FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

johnnyHZ
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la johnnyHZ » 19 avg 2011, 16:57

kimbo je napisao/la:Kada se sjetima starih vremena s jedne strane Susic,Pasic i Musemic s druge Vaha, Baka and company ... sve je ovo bezze sutra da vidimo tko je manja k.arina trenutno .. Al eto ljepo druznje , ljepa stmosfera i to. Ipak rijetkost na ovim prosotorima.
pa omda jarane nemoj gledati nasu ligu nego gledaj snimke tih utakmica :)

meni je ovo najljepsa liga na svijuetu ... vise je vlim gledati nego digitalizirane engleze.... vise volim 4 000 na kosevu nego 55000 na old trafordu.... velez je medju trinajveca kluba u bih, makar pioniri igrali... i zato cxe sutra na kosevu da buiude predobra atmosfera, utakmica i ostalo .... nemamo puno zato sto ne znamo cjeniti sto imamo!¨
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 19 avg 2011, 16:59

Dalix je napisao/la:Hajde Velez Pobjedi! :mrgreen:
hau jes no..haj ne budali !!!! ;)

Colorado

Post Postao/la Colorado » 19 avg 2011, 17:45

Dalix je napisao/la:
Giallorossi je napisao/la:
Dalix je napisao/la:Hajde Velez Pobjedi! :mrgreen:

Steta pa nece :twisted: :mrgreen:
Pa sta ti znas.. Ojacali su. Mozda Zrinjski vise nece biti glavni u Mostaru. :D
Sta rece mali strumfic i ostade ziv :lol: :D .

Velez je glavni i jedini klub u Mostaru , zrinjski je tu tek reda radi :D .

Respect mostarcima , ali bodovi ostaju na Kosevu ! :D

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 19 avg 2011, 18:17

johnnyHZ je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Kada se sjetima starih vremena s jedne strane Susic,Pasic i Musemic s druge Vaha, Baka and company ... sve je ovo bezze sutra da vidimo tko je manja k.arina trenutno .. Al eto ljepo druznje , ljepa stmosfera i to. Ipak rijetkost na ovim prosotorima.

meni je ovo najljepsa liga na svijuetu ... vise je vlim gledati nego digitalizirane engleze.... vise volim 4 000 na kosevu nego 55000 na old trafordu.... velez je medju trinajveca kluba u bih, makar pioniri igrali... i zato cxe sutra na kosevu da buiude predobra atmosfera, utakmica i ostalo .... nemamo puno zato sto ne znamo cjeniti sto imamo!¨

Tko je bola spominjao Engleze il tamo neke lige ... reci da su nam obadva tima k.arina trenutno je nesto najkonstruktivnije sto se moze reci a ne praviti zvijezde od njih kada nisu. Obadvije navijacke grupe su otisle daleko ispred timova. I ja volim vise gledati 4000 na Kosevu nego 55 000 hiljada tamo negdje ali bi najvise volio jedno 25 000 na Kosevu ;) , realno je i to bi znacilo nesto.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 19 avg 2011, 18:30

Očekujem tešku utakmicu, između dva velika rivala. Velež je ponovo napravio solidnu ekipu koja posebno u početku prvenstva može praviti probleme svakome. Pored svega ovoga očekujem domaća 3 boda kako bi u što boljem raspoloženju pohodili Lukavicu. Veležu želim sve najbolje u nastavku, da ne padnu kao prošlih sezona, ali sutra bodovi ostaju na Koševu.

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 19 avg 2011, 18:47

kimbo je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:

Tko je bola spominjao Engleze il tamo neke lige ... reci da su nam obadva tima k.arina trenutno je nesto najkonstruktivnije sto se moze reci a ne praviti zvijezde od njih kada nisu. Obadvije navijacke grupe su otisle daleko ispred timova. I ja volim vise gledati 4000 na Kosevu nego 55 000 hiljada tamo negdje ali bi najvise volio jedno 25 000 na Kosevu ;) , realno je i to bi znacilo nesto.
nebi da vrijedjam al to da ste vi daleko otisli sto se tice navijackih grupa po meni nije tacno,svake sezone pocnete dvije il tri tekme i poslije vas nema nigdje,nije to bas navijacki al ajde drago mi je da se vracate na tribine nakon duzeg niza godina!
Fina Gradska sarajevska raja

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 19 avg 2011, 19:05

@zubizareta

Ma svak ima svoju percepciju naravno ne vrijedjas uopste.

Za mene druze nije samo mjerilo navijanja broj zastava ,dimnih,broj navijaca na tribini (mada je i to bitno uz to moram dodati da je barem 50% RA rasprseno po svijetu) nego prije svega stanje svijesti. Ono sto krasi i HZ i RA jeste zdrav patriotizam , racionalno razmisljanje, ideja,ne trpimo shit u klubu i podrzavamo klub na pravi nacin.
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 19 avg 2011, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 19 avg 2011, 19:06

Sutra se nadam jednoj pravoj utakmici i pravom derbiju a gostima iz Mostara mogu samo pozelit vise srece u drugim utakmicama a 3 bobe sutra ostaju na AFH 8-)
A sad ovako gledano proslu pa i jos par sezona prije ova sutra utakmica je itekako bitna za nasu ekipu, ovaj period od 4-7 kola, vise na psiholoskom planu nego zbog ta 3 boda jer prosle godine smo dobro krenuli i onda nas je presjekao poraz od borca kuci i nikad se nismo uspjeli ni oporavit a ni stic borac tad,jos jedna stvar vrlo dobar raspored imamo u smislu da naredne 4 utakmice igramo u Sarajevu gdje uz sutrasnji povoljan rezultat i dobro atmosferu itekako se treba i mora iskoristit jer opet kazem dosad je bilo ko bude prvak u ovom prvom dijelu sezone taj tu ostane i do kraja sezone :)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 19 avg 2011, 19:17

Sutrasnji duel 2 od 3 najbolja/najveca bosanska kluba ocekujem sa bar tri gola u mrezi Veleza :D

Najbitnije je da 3 boda ostanu na Kosevu :D

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 19 avg 2011, 19:21

Neki dan sam vidio na bht najavu da ce u srijedu prenosit opet nas samo ovaj put iz lukavice :)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 19 avg 2011, 19:24

3 gola u mreži, 3 boda na kontu,u svakom slučaju još jedna lijepa SARAJEVSKA BORDO NOĆ :)
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 19 avg 2011, 19:37

Napraviti špicu i uvaliti im tricu ;) Kratko, jasno...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 19 avg 2011, 21:03

Da se ne lazemo...
Bitna je pobjeda pa i ona sa 1-0. Da nastavimo niz kao prvo a to donosi psih stabilnost čitave ekipe, sto bi bila sjajna uvertira za pohod na lukavici. Prošli put nas je bilo oko hiljade. Ako dobijemo velez garantujem da će mo prebaciti tu cifru i to za par stoja...
Samo za ljubav Jedinu..!!!

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 19 avg 2011, 21:08

FCS-FCS je napisao/la:Da se ne lazemo...
Bitna je pobjeda pa i ona sa 1-0. Da nastavimo niz kao prvo a to donosi psih stabilnost čitave ekipe, sto bi bila sjajna uvertira za pohod na lukavici. Prošli put nas je bilo oko hiljade. Ako dobijemo velez garantujem da će mo prebaciti tu cifru i to za par stoja...
Samo za ljubav Jedinu..!!!
a ogranice nas uvijek sa tim kartama , prosli put su ogranicili a doslo bi mnogo vise .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 19 avg 2011, 21:29

Kolko ono bi .. jel ono dadose 500 karata ili grijesim....a dodjose NASA raja i kupise za onu centralnu tribinu pa udjose na tribinu gdje smo mi bili. Tako će ti biti i ovaj put...!!!!

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 19 avg 2011, 21:32

Dajte link BH1 da gledam tekmu nisam u Sarajevu

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 19 avg 2011, 21:33

Posto nisam u toku zadnjih dana.
vidim Hamzic otisao...jesmo uzeli sta para za njega ili..?

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 avg 2011, 21:35

samosarajvo je napisao/la:Posto nisam u toku zadnjih dana.
vidim Hamzic otisao...jesmo uzeli sta para za njega ili..?
Nismo, Hamzić nije produžio ugovor što znači da je otišao kao slobodan igrač.
Trebali bi dobiti neku simboličnu svotu kao nadoknadu za treniranje, mada nisam sasvim siguran ne drži me z ariječ. Nisu mi baš najjasnije regulative oko toga, dobna grnaica itd..
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 19 avg 2011, 21:42

A gdje je uopste otisao ??
Mislim da je to steta velika, dobar je on golman sigurno. Pravo se popravio u zadnje vrijeme.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 19 avg 2011, 21:48

Posto je naše dijete ... Slijedi nam naknada za godine provedene u klubu a kako mi reče jedan iz rukovodstva BP..to je oko 12 000 eura
na kraju bolje nešto nego ništa.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ebi46, OsmanhodzicBuco, Proximic, rimljanin90, WeekendOffender i 20 gostiju.