Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Za_raju
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Za_raju » 19 avg 2011, 10:05

Sad mi je malo jasnije zasto je Susic govorio da ce pozvati Vedu unatoc ozlijedi!!!
Cini se da je u pitanju bila samo laksa ozlijeda a da je odsustvo vede sa terena bilo u vezi ovog transfera i finalizacije istog ;)
Siguran sam da Vedo igra protiv Bjelorusa ako formacija to bude trebala ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 19 avg 2011, 10:18

Ako se ovo obistini bice super jer vidimo sta je PL za jednu sezonu uradila Dzeksonu od snage,duela,trke...ne sumnjam da bi Vedo napredovo maksimalno...al bojim se da je sve ovo samo patka,jer nekako mi nelogicno ko bi uzimo povrijedjenog napadaca ;) ali svjedoci smo dosta spekulacija sa pjanicem za kojeg sam bio ubjedjen 100% da ce biti nas top transfer pa na kraju spahic to bi :D

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 19 avg 2011, 10:27

Iz prosjecnog njemackog kluba u prosjecni engleski klub. Hmmmm....

Ma nije lose. Ipak je engleska liga ako nista fizicki jaca. Ako mu je zagarantovana startna pozicija zasto da ne. U Hoffu su ga nesto zayebavali u zadnje vrijeme.

Uglavnom gore sigurno nije.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 19 avg 2011, 10:44

U bolji klub a posebno bolju ligu odlazi.

Ja zadovoljan. 8-)

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 19 avg 2011, 11:19

Odlicno 8-)

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 19 avg 2011, 11:24

Vedo care ako odeš - sretno.
Da te povrede zaobilaze, lopte sluša i mreže da treseš.
Sretno i berićetno.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FMBosnia Admin
Kontakt:

Post Postao/la FMBosnia Admin » 19 avg 2011, 11:39

Koja glupost, Ibisevic povrijedjen, nije dao gola ne pamtim i ostvaruje najveci transfer u svojoj karijeri. :roll:

Kako da ne, bezveze se nadate...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 19 avg 2011, 11:43

Jooooj koja bomba :o :o :o

Za Vedu bi bilo dobro, ako se ovaj transfer realizuje. Engleska liga je najjaca na svijetu i svakako da bi dosta napredovao tamo. Za sada su ovo jos friske informacije, a nadam se da ce se uskoro potvrditi kao tacne i da cemodobiti i treceg reprezentativca u EPL.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 19 avg 2011, 11:46

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... ds-newsxml" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.mirrorfootball.co.uk/transfe ... 86991.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Oni ne lažu.

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 19 avg 2011, 11:49

maxuz baxuz je napisao/la:Iz prosjecnog njemackog kluba u prosjecni engleski klub. Hmmmm....

Ma nije lose. Ipak je engleska liga ako nista fizicki jaca. Ako mu je zagarantovana startna pozicija zasto da ne. U Hoffu su ga nesto zayebavali u zadnje vrijeme.

Iz relativno novog tima slabije lige (Bundeslige) Hoffenheima, bi išao u stari engleski tim koji je po tradiciji jači od npr Man. Citya i u najjaču ligu svijeta (EPL) Iz (doslovno) sela ispod 50k stanovnika u milionski "gradić" u engleskoj. Ne znam za tebe ali po meni je ovo odličan deal.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 19 avg 2011, 11:51

FMBosnia Admin je napisao/la:Koja glupost, Ibisevic povrijedjen, nije dao gola ne pamtim i ostvaruje najveci transfer u svojoj karijeri. :roll:

Pa ovi su ga i prije htjeli dovesti ako se ne varam. Znaci da ga prate duze vremena.
I Sunderland i Lazio su bili zainteresovani, po meni obadvije bolje opcije od Blackburna. ALi ovi imaju para pa mozda naprave dobru ekipu.
Bili su prvaci engleske zadnji put u devedestim kada im je igrao Shearer.

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 19 avg 2011, 11:53

Sretno Vedadu, ovo je korak naprijed u njegovoj karijeri ;) Pokazat će se on u EPL siguran sam.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

FMBosnia Admin
Kontakt:

Post Postao/la FMBosnia Admin » 19 avg 2011, 11:58

calcio je napisao/la:
FMBosnia Admin je napisao/la:Koja glupost, Ibisevic povrijedjen, nije dao gola ne pamtim i ostvaruje najveci transfer u svojoj karijeri. :roll:

Pa ovi su ga i prije htjeli dovesti ako se ne varam. Znaci da ga prate duze vremena.
I Sunderland i Lazio su bili zainteresovani, po meni obadvije bolje opcije od Blackburna. ALi ovi imaju para pa mozda naprave dobru ekipu.
Niko njega nikad buraz nije ni trazio nego novinari izmisljaju ovakve stvari. Vjerovatno da je trazen bio onda kad je zabio 17 golova u polusezoni a sad tesko, skoro pa nemoguce.

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 19 avg 2011, 12:01

Alucard je napisao/la:
maxuz baxuz je napisao/la:Iz prosjecnog njemackog kluba u prosjecni engleski klub. Hmmmm....

Iz relativno novog tima slabije lige (Bundeslige) Hoffenheima, bi išao u stari engleski tim koji je po tradiciji jači od npr Man. Citya i u najjaču ligu svijeta (EPL) Iz (doslovno) sela ispod 50k stanovnika u milionski "gradić" u engleskoj. Ne znam za tebe ali po meni je ovo odličan deal.
Tradicija je jedno a trenutno stanje drugo, ali u pravu si. Kad bi ja mog'o birati vazda bi izabr'o Bb prije nego Hoff.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 19 avg 2011, 12:08

FMBosnia Admin je napisao/la:
calcio je napisao/la:

Niko njega nikad buraz nije ni trazio nego novinari izmisljaju ovakve stvari. Vjerovatno da je trazen bio onda kad je zabio 17 golova u polusezoni a sad tesko, skoro pa nemoguce.
hehe dobro, ako ti tako kazes. mislim da podcjenjujes Vedada. dokazao je da zna zabijati golove kada ekipa igra dobro. to sto je Hoff igrao slabo prosle sezone se odrazilo i na njega, ali nije on krivac za to.
Evo na twitteru neki engleski novinari vec govore da je transfer gotov, ceka se sluzbena objava.

H.I.M
Kontakt:

Post Postao/la H.I.M » 19 avg 2011, 12:14

ev i na trasfermarktu http://www.transfermarkt.de/de/hoffenhe ... 70244.html" onclick="window.open(this.href);return false; 8-)

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 19 avg 2011, 12:19

Raspade se nekad moćna kolonija Bosanaca u Njemačkoj, ali barem su naši igrači otvorili vrata Engleske , Španije I Italije gdje prije nisu imali puno prolaza. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 19 avg 2011, 12:22

Premekan je on za Premiershipa. Los potez i Blackburna i Vede. Bit ce prava patnja gledat kad Vedo krene meljat, odbijat se, lose primat loptu, pokusavat dribling....Katastrofa.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 19 avg 2011, 12:25

floyd je napisao/la:Premekan je on za Premiershipa. Los potez i Blackburna i Vede. Bit ce prava patnja gledat kad Vedo krene meljat, odbijat se, lose primat loptu, pokusavat dribling....Katastrofa.
Pa takav je Vedo uvijek , ali zato kad krene sa golovima i guzicom zabija. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 19 avg 2011, 12:27

calcio je napisao/la:

Cinjenica da je dao 44gola u BL u 113 nastupa daje nam pravo da se ne složimo s tobom

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, General505, Google Adsense [Bot], hurem i 27 gostiju.