Danas krećemo u konačni obračun sa Sevillom...
Dalje, ponudit ćemo Amaurija Hamburgu za Eliu...
Ekdal će vjerovatno u Cagliari...
Nažalost, proći će još jedan dan mercata, a ništa se neće promjeniti oko ovih levata kao i mogućih pojačanja...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ne navijam za FerrariBianconeri1988 je napisao/la:@sarajlija
Pa gdje baš ovu sliku!? Nisam nastran![]()
![]()
![]()
@ Wild Boy
Ima ih on i previše, još nešto nemoj mi reći da i ti navijaš za Ferrari kao svi ovi ovdje!?![]()
Izgleda da sam uljez![]()
A i mene ne brinu pojačanja, znam da će neko doći, mene nervira samo što niko više ne ide...
Marotta i kad obeća ne treba ga ozbiljno shvatiti
Metnes taj link od slike i onda ga oznacis tim Img sto pise i to je to...Moze li meni neko reci kako se stavlja slika, znam staviti samo link
Hvala sarajlija, svega mi nisam znao staviti sliku...sarajlija89 je napisao/la:@Bianconero
Trazio si neku lijepu![]()
Metnes taj link od slike i onda ga oznacis tim Img sto pise i to je to...Moze li meni neko reci kako se stavlja slika, znam staviti samo link
Vidis , ovo img medju opcijama
Vidio sam ja parove prije 2-3 sata, ali nisam stigao odigrati, bio u žurbi, odigrao sam tek maloprije...sarajlija89 je napisao/la:http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 3#p1262293
De ti odigraj Bianconeromogo si se sam sjetit
![]()
Adinja nema, bice hendikep sa igracem manje, jedino ako se kojim cudom pojavi![]()
Moramo i tu u borbu za vrh
taman se Iaqinta vrati s klinike i eto nam najbolje pojacanjeWild Boy je napisao/la:Prijeti štrajk dok se ne potpiše ugovor za početak Serie A
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.