Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

CLS
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la CLS » 19 avg 2011, 11:37

evo procitao na redcaffe :) vida 3 utakmice ali nam se Rio vraca brzo :) prije Vide :twisted:
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 19 avg 2011, 11:58

Zadnja linija protiv Spursa.

David De Gea

Chris Smalling

Phil Jones

Jonny Evans

Patrice Evra

http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... x?pageNo=1" onclick="window.open(this.href);return false;
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 19 avg 2011, 12:18

http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... enham.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo official

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 19 avg 2011, 12:59

Jako lose vijesti.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 19 avg 2011, 13:51

[youtube][/youtube]

Evo zašto ovog čobana neću da vidim u Unitedu, gadi mi se zbog ovakvih hinjskih poteza, džaba mu svo trenersko znanje kad je čoban!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

OleGunnarSolskjær20
Kontakt:

Post Postao/la OleGunnarSolskjær20 » 19 avg 2011, 14:14

http://www.tribalfootball.com/articles/ ... on-1828161" onclick="window.open(this.href);return false;

Nadati se da ima istine u ovome jer on osim jakog udarca(svaki 5 pogodi okvir gola)nema nekih karakteristika za United dok bi u Blackurnu bio jedan od standardnijih igraca na sredini terena

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 19 avg 2011, 14:47

Ako bi za nekog naseg igraca morao rec' da je najgori, onda bi to bio Gibson. Kad bi par miliona za njega izvukli bio bi pravi poklon. Volio bih da mu karijera krene uzlaznom putanjom, a to moze samo ako ode. Bolje i za nas i za njega.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 19 avg 2011, 14:55

Hawking je napisao/la: Evo zašto ovog čobana neću da vidim u Unitedu, gadi mi se zbog ovakvih hinjskih poteza, džaba mu svo trenersko znanje kad je čoban!
Nije da opravdavam, ali s obzirom kakve hinjske poteze rade igrači Barce, nije ni čudo što mu dođe žuta minuta.
I sumnjam da će se Fergie povući a da ne pronađe svog nasljednika, potrudit će se svi oko toga, i nadam se da će odraditi dobar posao.

OleGunnarSolskjær20 je napisao/la:http://www.tribalfootball.com/articles/ ... on-1828161

Nadati se da ima istine u ovome jer on osim jakog udarca(svaki 5 pogodi okvir gola)nema nekih karakteristika za United dok bi u Blackurnu bio jedan od standardnijih igraca na sredini terena
Šlag na kraju, za savršenu čistku u ovom prijelaznom roku
100% sportski i krajnje opušten potpis

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 avg 2011, 15:15

RiNo je napisao/la:
Hawking je napisao/la: Evo zašto ovog čobana neću da vidim u Unitedu, gadi mi se zbog ovakvih hinjskih poteza, džaba mu svo trenersko znanje kad je čoban!
Nije da opravdavam, ali s obzirom kakve hinjske poteze rade igrači Barce, nije ni čudo što mu dođe žuta minuta.
I sumnjam da će se Fergie povući a da ne pronađe svog nasljednika, potrudit će se svi oko toga, i nadam se da će odraditi dobar posao.

OleGunnarSolskjær20 je napisao/la:http://www.tribalfootball.com/articles/ ... on-1828161

Šlag na kraju, za savršenu čistku u ovom prijelaznom roku
meni nekako malo zao o'shea :cry: znam da nije bas kvalitetan igrac, ali uvijek se zalagao u dresu uniteda, a pogotovo kad se sjetim kada je branio u jednoj tekmi zadnjih 10tak-15 minuta, par odlicnih odbrana :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 avg 2011, 15:18

[youtube][/youtube] 8-)

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 avg 2011, 15:19

Bosniacum Lilium je napisao/la: meni nekako malo zao o'shea :cry: znam da nije bas kvalitetan igrac, ali uvijek se zalagao u dresu uniteda, a pogotovo kad se sjetim kada je branio u jednoj tekmi zadnjih 10tak-15 minuta, par odlicnih odbrana :D
:o :o
Cuj nije kvalitetan igrac. :roll: :(
Al' bar shvatas koliko se zalagao. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 19 avg 2011, 15:20

Sigurniji na lopti od De Gee. :D Sheasy legenda. :cry:

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 19 avg 2011, 15:25

Sinoć Spursi razvališe Srca, no to nas ne bi trebalo brinuti, škotski nogomet je u padu jer ni Rangers ni Celtic nisu uspjeli slaviti protiv slabijih protivnika
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 avg 2011, 15:40

Devil je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la: meni nekako malo zao o'shea :cry: znam da nije bas kvalitetan igrac, ali uvijek se zalagao u dresu uniteda, a pogotovo kad se sjetim kada je branio u jednoj tekmi zadnjih 10tak-15 minuta, par odlicnih odbrana :D
da nije bio kvalitetan nikad ne bi nikad igrao u utd :D ali nije bio worldclass

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 19 avg 2011, 15:47

O'shea je prevara . Kažu trudi se , ostavi srce na terenu - za 100k eura na mjesec sposoban sam i mnogo više .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 avg 2011, 15:47

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Devil je napisao/la:
da nije bio kvalitetan nikad ne bi nikad igrao u utd :D ali nije bio worldclass
To ti mislis. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 avg 2011, 16:40

KAPETAN Manchester Uniteda Nemanja Vidić neće igrati idućih pet tjedana nakon što je pregled lista noge pokazao da ozljeda i nije toliko bezazlena.

"Vidić ima ozljedu lista i morat će pauzirati oko pet tjedana, a to je duže od onog što smo očekivali. Jedina pozitivna stvar je ta da se Rio Ferdinand oporavlja brže od očekivanog i mogao bi biti spreman za utakmicu protiv Arsenala 28. ovog mjeseca" rekao je Ferguson.

Rio Ferdinand (butni mišić) i Nemanja Vidić zamjenjeni su u prvoj utakmici nove sezone Premiershipa protiv West Bromwicha zbog problema s već spomenutim ozljedama.

Osim njih, desni bek Rafael da Silva je zbog teške ozljede ramena dva i pol mjeseca out, pa Unitedovu krnju i krhku obranu čekaju velika iskušenja pred derbije protiv Tottenhama, Arsenala i Chelsea. Dodajmo da je novi golman David de Gea skrivio gol na utakmici prvog kola kod West Broma, pa je je jasno zašto na Old Traffordu zabrinuto čekaju kraj kolovoza i rujan.

Jedina dobra vijest je povratak lijevog beka Patricea Evre nakon što je zaliječio ozljedu koljema.

Ferguson će sada po prvi put morati kao centralne braniče postaviti Phila Jonesa i Jonnyja Evansa i to za gostovanje Tottenahma, dok će Chris Smalling biti na desnom beku.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 19 avg 2011, 22:49

Bliss je napisao/la:Zadnja linija protiv Spursa.

David De Gea

Chris Smalling

Phil Jones

Jonny Evans

Patrice Evra

http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... x?pageNo=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Ocekujem veliku podrsku sa tribina mladom golmanu :) i u ove dvije ut. kad ga krene slusati lopta i nije bitno ko ce igrati u zadnjoj liniji, pogotvo u ove dvije domace ut.
Na OT-u se ocekuje dominacija i opca ofanziva :D .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 19 avg 2011, 22:53

Nešto ko da ste svi pospali jebovas .
Ajmo malo zalit temu .... već joj se kupi bijelo oko usta .

Pik ja prvi . Gustavo Poyet ? slika
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 avg 2011, 23:07

Sir Matt je napisao/la:Nešto ko da ste svi pospali jebovas .
Ajmo malo zalit temu .... već joj se kupi bijelo oko usta .

Pik ja prvi . Gustavo Poyet ? slika
Jirzi Plisek :lol: ma dajte ljudi, dokle je fergi ziv, smijesno je pricati o tome :D on ce ostaviti oporuku u testamentu kome predaje trenersku poziciju :D

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.