Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Valencia Club De Futbol
Hahah, sta ovi viktorije igraju.. Roma ne moze meda..
Soldado masinka..
2-0
Soldado masinka..
2-0
Juan Bernat pravilnojuznjak> je napisao/la:Dobar ovaj mali Bernad (valjda dobro napisah) ima dosta mangupskih fazona sto cjenim najvise kod igraca . 8-)Inace 1-0 vodite protiv Rome ,dobra utakmica ,fantasticna atmosfera .

Roma tanka skroz,za 45.minuta tek jednu ajmo reci priliku da su imali.Soldado i PiattiL_blancos je napisao/la:Hahah, sta ovi viktorije igraju.. Roma ne moze meda..
Soldado masinka..
2-0

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
i nas novi villa, Paco Alcacer je zapecatio izvrsnu partiju svojim golom...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Ma necemo ga porediti sa Villom,on ce biti boljiamadeus21 je napisao/la:i nas novi villa, Paco Alcacer je zapecatio izvrsnu partiju svojim golom...

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net

TUŽAN je nastavak imala prijateljska utakmica koju su u petak navečer na Mestalli odigrali nogometaši Valencije i Rome. Nakon izlaska sa stadiona preminuo je otac mladog Paca Alcacera koji je nekoliko minuta ranije postigao pogodak.
Velencia je slavila s 3-0, a 17-godišnji iznimno talentirani napadač Alcacer je u 83. minuti zabio posljednji gol za "šišmiše". S tribina ga je gledao ponosni otac koji se nakon posljednjeg sučevog zvižduka uputio kući. Međutim, odmah nakon izlaska sa stadiona je, piše Marca, doživio srčani udar. Napori liječnika da ga spase nisu bili uspješni.
Nogometaši i dužnosnici Valencije su se, čim su čuli tragičnu vijest, okupili oko mladog suigrača i njegove obitelji kako bi im pružili utjehu.
Alcacer je u finalu nedavnog Europskog U19 prvenstva s dva pogotka donio Španjolskoj pobjedu protiv Češke (3-2).
AA sranja, ja se zaibretio mislio da je on..
Tesko je malom sigurno.. Jbg.. Adi sta je sa stranicom
L_blancos je napisao/la:AA sranja, ja se zaibretio mislio da je on..

AMUNT VALENCIA!
Fkt tuznoL_blancos je napisao/la:AA sranja, ja se zaibretio mislio da je on..

Kao sto rece amadeus,sitni problemi koji nisu do nas vec "visa" sila

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Ahmet Paşa
- Kontakt:
Tuzno otac dosao gledati sina (voljenom klubu) i dobije infarkt
umrao je sretan, bice momku tesko...

Sta ti je sudbina ,ako nista bar je dozovio da vidi debi svog sina na Mestalli
Animo Paco !
Banega nakon susreta trazio oprost navijaca zbog one situacije sa Realovim dresom.

Po meni najbolji igrac Valencie, veliki vam je dobitak to sto je ostao uprkos ponudi Intera .

Banega nakon susreta trazio oprost navijaca zbog one situacije sa Realovim dresom.

Po meni najbolji igrac Valencie, veliki vam je dobitak to sto je ostao uprkos ponudi Intera .

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Ahmet Paşa
- Kontakt:
stetaveliki vam je dobitak to sto je ostao uprkos ponudi Intera

Vidim Malaga tek sada uplatila 7 mil eura za transfer Isca. Spominjala se neka tuzba protiv Malage koja se pravdala da im je vlasnik trenutno u Qataru pa nema ko uplatiti
,vidim cim je dosao pare legle na racun Valencie i na racun Villareala za Cazorlu .
Hoce li Valencia za te pare pokusati da dovede kvalitetnog desnog beka ?

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Pisalo je se da bi trebala Valencia ponuditi te novce za Andreasa Becka iz Hofenheima,no izgleda da je prece uzeti centralnog branica pa bi Valencia mogla 10.miliona ponuditi Torinu za Ogabonnajuznjak> je napisao/la:Vidim Malaga tek sada uplatila 7 mil eura za transfer Isca. Spominjala se neka tuzba protiv Malage koja se pravdala da im je vlasnik trenutno u Qataru pa nema ko uplatiti,vidim cim je dosao pare legle na racun Valencie i na racun Villareala za Cazorlu .
Hoce li Valencia za te pare pokusati da dovede kvalitetnog desnog beka ?

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Chelsea se raspituje za Matu..
Nadam se da nece nigdje.
Nadam se da nece nigdje.
Sumnjam da ce se realizovati ovaj transfer,jer Valencia je odbila ponudu od 25.000.000 eura,te rekla kako Mata ostajeL_blancos je napisao/la:Chelsea se raspituje za Matu..
Nadam se da nece nigdje.

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Chelsea poslao danas ponudu od 31.milion eura za Matu,samo dva sata poslije stigla je ponuda i od 34.miliona eura iz Chelsea.
Pregovori su u toku,a Valencia ce vjerovatno Matu prodati za 35-40 miliona eura

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- kumkalesic
- Kontakt:
Pa to bi bilo odlicno po klub...Adi_Zepce je napisao/la:Chelsea poslao danas ponudu od 31.milion eura za Matu,samo dva sata poslije stigla je ponuda i od 34.miliona eura iz Chelsea.
Misljenja sam da je Matta itekako zamjenjiv u momcadi, samo se nadam ce novac od prodaje biti dostupan Emeryu, kako bi ovaj dodatno osnazio momcad pred nastupe u narednoj sezoni...
Joint_fc
Imamo isto misljenje po ovomekumkalesic je napisao/la:Pa to bi bilo odlicno po klub...Adi_Zepce je napisao/la:Chelsea poslao danas ponudu od 31.milion eura za Matu,samo dva sata poslije stigla je ponuda i od 34.miliona eura iz Chelsea.
Misljenja sam da je Matta itekako zamjenjiv u momcadi, samo se nadam ce novac od prodaje biti dostupan Emeryu, kako bi ovaj dodatno osnazio momcad pred nastupe u narednoj sezoni...

Dovedemo Pareja ili Albiola,Becka i Guradada

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
-
- Kontakt:
Posto je Mata po tebi zamenjiv prepostavljamo da ce Emery kao zamenu dovesti za manje pare boljeg igraca od njega koji ce za razliku od svog predhodnika biti nezamneljiv ???kumkalesic je napisao/la:Pa to bi bilo odlicno po klub...Adi_Zepce je napisao/la:Chelsea poslao danas ponudu od 31.milion eura za Matu,samo dva sata poslije stigla je ponuda i od 34.miliona eura iz Chelsea.

Ajde mi sad objasni gde tu ima logike???
- kumkalesic
- Kontakt:
Frantisek Planicka je napisao/la:Posto je Mata po tebi zamenjiv prepostavljamo da ce Emery kao zamenu dovesti za manje pare boljeg igraca od njega koji ce za razliku od svog predhodnika biti nezamneljiv ???kumkalesic je napisao/la:Pa to bi bilo odlicno po klub...Adi_Zepce je napisao/la:Chelsea poslao danas ponudu od 31.milion eura za Matu,samo dva sata poslije stigla je ponuda i od 34.miliona eura iz Chelsea.
Misljenja sam da je Matta itekako zamjenjiv u momcadi, samo se nadam ce novac od prodaje biti dostupan Emeryu, kako bi ovaj dodatno osnazio momcad pred nastupe u narednoj sezoni...![]()
Ajde mi sad objasni gde tu ima logike???
Ma nemam ti sta objasnjavati oko toga, jer sam misljenja da je Matta precijenjen nogometas.
Ti ga mozda cijenis, ja ne, i tu je kraj cijele price

Joint_fc
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.