prevelika buka nizašta,pa nisu igrači roboti bez emocija,razumijem ove fanove catalonaca da su osjetljivi na dodir ovaj dašak vjetra,to im je dio folklora pa su od naguravanja Mou-a i Tita napravili bauk.U zadnja tri clasica taj Tito tokom trajanja meča provocirao klupu Madrida i tu leži razlog Mou-ve reakcije,mene što se tiče sve je bilo nepotrebno Mou je dokazao da za godinu dana može napraviti ekipu koja ima potpuno ravnopravan status sa ekipom Barcelone i svi ovi komentari takozvanih navijača Barcelone(koji su to postali prije 2 ili 3 godine) su zaista gomila gluposti,ljudi odu na ekskurziju u Barcelonu i na povratku kući su veći zagovornici odvajanja Katalonije od Španije od fetivih katalonaca ,gomila gluposti,zaboli me šta je Villa rekao Mesutu i sl. pa naguravanja je uvijek bilo,
ali činjenica je da Pep nije našao odgovor na Mourinha osim užasne količine glumatanja igrača,šteta što Collina nije sudio ni jedan clasico,siguran sam da bi barem jedan od glumaca bio kažnjen kartonom.Svaka titula u evropi koju je Real osvojio je čista ko suza.Mogu li navijači Barce reći isto,nisam siguran.Chelsey je dvaput u tri godine eliminisan uz pomoć sudija,Arsenal ove godine(crveni Van Persey) to su činjenice, nek mi ovi barcelonisti nadju jedan (1) primjer gdje su sudije u evropi pomogle Real Madridu.Pozdrav svima , Hala Madrid!!!
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano