vec krivca trazite u sebi

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 20 avg 2011, 11:02

mmmirza je napisao/la:
da ti kazem da je mionica selo, al da se tu igra sigurno najposteniji fudbal od strane domacina. nije ti ni bugojno neki grad pa da se mozes dizat do visina. ovo sto ste imali u mionici to fam je premijer liga engleske, u odnosu na sta ce te imati u srebreniku, gracanici, kaknju, i nekim drugim mesarskim sredinama.vi kao da ste sa neke druge planete pa vam nije jasna mala i blaga naklonost sudije domacinu.ako mislis da si ostecen pogledaj sta se sviralo prosle godine na utakmici u srebreniku gradina- omladinaC protiv omladinca i sve ce ti biti jasno. zato ne prebacujte krivicu na omladinac , vec krivca trazite u sebi
ne budi smijesan...Poklopi se necim i razmisli sta pises..pola lige se ne moze poredit s Bugojnom a kamo li s Iskrom ;)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 20 avg 2011, 12:15

mmmirza je napisao/la:
Neka si im rekao :lol: .

amchy
Kontakt:

Post Postao/la amchy » 20 avg 2011, 13:01

Ne kontam šta je dno dna? Čovjek nije ništa slagao, Mionica jeste selo i stadion jeste livada.Poenta je da nisu oni krivi što se takmiče. Nažalost i u Premier ligi ima sela kao Gabela. Bugojno je sinonim za grad za sve vas osim Bihaća, a Iskra je najveći klub ikada koji tavori u Prvoj ligi. Pa pobogu mi smo jedan od samo 7 klubova koji su ikada igrali prvu saveznu ligu Jugoslavije.Ostali su Željo,Sarajevo,Velež,Čelik,Sloboda,Borac. Koliko vidim samo je Iskra u prvoj ligi i tu joj definitivno nije mjesto ali to je stvar politike. Svi klubovi prve lige kapa dole ali ne mogu se porediti sa Iskrom koja je član velike BiH sedmorke.Šta je vama u Bugojnu su padali Hajduk, Atalanta ,Dinamo itd... Polufinale kupa maršala Tita, osvajanje srednjoevropskog kupa ja stvarno ne znam šta je vama?Kakve Mionice,Orašja,Branitelji, i ostali anonimusi. Ostalim klubovima koji misle da su veliki poput Jedinstva, Rudara, Bosne je san bila druga savezna liga Jugoslavije iz koje su ispadali kao kruške ako su uopšte i ulazili.
Iskra Bugojno može biti loša trenutno, može i naredne sezone , može i ispasti u drugu ligu ali vjerujte ona će uvijek biti Iskra Bugojno i taj brand koji je poznat svugdje joj niko ne može oduzeti ma koliko se trudio.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.