Nadati se da ima istine u ovome jer on osim jakog udarca(svaki 5 pogodi okvir gola)nema nekih karakteristika za United dok bi u Blackurnu bio jedan od standardnijih igraca na sredini terena
Ako bi za nekog naseg igraca morao rec' da je najgori, onda bi to bio Gibson. Kad bi par miliona za njega izvukli bio bi pravi poklon. Volio bih da mu karijera krene uzlaznom putanjom, a to moze samo ako ode. Bolje i za nas i za njega.
Hawking je napisao/la:
Evo zašto ovog čobana neću da vidim u Unitedu, gadi mi se zbog ovakvih hinjskih poteza, džaba mu svo trenersko znanje kad je čoban!
Nije da opravdavam, ali s obzirom kakve hinjske poteze rade igrači Barce, nije ni čudo što mu dođe žuta minuta.
I sumnjam da će se Fergie povući a da ne pronađe svog nasljednika, potrudit će se svi oko toga, i nadam se da će odraditi dobar posao.
Nadati se da ima istine u ovome jer on osim jakog udarca(svaki 5 pogodi okvir gola)nema nekih karakteristika za United dok bi u Blackurnu bio jedan od standardnijih igraca na sredini terena
Šlag na kraju, za savršenu čistku u ovom prijelaznom roku
Hawking je napisao/la:
Evo zašto ovog čobana neću da vidim u Unitedu, gadi mi se zbog ovakvih hinjskih poteza, džaba mu svo trenersko znanje kad je čoban!
Nije da opravdavam, ali s obzirom kakve hinjske poteze rade igrači Barce, nije ni čudo što mu dođe žuta minuta.
I sumnjam da će se Fergie povući a da ne pronađe svog nasljednika, potrudit će se svi oko toga, i nadam se da će odraditi dobar posao.
Šlag na kraju, za savršenu čistku u ovom prijelaznom roku
meni nekako malo zao o'shea znam da nije bas kvalitetan igrac, ali uvijek se zalagao u dresu uniteda, a pogotovo kad se sjetim kada je branio u jednoj tekmi zadnjih 10tak-15 minuta, par odlicnih odbrana
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bosniacum Lilium je napisao/la:
meni nekako malo zao o'shea znam da nije bas kvalitetan igrac, ali uvijek se zalagao u dresu uniteda, a pogotovo kad se sjetim kada je branio u jednoj tekmi zadnjih 10tak-15 minuta, par odlicnih odbrana
Cuj nije kvalitetan igrac.
Al' bar shvatas koliko se zalagao.
Sinoć Spursi razvališe Srca, no to nas ne bi trebalo brinuti, škotski nogomet je u padu jer ni Rangers ni Celtic nisu uspjeli slaviti protiv slabijih protivnika
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
da nije bio kvalitetan nikad ne bi nikad igrao u utd ali nije bio worldclass
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
da nije bio kvalitetan nikad ne bi nikad igrao u utd ali nije bio worldclass
KAPETAN Manchester Uniteda Nemanja Vidić neće igrati idućih pet tjedana nakon što je pregled lista noge pokazao da ozljeda i nije toliko bezazlena.
"Vidić ima ozljedu lista i morat će pauzirati oko pet tjedana, a to je duže od onog što smo očekivali. Jedina pozitivna stvar je ta da se Rio Ferdinand oporavlja brže od očekivanog i mogao bi biti spreman za utakmicu protiv Arsenala 28. ovog mjeseca" rekao je Ferguson.
Rio Ferdinand (butni mišić) i Nemanja Vidić zamjenjeni su u prvoj utakmici nove sezone Premiershipa protiv West Bromwicha zbog problema s već spomenutim ozljedama.
Osim njih, desni bek Rafael da Silva je zbog teške ozljede ramena dva i pol mjeseca out, pa Unitedovu krnju i krhku obranu čekaju velika iskušenja pred derbije protiv Tottenhama, Arsenala i Chelsea. Dodajmo da je novi golman David de Gea skrivio gol na utakmici prvog kola kod West Broma, pa je je jasno zašto na Old Traffordu zabrinuto čekaju kraj kolovoza i rujan.
Jedina dobra vijest je povratak lijevog beka Patricea Evre nakon što je zaliječio ozljedu koljema.
Ferguson će sada po prvi put morati kao centralne braniče postaviti Phila Jonesa i Jonnyja Evansa i to za gostovanje Tottenahma, dok će Chris Smalling biti na desnom beku.
Ocekujem veliku podrsku sa tribina mladom golmanu i u ove dvije ut. kad ga krene slusati lopta i nije bitno ko ce igrati u zadnjoj liniji, pogotvo u ove dvije domace ut.
Na OT-u se ocekuje dominacija i opca ofanziva .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black