FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jdino BBB su neuspješni svi ostali su uspjeli u borbi , ali problem kod vas što nema ko da stisne pa povede protiv Šabovića.SVE ŠTO ZLU TREBA DA BI CVJETALO JE DA DOBRI LJUDI NERADE NIŠTA . To se nigdje ne vidi bolje nego u Tuzli i Slobodi. 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Jasmin Mešanović je rođen 21.06.1992, što znači da ima 19 godina. A to što govoriš da će Sloboda bitu u 3. ligi - vjeruj mi da ni ti sam u to ne vjeruješ.StoneRoses je napisao/la:pa nema momak ni 17godina on dok se uigra i pocne igrat u 1 stastavu slobode vi cete tad bit u 3 ligiharry_90 je napisao/la: Tako je .. steta ce biti ako nas napusti,radi se o veoma dobrom igracu.

EDIT: Romeo Filipović u Slobodi!?
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/rome ... bodi/62744
Zadnja izmjena: Claus, dana/u 18 avg 2011, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
Dobili smo "pojacanje" pred mec sa Leotarom,zna li neko kakav je on igrac ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
harry_90 je napisao/la:Dobili smo "pojacanje" pred mec sa Leotarom,zna li neko kakav je on igrac ?
odličan
prodavao u njemackoj polovnu robu a rekreativno se bavio fudbalom 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
nemoj zajebavat, dobar je igračastra1922 je napisao/la:prodavao u njemackoj polovnu robu a rekreativno se bavio fudbalom
Filipovic o probi u Karlovcu : Zaista sam bio neugodno iznenađen, naime, pročitao sam da sam bio na probi u Karlovcu i da nisam prošao, što nije istina. Lako je provjeriti, postoje podaci na internetu i može se vidjeti koliko sam utakmica igrao za Karlovac. Igrao sam i na Poljudu protiv Hajduka kada smo pobjedili, tako da zaista ne znam odkud takvo pisanje o meni.
Sa ljudima iz Slobode sam se brzo dgovorio oko uslova, potpisat ću na 6+6 mjeseci, naime, ako mi se na zimu otvori opcija odlaska u inostranstvo, napustio bih klub, ukoliko ne, onda bih do ljeta ostao u Slobodi.
Filipovic o mecu sa Slobodom,kada je nastupao za Zeljeznicar : Sjećam se utakmice sa Željezničarom na Tušnju, zaista je sve gorilo. Mislim da je stadion bio pun, atmosfera je bila sjajna i moram priznati da je bilo lijepo igrati u takvoj atmosferi. Sloboda je tada imala dobru ekipu.
Nekad bilo vise ne
O trenutnoj situaciji u Slobodi : Znam kakva je situacija, pročitao sam dosta toga, ali moja iskustva u karijeri mi govore da sve uzimam sa rezervom, tako da bih rekao, da nije baš sve istina kako se piše. Sa ljudima iz kluba sam imao korektan razgovor, čuo sam da je imenovan i novi predsjednik i nadam se da Slobodu očekuju bolji dani. Na meni je da u nastavku sezone pružan dobre igre i pomognem Slobodi da u prvenstvu ostvari što bolji plasman
Mesanovic nije otisao u Francusku,tako da ce nastupati u mecu sa Leotarom.Mada treba ocekivati u narednim danima da ode do Francuske.
Sa ljudima iz Slobode sam se brzo dgovorio oko uslova, potpisat ću na 6+6 mjeseci, naime, ako mi se na zimu otvori opcija odlaska u inostranstvo, napustio bih klub, ukoliko ne, onda bih do ljeta ostao u Slobodi.
Filipovic o mecu sa Slobodom,kada je nastupao za Zeljeznicar : Sjećam se utakmice sa Željezničarom na Tušnju, zaista je sve gorilo. Mislim da je stadion bio pun, atmosfera je bila sjajna i moram priznati da je bilo lijepo igrati u takvoj atmosferi. Sloboda je tada imala dobru ekipu.
Nekad bilo vise ne

O trenutnoj situaciji u Slobodi : Znam kakva je situacija, pročitao sam dosta toga, ali moja iskustva u karijeri mi govore da sve uzimam sa rezervom, tako da bih rekao, da nije baš sve istina kako se piše. Sa ljudima iz kluba sam imao korektan razgovor, čuo sam da je imenovan i novi predsjednik i nadam se da Slobodu očekuju bolji dani. Na meni je da u nastavku sezone pružan dobre igre i pomognem Slobodi da u prvenstvu ostvari što bolji plasman
Mesanovic nije otisao u Francusku,tako da ce nastupati u mecu sa Leotarom.Mada treba ocekivati u narednim danima da ode do Francuske.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
taj Filipović u ovako lošem Čeliku nije zadovoljio...
al' eto nek' demantuje naše stručnjake...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
E, ali niste vi losi ko miPasha je napisao/la:taj Filipović u ovako lošem Čeliku nije zadovoljio...

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Dobro ce ovo izgledat, joj kad bude gotov pa napravim Wallpaperguber90 je napisao/la:Evo malo stadion iz pticije perspektive(desni klik i view image da vidite cijelu sliku)

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
-
- Kontakt:
nece bit gotov za 10g 

- mostarac1420
- Kontakt:
to je preoptimisticno ja ipak mislim 20gStoneRoses je napisao/la:nece bit gotov za 10g
Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905
hškz 1905
- slani grad
- Kontakt:
a kad ce vas bit gotov,jade...ko o cemu-**** o postenju...i ono naslo pisat i spominjat nesto o nekim stadionima...ooojjjj hljebe i bozemostarac1420 je napisao/la:to je preoptimisticno ja ipak mislim 20gStoneRoses je napisao/la:nece bit gotov za 10g

kad god bude gotov NAS je...sto je za tebe i tebi slicne stran pojam...i vidim ti u potpisu da ste najstariji klub

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
-
- Kontakt:
Ma nemoj tako... Sad ce on tebi lijepo rec kako je stadion LEGALNO dat HŠK-u 101 godinu na koristenje 

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Mešanović će predvoditi napad, ali u timu neće biti Semira Slomića, kojem nije stigao certfikat iz Hrvatske na vrijeme. I međuvremenu se na "Tušnju" obreo Romeo Filipović, ali će on ostati u Tuzli i trenirati sa pomoćnim trenerom Mirzom Hadžićem. Hoće li biti stanovnik "Tušnja" u narednom periodu znat će se u ponedjeljak, a podsjetimo kako Sloboda već u srijedu igra domaći susret sa Širokim Brijegom.
Tim Slobode je poznat, a igrat će: Mujkić, Milutinović, Ćivić, Jogunčić, Zoletić, Čukle, Malkić, Nikolić, Efendić, Halilović, Mešanović. Izostaju Slomić, te Ribić koji je u kadetskoj i Rahmamović koji je u juniorskoj reprezentaciji.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Šta je sa Bekom nigdje se ne spominje?
Tim Slobode je poznat, a igrat će: Mujkić, Milutinović, Ćivić, Jogunčić, Zoletić, Čukle, Malkić, Nikolić, Efendić, Halilović, Mešanović. Izostaju Slomić, te Ribić koji je u kadetskoj i Rahmamović koji je u juniorskoj reprezentaciji.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Šta je sa Bekom nigdje se ne spominje?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
mostarac1420 je napisao/la:to je preoptimisticno ja ipak mislim 20gStoneRoses je napisao/la:nece bit gotov za 10g
a barem imamo nase kakav god da je i kad god se zavrsi...u ostalom samo najvece budale i balavci mogu zeljeti nesto tako...ja licno bi volio da svaka nasa ekipa dobije novi stadion, ali ti mislis izgleda drugacije...nemoj sad reci kako nisi tako mislio
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- slani grad
- Kontakt:
Izgleda Bekic nije dobio jos papire, da bi mogao igrati za Slobodu, valjda se to rijesi sa Mamicem, jer on nam je potrebanslani grad je napisao/la:fakat..sta je sa Bekicem
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Dinamo hoce sa njim da raskine ugovor al da njemu ne ide nikakvo obestecenje, on to nece, i zbog toga ga ne pustaju u Slobodu nego pokusavaju da ga se rijese...jbg shit heppensslani grad je napisao/la:fakat..sta je sa Bekicem

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Stvarno mi je žao momka,ali uvijek sam govorio ne idi nikome na noge, dok te taj neko ne traži.Toliko imamo talentirane djece ,a i imali smo ih da je Sloboda mogla danas živjeti od njihove prodaje ,bez ičije pomoći.Nadam se da je i ovaj mali Mešanović došao tobe,pa odlučio stasati u našem klubu ,a ne ići tamo negdje gdje će čekati i radovati se nečijoj povredi pa da dobije priliku za igru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.