Ne vjeruj Curtmi ni kad ti darove nosi.Principatus je napisao/la:Najzad da i ovo dozivimo!Cartman je napisao/la: Zivio Susic! Konacno Pozvao naseg ubjedljivo najboljeg golmana! Hvala ti, Mourinho!
p.s. Imun sam protiv svake forme sarkazma.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ovaj potez Susica dokazuje o kojoj trenerskoj velicini je rijec.Pozvat golmana da brani u ovako odlucujucim tekmama je potez za pohvalit i svakako jos jednom hvala ti pape.
-
- Kontakt:
ne znam samo zbog cega ste protiv covjeka koji uopste nije los..legenda naseg fudbala da vece nema..i nema vece legende niti ce je ikad bit od Papeta..niko nama ne valja..abd 4 boda protiv Bjelorusije..svi zadovoljni..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Oprosti him Pape sve te ružne riči

A interesuje me jel vedo povrijedjen il nije ako je ono sam obila farsa zbog transfera to znaci da na bjeloruse igramo sa 2 napadaca...inace nadam se da ce Susic sa ovim potezom raskrstit sa Asmirom il si papak il si covjek..Hbt SLaven Bilic napravi Pranjicu sranje radi nepozdravljanja hehe sta bi tek da mu igrac ne dodje na utakmice
jednom ne tako davno rekose da je najteze bit bog u Bosni

samo tako nastavi PAPE, vec se vidi napredak, ih jos da odemo na evropsko .....
[/quote]Adinjo je napisao/la:giannini je napisao/la:Strauss je napisao/la:
- Joint_Union
- Kontakt:
Nisam bio ljubitelj,ali svaka čast Safete za vraćanje Begovića i Papca.Veliki plus i respect od mene.
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.
Kritikujem Papeta kad god zaser... ali za ovo mu spustam kapu do poda. Uspio je da uradi sto ni jedan trener do sada nije uradio a to je da stavi novinare gdje im je mjesto i izgladi situaciju koja je lako mogla eskalirati.kimbo je napisao/la:Pape svaka cast za poziv Begovica !!! De ovi kriticari , stt je jos ostalo od kritika ????
Sta sada zamjerate ???
Respect
Bravo safete, napokon reakcija za pohvalu!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Postoji jedna velika razlika.
Oni koji kritikuju rad Susica,u koje se manje-vise i ja ubrajam,ce u slucaju 6 bodova u 2 utakmice protiv Bjelorusa cestitati Susicu na ostvarenome rezultatu i priznati da je Susic itekako zasluzan za to.
Ovi pak sto ne daju na Susica,oni bi u slucaju neuspjeha poceli sa "reprezentativci nam griju klupe u klubovima","Dzeko i kafana dva su brata" pricicama.
U tome je razlika.
Oni koji kritikuju rad Susica,u koje se manje-vise i ja ubrajam,ce u slucaju 6 bodova u 2 utakmice protiv Bjelorusa cestitati Susicu na ostvarenome rezultatu i priznati da je Susic itekako zasluzan za to.
Ovi pak sto ne daju na Susica,oni bi u slucaju neuspjeha poceli sa "reprezentativci nam griju klupe u klubovima","Dzeko i kafana dva su brata" pricicama.
U tome je razlika.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
koncno da i ja nabacim koju rijec hvale za naseg selektora..
prvo ovo oko begovica,konacno da je doslo do sporazuma izmedzu njih i dobro je to sto ga je pozvao...
i drugo,kada je govorio o utakmici sa ''belim rusima''
pogotovo o prvoj utakmici,''kada je rekao idemo na pobjedu,4 boda nisu garancija''..sto mi se jako svidilo,rijeci pune optimizma,bez nekog izvlacenja...respekt za ovo...
prvo ovo oko begovica,konacno da je doslo do sporazuma izmedzu njih i dobro je to sto ga je pozvao...
i drugo,kada je govorio o utakmici sa ''belim rusima''
pogotovo o prvoj utakmici,''kada je rekao idemo na pobjedu,4 boda nisu garancija''..sto mi se jako svidilo,rijeci pune optimizma,bez nekog izvlacenja...respekt za ovo...

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Plaho ces cestitati,prica u slucaju uspjeha ide sa onakvom ekipom i ja bi to napravio.Dok kod poraza samo jedan covjek je krivac,nikako ekipa.Dylan Dog je napisao/la:Postoji jedna velika razlika.
U tome je razlika.
Dovoljno je pogledati ovu temu od prve stranice.Covjek nije jos ni zvanicno bio postavljen a vec se naslo k(I)riticara
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ti covjece lupetas bez veze. Reprezentativci su nam grijali klupe, to svaka osoba koja je pratila nasu repku zna.Dylan Dog je napisao/la:Postoji jedna velika razlika.
U tome je razlika.
Pogotovo ovi glavni.
Dzeko bio skroz van forme, sad bolji nego ikad.
Spaha imao dvije, tri kazne nije igrao 10tak utakmica bas u tom vremenu.
Pjanic, Medo, Miske, Rahimic vecinom ili nonstop klupa.
Pjanic i Medo su sad u dobroj formi, Medo cak u odlicnoj.
Miske, jos uvijek grije klupu. Ali imamo tu Pjanica, Medu, Stilica.
Onda su se vratili Salihovic, Papac i Begovic. Sad je skroz druga prica.
Uredu,to znaci da sada nema izgovora,sada su manje-vise standardni,Susic ih mora odvesti do pobjede ili ipak se vec smislja novi izgovor ??soko je napisao/la:Ti covjece lupetas bez veze. Reprezentativci su nam grijali klupe, to svaka osoba koja je pratila nasu repku zna.Dylan Dog je napisao/la:Postoji jedna velika razlika.
U tome je razlika.
Pogotovo ovi glavni.
Dzeko bio skroz van forme, sad bolji nego ikad.
Spaha imao dvije, tri kazne nije igrao 10tak utakmica bas u tom vremenu.
Pjanic, Medo, Miske, Rahimic vecinom ili nonstop klupa.
Pjanic i Medo su sad u dobroj formi, Medo cak u odlicnoj.
Miske, jos uvijek grije klupu. Ali imamo tu Pjanica, Medu, Stilica.
Onda su se vratili Salihovic, Papac i Begovic. Sad je skroz druga prica.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Medunjanin i klupska klupa? Samo u periodu kada je igr'o za Valladolid. U Maccabiju je standardan, da standardniji ne može biti (ne računam povrede). Pa čovjek je prošle sezone zabijao kao na traci, a i ove je u nekoliko navrata pokaz'o svu raskoš svog talenta. Dakle, on sasvim sigurno nije non-stop grijao klupu. Nije ni povremeno, ako ćemo biti iskreni.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trazi se dlaka u jajetu, pa gdje nalazite te sitnice za pljuvanje i sirenje negativne enrgije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sad je do Susica da stavi naj bolje igrace na teren a oni da se bore. Bjelorusija je dobar tim, mislim da smo mi bolji i da ko nas ih trebamo pobjediti a tamo nebi trebali izgubiti, znaci uz borbu i malo srece 6 bodova.
Ako uzmemo 4 ok, jer ni Francuzi ih nisu mogli uzeti tamo. A gdje smo mi gdje su Francuzi.
Ako uzmemo 4 ok, jer ni Francuzi ih nisu mogli uzeti tamo. A gdje smo mi gdje su Francuzi.
Ne mora znacit ako nisu Fracnuzi da necemo ni mi, stvari se daju promojenit preko noci.soko je napisao/la:Sad je do Susica da stavi naj bolje igrace na teren a oni da se bore. Bjelorusija je dobar tim, mislim da smo mi bolji i da ko nas ih trebamo pobjediti a tamo nebi trebali izgubiti, znaci uz borbu i malo srece 6 bodova.
Ako BOG da u ove dvije utakmice 6 bodova + 3 sigzrnih protiv Luxa, pa mi smo u Barazu.
Jos da je 1 bod uzeti u Francuskoj.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Medunjanin tamo u martu je imao problema sa trenerom pa ga je ovaj stavio na klupu. Krajem prvenstva je Haris ulazio sa klupe. Tad je njegov tim bio skroz u krizi. U pravu si zabijao je ko na traci ali pocetkom 2010/2011, kasnije to nije bio slucaj.Monolog je napisao/la:Medunjanin i klupska klupa? Samo u periodu kada je igr'o za Valladolid. U Maccabiju je standardan, da standardniji ne može biti (ne računam povrede). Pa čovjek je prošle sezone zabijao kao na traci, a i ove je u nekoliko navrata pokaz'o svu raskoš svog talenta. Dakle, on sasvim sigurno nije non-stop grijao klupu. Nije ni povremeno, ako ćemo biti iskreni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.