La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 17 avg 2011, 16:30

Faraon iz Visokog je napisao/la:i ti si sve to zakljucio iz jedne utakmice :mrgreen:
pa i barca je onda pala,pogledaj utakmicu s realom,tri pasa nisu mogli uvezat :roll: ,sta onda za njih rec
cekaj da prodje 10-15 kola pa onda sudi,a ne ovako spanska liga nije ni pocela,a vec jaca od engleske :lol:
iz dvije utakmice se dalo zakljuciti da arsenal nema igre...
Chelsea onako, Tores se nesto trudi, al lose...ne znam mozda budu bolji, Liverpool kao sto sam vec rekao je bolji nego prosle godine, a i trebo bi jer fine su pare potrosili, samo steta sto su sve podcinili losem transferu Kerola, sve igrace sto su doveli doveli su da on bolje igre...haj ne bitno, bolji su vjerovatno sad od Arsenala...
jedino Manchester United sto je bio i osto klasa...svak cast ljudima...
igraju lijep, ucinkovit fudbal, a pri tome imaju puno mladih igraca, za razliku od arsenala koji ima mlade igrace a niti igra lijep, a pogotovo ne ucinkovit fudbal,
ne kazem da je BBVA jaca od EPL, al cinjenice su cinjenice,
EPL je pao, dok BBVA raste...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 avg 2011, 17:33

ZELJO DO GROBA je napisao/la: EPL je pao, dok BBVA raste...
I opet nema nikave šanse da bude jača od EPL(trenutno) ,pa gledate li vi te dvije lige ikako ,u engleza ko god da igra utakmica zanimljiva ,dok su u primeri većina utakmica dosadne da bog sačuva ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 17 avg 2011, 17:35

legenda reala je napisao/la:
I opet nema nikave šanse da bude jača od EPL(trenutno) ,pa gledate li vi te dvije lige ikako ,u engleza ko god da igra utakmica zanimljiva ,dok su u primeri većina utakmica dosadne da bog sačuva ;)
Zanimljivo i jako su dva razlicita termina ;) ...a zanimljivija je i naša PLBiH od engleske, pa niko ne tvrdi da je jaca ;) malo razmišljaj brate šta hocu da kažem.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 avg 2011, 17:38

Mandrak je napisao/la:
Zanimljivo i jako su dva razlicita termina ;) ...a zanimljivija je i naša PLBiH od engleske, pa niko ne tvrdi da je jaca ;) malo razmišljaj brate šta hocu da kažem.
Ma ne znam,ali meni je i jača i zanimljivija ,sad svak ima svoje mišljenje ,al nebitna je to stvara sad koja je jača .
Samo znama da EPL mogu gledati svaku utakmicu koja je u prenosu ,dok kod Španaca Real što navijam i Barcu ponekad ,ostalo mi je pretežno dosadno za gledati ,tako je kod mene ,kod tebe je možda obrnuto . ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 17 avg 2011, 17:42

Meni je ne dosadno, vec cesto i dovratno gledati EPL....trkace kokoši koje bezglavo jure sa velikim manjkom tehnike, i onda odjednom odnekle sjevne mesar Shawcross koji obogalji mladog Ramseya ili onaj stroj Taylor koji raznese nogu Eduardu...izbij, nabij, duge lopte i tome slicno- to mene ne fura....cast velikanima poput Man.Utd, Liverpoola, Chelsea, pa i oronulog assanala koji imaju tecnu igru...ovo ostalo je mesarska i drvosjecka industrija.
Naravno, svako ima svoj ukus ;)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 17 avg 2011, 20:21

Niko ne spominje da liga nece startati za vikend ,ovi se nisu dogovorili sa igracima .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 avg 2011, 20:48

Ma ne znam,ali meni je i jača i zanimljivija ,sad svak ima svoje mišljenje ,al nebitna je to stvara sad koja je jača .
Samo znama da EPL mogu gledati svaku utakmicu koja je u prenosu ,dok kod Španaca Real što navijam i Barcu ponekad ,ostalo mi je pretežno dosadno za gledati ,tako je kod mene ,kod tebe je možda obrnuto . ;)
Meni je Bundesliga najzanimljivija i najljepša za gledat 8-) Znači li to da je jača od primere?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 18 avg 2011, 01:23

I vi ovo nazivate derbijem,i nas nazivate mesarima :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 18 avg 2011, 01:24

Faraon iz Visokog je napisao/la:I vi ovo nazivate derbijem,i nas nazivate mesarima :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 18 avg 2011, 01:26

Ucite za vikend od gospodskih engleza,vjerujem da ce bit zanimljivije na Wolwes-Fulham od ove koride
Rođen s tobom da budem

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 18 avg 2011, 01:29

Faraon iz Visokog je napisao/la:Ucite za vikend od gospodskih engleza,vjerujem da ce bit zanimljivije na Wolwes-Fulham od ove koride
Ok,ti si strucnjak,haj mi sad ispuni najvecu zelju ?
Zaboravi na ovu temu,kao i ostale teme o spanskim klubovima.

Edit:U 2 utakmice 9 golova ?Trebal ti sta bolje ?Naravno da se zakuha na kraju ipak su to 2 velika kluba koji se nenormalno mrze.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 18 avg 2011, 01:34

DesimaL je napisao/la:
Faraon iz Visokog je napisao/la:Ucite za vikend od gospodskih engleza,vjerujem da ce bit zanimljivije na Wolwes-Fulham od ove koride
Zelje i pozdravi cetvrtkom iza pet na radio Breza
Rođen s tobom da budem

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 18 avg 2011, 01:36

Faraon iz Visokog je napisao/la:
DesimaL je napisao/la:
Zelje i pozdravi cetvrtkom iza pet na radio Breza
Jesi me sad isfuro :lol: :lol:
Samo cu ti ovo napisati.I cao
Fabregas: 303 nastupa za Arsenal = 2 trofeja; 20 minuta za Barcelonu = 1 trofej.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 18 avg 2011, 02:59

Od onih engleza što vazda nastradaju od španskih ekipa , radije ne.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 18 avg 2011, 04:24

Mandrak je napisao/la:

Da.Bas su 2 razlicita termina ali nazalost po tebe i neobjektivne navijace spanskih klubova,oba govore u korist Premier Lige.Nije potrebno da se pisu ponovo prednosti EPL nad ostalim ligama,vec je mozda 100 put do sada napisano.Samo vama je to bolno podnijeti.Tebi su Real i Barcelona=Primera,to je tvoj problem povodom ovoga.Gledate svi sa tog aspekta.

Barcelona je trenutno najbolji tim na svijetu i jaci je od bilo kojeg tima sa otoka,smijesno je poreci to.Opet upitno je da li bi tako dominirala Engleskim nogometom bas kao i Real koji je odmah iza katalonaca po individualnoj kvaliteti,timskom igrom daleko iza.U super kupu se da vidjeti napredak.

Arsenal prodajom Cesca je po vama narusio status lige.Postao prosjecni klub :roll: ?Liverpool je oslabio u odnosu na prethodnih 4-5 godina,neosporivo je to,ipak sada uz dobrog trenera i kvalitetan odabir pojacanja vracaju se gdje pripadaju. Ne treba zaboraviti da su Real gazili na Anfieldu.Barca prije dolaska Pepa bila nokautirana od Manchestera i Scousersa.Nezaboravna polufinala po 3 predstavnika iz najjace lige..
Chelsea F.C.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 18 avg 2011, 16:43

Kakvih gluposti se nacitah Boze sacuvaj .

Al thani vlasnk Malage kaze da nema limita njegovim ambicijama sto se tice Malage , u buducnosti planira izgradit veci stadion ,te je dodao da su Raul ,Eto'o i Snajder zeljeli doci u Malagu . 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 19 avg 2011, 10:47

Sociedad doveo i Marigu na posudbu iz Intera. Griezman ,Prieto,Bravo,Vela,Mariga,Aranburu itd,jako dobra ekipica .

Guiza ponovo u Getafeu ,dosao kao slobodan igrac iz Fenera.

Levante doveo Nabil El Zharia iz Liverpoola ,proslu sezonu bio na posudbi u Paoku .
Sta ce Betis sada :|

čUVAR GRADA
Kontakt:

Post Postao/la čUVAR GRADA » 19 avg 2011, 14:05

Doveo Madridista pit bulla na utakmicu protiv Osasune. Dao Real gol, pit bull skoči i napravi salto. Svi navijači se čude i istovremeno dive psu. Real zabije još jedan gol, pit bull opet skoči i ovaj put napravi dvostruki salto. Jedan navijač upita vlasnika: -"Je li brate, kad se ovako raduje protiv Osasune, šta onda radi kad pobijedimo Barcelonu?" , odgovara vlasnik : -"Ne znam brate, imam ga tek 4 godine."

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 avg 2011, 14:10

čUVAR GRADA je napisao/la:Doveo Madridista pit bulla na utakmicu protiv Osasune. Dao Real gol, pit bull skoči i napravi salto. Svi navijači se čude i istovremeno dive psu. Real zabije još jedan gol, pit bull opet skoči i ovaj put napravi dvostruki salto. Jedan navijač upita vlasnika: -"Je li brate, kad se ovako raduje protiv Osasune, šta onda radi kad pobijedimo Barcelonu?" , odgovara vlasnik : -"Ne znam brate, imam ga tek 4 godine."
Kad cemo viceve o Primeri,evo da i ja jedan napisem :D
Dosao Messi sa zenskom u svoj stan i taman pođu da rade "one radnje" kad ce ona:"Dragi moram u toalet da se spremim".
I tako spremi se ona iz izađe iz toaleta nakon nekoliko minuta,te ugleda svog voljenog Messia na krevetu sa dvojicom muskaraca pa zađuđeno upita "Dragi a k'o su ti"?
A Messi joj odgovara:"Izvini draga a'l ja ti bez Xavia i Inieste ne mogu zabiti"
:lol:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 19 avg 2011, 14:16

Adi_Zepce je napisao/la:
čUVAR GRADA je napisao/la:Doveo Madridista pit bulla na utakmicu protiv Osasune. Dao Real gol, pit bull skoči i napravi salto. Svi navijači se čude i istovremeno dive psu. Real zabije još jedan gol, pit bull opet skoči i ovaj put napravi dvostruki salto. Jedan navijač upita vlasnika: -"Je li brate, kad se ovako raduje protiv Osasune, šta onda radi kad pobijedimo Barcelonu?" , odgovara vlasnik : -"Ne znam brate, imam ga tek 4 godine."
Kad cemo viceve o Primeri,evo da i ja jedan napisem :D
Dosao Messi sa zenskom u svoj stan i taman pođu da rade "one radnje" kad ce ona:"Dragi moram u toalet da se spremim".
I tako spremi se ona iz izađe iz toaleta nakon nekoliko minuta,te ugleda svog voljenog Messia na krevetu sa dvojicom muskaraca pa zađuđeno upita "Dragi a k'o su ti"?
A Messi joj odgovara:"Izvini draga a'l ja ti bez Xavia i Inieste ne mogu zabiti"
:lol:
To se sad vidilo protiv reala. :mrgreen:
Pa momak kad kod treba dati gol,uzme loptu i sve sam odradi.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.