Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

leorey
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la leorey » 19 avg 2011, 03:13

spizz je napisao/la:
leorey je napisao/la:Kao prvo ni Ozil niti ko drugi od Reealovih zvanicnika nije rekao nista u vezi ovoga.Ta prica je potekla sa jednog Realovog foruma, navodno je Ozil napisao na svom twitter profilu kako ga je Villa uvrijedio na vjerskoj osnovi, sto je glupost jer Ozil uopste nema profila na twitteru. Da stvar bude jos gora Ozil uopste ne govori spanjolski, tako da ne znam kako je mogao razumjeti Villinu "uvredu.Da nema twittera dokaz je izjava Kake a i da ima imao bi bar 1 mill followersa a ne 10k LOL
Sto se tice Ville bas mu je palo na pamet vrijedjat islam a za suigrace ima affelaya,abidala,keitu i on se kao toga bas sjetio a titula mu ni na pameti ;)
Tipicno novinarska patka da imaju sta za objavit i prodat'.Pravi razlog zasto je Ozil poludio je jer je navodno dobio samar od Ville.Ako je istina neka kazne Villu nemam nista protiv jer Ozil mi ne izgleda kao neko ko bi prvi poceo i jedini je normalan uz Casillasa u Realu :mrgreen:
Pa to je druga prica...što se ne kaže kako jest : Villa ga opalio štocem, ovaj njemu vratio ,kasnije ih razvađali.
A kakav bolestan um moraš biti pa ubacivati islam i vjerske uvrede i tako od covjeka praviti islamofoba na pravdi Boga :o :shock: nevjerovatno...i što je najsmiješnije, ovdje se frankovci onako kolektivno svi redom primili na tu nebulozu....niko da ukljuci malo mozak, vec odmah potrcali da istovare gov.na po covjeku.
Da stvar bude gora dokaz da je ovo cista glupost je to da cak ni madridske novine kao sto su As i Marca nisu nista objavili o ovome kao ni drugi ugledni listovi mirror,sun,emd,sport.es,goal,dailymail,sky,bbc nego su to ciste novinaske patke s balkana da imaju sto prodat ;)
27.10.2020

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 avg 2011, 03:28

bparena je napisao/la:
spizz je napisao/la:A najjaca je ona nebuloza tipa : Branio sam samo svoju vjeru :lol: :lol: a vama se šakama roka sa Villom, po dvojica ga drže...pravi brat mumin, garant glasa za SDA i sluša Dinu Merlina :lol: svake godine obiđe Ajvatovicu
Ja sam bio na Ajvatovici, slusam Dinu Merlin, ne glasam za SDA i musliman sam. Ako sam dobro razumio pokusajes provocirati. :evil: Mozetel vi prestati tu igru rijeci na pragu uvreda ? :evil: Sta fali Dini Merlin - osim sto je najbolji BH muzicar i sto je isao na hadzdz. Jel to nesto sto ne valja ? Daj ba prestanite to vise. Pa nije valjda da i ovdje na forumu dolaze ???
Nije baš da je najbolji no to je offtopic :mrgreen: I da svi vole Dinu pa i mi ateisti :lol:
Ma nije ni meni jasno kako se svi primite za tu vijest.Prva stvar nisu svi Balkanci pa da dolazi do takvih ispada.Mada ni ovi Španci,Katalonci i Portugalci nisu ništa bolji :lol: no na kraju svega ipak su svi sportisti i toga ne treba da bude.
Ali opet kažem nakon rasističkog vrijeđanja Marcela mene ni ovo ne bi začudilo da je istina :?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 19 avg 2011, 09:16

leorey je napisao/la:Kao prvo ni Ozil niti ko drugi od Reealovih zvanicnika nije rekao nista u vezi ovoga.Ta prica je potekla sa jednog Realovog foruma, navodno je Ozil napisao na svom twitter profilu kako ga je Villa uvrijedio na vjerskoj osnovi, sto je glupost jer Ozil uopste nema profila na twitteru. Da stvar bude jos gora Ozil uopste ne govori spanjolski, tako da ne znam kako je mogao razumjeti Villinu "uvredu.Da nema twittera dokaz je izjava Kake a i da ima imao bi bar 1 mill followersa a ne 10k LOL
Sto se tice Ville bas mu je palo na pamet vrijedjat islam a za suigrace ima affelaya,abidala,keitu i on se kao toga bas sjetio a titula mu ni na pameti ;)
Tipicno novinarska patka da imaju sta za objavit i prodat'.Pravi razlog zasto je Ozil poludio je jer je navodno dobio samar od Ville.Ako je istina neka kazne Villu nemam nista protiv jer Ozil mi ne izgleda kao neko ko bi prvi poceo i jedini je normalan uz Casillasa u Realu :mrgreen:

ozil ne govori spanjolski , svasta :D :lol:

Culé
Kontakt:

Post Postao/la Culé » 19 avg 2011, 11:05

Iker + Sergio=♥
slika
slika
slika
Ramos ima da bude ljubomoran na Messija, s obzirom da Leo para Casillasovu mrežu kad god stigne :mrgreen:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 19 avg 2011, 17:02

tyler durden je napisao/la:

ozil ne govori spanjolski , svasta :D :lol:
Sjeti se samo Chygre i Ibre nakon jedne sezone :mrgreen:
27.10.2020

KiNg_SeRgiO_RaMoS
Kontakt:

Post Postao/la KiNg_SeRgiO_RaMoS » 19 avg 2011, 17:16

tyler durden je napisao/la: ozil ne govori spanjolski , svasta :D :lol:
Pa pogledaj kako se jasno vidi da je Villi rekao "kurvin sine". :D Godinu dana zivjet u Madridu i ne govorit Spanski...

Mesut Ozil 10
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 10 » 19 avg 2011, 17:42

Tevez je zivio u Manchesteru 5-6 godina , il bolje receno u Engleskoj 7 godina , pa eno ponovo ne zna engleski jezik -.-

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 19 avg 2011, 18:05

Mesut Ozil 10 je napisao/la:Tevez je zivio u Manchesteru 5-6 godina , il bolje receno u Engleskoj 7 godina , pa eno ponovo ne zna engleski jezik -.-
Nemoj mi Ozila sa njim poredit ziv bio ... Onaj divljak nezna maternji jezik kamol engleski...

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 19 avg 2011, 19:26

Culé je napisao/la:Iker + Sergio=♥

slika
Ali pazi facu Ikera kad osjeti da ga ovaj mazi po leđima :lol: :lol: :lol:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 19 avg 2011, 19:51

Zanimljiv video...

http://www.cuatro.com/deportes/supercop ... 84815.html" onclick="window.open(this.href);return false; ;)

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 19 avg 2011, 20:17

anonymousHD je napisao/la:Zanimljiv video...

http://www.cuatro.com/deportes/supercop ... 84815.html" onclick="window.open(this.href);return false; ;)
Ipak mu je nesto rekao i isprovocirao ga. Fuj Villa :x
HZ87

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 19 avg 2011, 20:20

anonymousHD je napisao/la:Zanimljiv video...

Pogledaj na kraju Ronalde i Inieste :D ...Iskulirali obojica..

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 19 avg 2011, 20:22

Ma gospoda :lol: .. Ali i ovaj video nije ništa novo donjeo, s nečim ga je isprovocirao Villa, sad je li to bilo ovo guranje, šamar ili nešto treće.. Možda nikad nećemo saznati.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 19 avg 2011, 22:52

prevelika buka nizašta,pa nisu igrači roboti bez emocija,razumijem ove fanove catalonaca da su osjetljivi na dodir ovaj dašak vjetra,to im je dio folklora pa su od naguravanja Mou-a i Tita napravili bauk.U zadnja tri clasica taj Tito tokom trajanja meča provocirao klupu Madrida i tu leži razlog Mou-ve reakcije,mene što se tiče sve je bilo nepotrebno Mou je dokazao da za godinu dana može napraviti ekipu koja ima potpuno ravnopravan status sa ekipom Barcelone i svi ovi komentari takozvanih navijača Barcelone(koji su to postali prije 2 ili 3 godine) su zaista gomila gluposti,ljudi odu na ekskurziju u Barcelonu i na povratku kući su veći zagovornici odvajanja Katalonije od Španije od fetivih katalonaca ,gomila gluposti,zaboli me šta je Villa rekao Mesutu i sl. pa naguravanja je uvijek bilo,
ali činjenica je da Pep nije našao odgovor na Mourinha osim užasne količine glumatanja igrača,šteta što Collina nije sudio ni jedan clasico,siguran sam da bi barem jedan od glumaca bio kažnjen kartonom.Svaka titula u evropi koju je Real osvojio je čista ko suza.Mogu li navijači Barce reći isto,nisam siguran.Chelsey je dvaput u tri godine eliminisan uz pomoć sudija,Arsenal ove godine(crveni Van Persey) to su činjenice, nek mi ovi barcelonisti nadju jedan (1) primjer gdje su sudije u evropi pomogle Real Madridu.Pozdrav svima , Hala Madrid!!!
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 19 avg 2011, 22:54

pa ne bi se bas reklo da je Villa imo prilike reci nesto Ozilu prije nego je njega Ozil udario....
Ozil je vratio na Villinu guranje, a da li je sa Ozil njemu nesto ranije uradio ili reko ne znam, po ovom video ne bi se bas dalo zakljuciti da je Villa nesto reko Ozilu...

a Abiadala koji car...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 19 avg 2011, 23:12

ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa ne bi se bas reklo da je Villa imo prilike reci nesto Ozilu prije nego je njega Ozil udario....
Ozil je vratio na Villinu guranje, a da li je sa Ozil njemu nesto ranije uradio ili reko ne znam, po ovom video ne bi se bas dalo zakljuciti da je Villa nesto reko Ozilu...

a Abiadala koji car...

U 90min se moze sto sta reci a da se sa kamerom i ne zabiljezi pa ko zna sta je tu bilo??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 19 avg 2011, 23:17

zeljocity je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa ne bi se bas reklo da je Villa imo prilike reci nesto Ozilu prije nego je njega Ozil udario....

a Abiadala koji car...

U 90min se moze sto sta reci a da se sa kamerom i ne zabiljezi pa ko zna sta je tu bilo??
pa ne vjerujem bas, reci se moze, al Ozil nije reagovo...
po svemu sudeci Villa nista nije reko, vec je gurno Ozila, na sto mu je ovaj uzvratio...
razlog tome neznam, al nesportsko ponasanje i jednog i drugog igraca je apsolutno za osudu...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 19 avg 2011, 23:21

Ma za sve je kriv onaj papak Murinho..Dobro napisa jedan navijac real madrida na Twitteru kaze nekad smo dostojanstveno primali poraz a ovo sad je bruka :!: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Xavi: ''Tužno je doživjeti takvo nešto od kluba kakav je Real Madrid. Po završetku finala Kupa Kralja mi smo svi ostali na dodjeli trofeja, pa mislim da bi bilo u redu da su večeras i oni to isto uradili. To je patetičan potez, nemam ništa drugo za reći, slike dovoljno govore.''
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 19 avg 2011, 23:26

Kapiten Real Madrida, Iker Casillas pozvao je jučer kapitena Barcelone, Carlesa Puyola te mu se ispričao zbog svog ponašanja za vrijeme i nakon druge utakmice Superkupa!

Jest pakas ovaj Iker, sta se ima izvinjavat glumcima :P
Don't hate what you don't understand.

KiNg_SeRgiO_RaMoS
Kontakt:

Post Postao/la KiNg_SeRgiO_RaMoS » 19 avg 2011, 23:44

Puyola je zvao i popricao sa njim oko svega toga a Xavi mu nije odgovarao na pozive.
http://www.defensacentral.com/real_madr ... -capitanes" onclick="window.open(this.href);return false;

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.