AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

MCMXXVII
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la MCMXXVII » 18 avg 2011, 17:01

konacno je zavrsena i prodaja, roma je danas dobila novog predsjednika. dibenedeto je vec na putu za bratislavu.

http://www.vocegiallorossa.it/?action=r ... izia=22661" onclick="window.open(this.href);return false;

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 18 avg 2011, 20:16

Veceras pocinju

stekelenburg na golu

odbrana angel, caseti, burdiso i cicinho

vezni brighi, simplisio, viviani, caprari :roll:

u napadu okaka i bojan
nema potpisa

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 18 avg 2011, 20:37

ne bi trebalo biti problema, makar onda x ako nista a kod kuce kraj posla. :)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 18 avg 2011, 21:24

Ako ko nadje kakav link nek stavi, ovaj sto sam preko njega gledao nevalja, isto kao sto nam ni igra nevalja, uzas
nema potpisa

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 18 avg 2011, 22:36

hadalji nesposobni, jednu jedinu sansu stvorili na citavoj utakmici protiv nekakvog slovana :roll:

nama ne trebaju jos 3 igraca, nego jos 10, a da ovih min 10 napuste tim

ja odrona boze dragi, nikakve veze nema sto je haman drugi tim igrao u veznom redu, katastrofa

ovaj bojan se nije 5 puta sastavio sa loptom, a tek okaka :roll:

caseti najbolji igrac rome danas :D
nema potpisa

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 19 avg 2011, 09:43

[youtube][/youtube]
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

kakvo markiranje igraca u pm

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 19 avg 2011, 09:44

dobro je poceo stekelenburg 8-) :cry:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 19 avg 2011, 09:49

sta dobro, odlicno! vidis da se pravo uigrao s ostatkom odbrane i pokazao da ce biti dostojna zamjena za donija :D

MCMXXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMXXVII » 19 avg 2011, 09:50

losa predstava, samo dva suta u okvir gola, najvise me brine bezidejnost u organizaciji napada.
do sada su rezultati vise nego zabrinjavajuci

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 19 avg 2011, 09:58

slika

realno gledano ovaj tim ima samo jednog kreativca (a taj je bio na klupi) i eventualno jednog napadaca koji sam moze nesto napraviti a (naravno) nije napravio nista (bojan). vezni red koji cine brighi, simplicio i viviani (koji je ja mislim odigrao najbolje od ove trojice) nije sposoban kreirati akciju i to bi trener jednog od boljih timova jedne od boljih liga morao znati al' ajd . . .
bilo kako bilo, kojih god 11 igraca da je izaslo na teren roma je jednostavno morala pobjediti ekipu koja je par nivoa ispod nje i ovaj rezultat je nista drugo nego - SRAMOTA.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 19 avg 2011, 13:30

kako vidim, stiže vam Osvaldo.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

vecchie maniere
Kontakt:

Post Postao/la vecchie maniere » 19 avg 2011, 15:01

Nemogu baš da skontam koju politiku vodimo..... Bez obzira na sinoćnji rizultat...
Kao prvo ne razumjem našeg trenera, Totti i Boriello na klupi, on kaže stavio sam najbolji mogući sastav.... i igraju mi Okaka i Viviano.... E sad da Okaka (koji nije ni poveden na pripreme) nije bolji od Tottija ili od Boriella to znaju i profesori baleta, a kamoli neki fudbalski stručnjaci... i plus mi ubaciš mladog Viviana, ko fol neki sistem «cantera», i eto ti to....
Ako mi kažeš da Totti i Boriello nemogu zajedno da igraju, ok može biti da si u pravu, ali obadvojica ne.... to stvarno ne kontam.

Konstrukcija ekipe: kupujemo rupetinu od igrača (molim Boga da se varam) koji je Oswaldo, koji je u Fiorentini i Bologni uspio dati ogromnu sumu od «jednog jedinog» gola, za 17mil a s druge strane (ras)prodajemo Vučinića za manje, našem direktnom konkurentu..... Pa gdje to ima...? To je samo jedan primjer od više stvari koje još nisam skontao od ovih novih vlasnika....

Stvarno se nadam da griješim i da iza toga svega postoji jedan ozbiljan projekat koji mi tifosi nemožemo da ukapiramo jer kao po običaju koćemo odmah sve!!!! Ja neću odmah ali za 10 dana počinje šampionat.....

Nije lako neke stvari raditi u Rimu, dovoljno mi je bilo pogledati današnje novine, razvališe Enriqueta.....
FORTIS CADERE CEDERE NON POTEST
NO ALLA TESSERA DEL TIFOSO

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 avg 2011, 15:23

Pa to ti je kad se kod nas sve neplanski radi, taj osvaldo ne da je smece, to je smece na kvadrat za te pare. Al mi cemo mirka prodat i poslat na pripreme sa juventusom, a kupit nekakvog polovnjaka 7 dana prije starta prvenstva. Tako cemo isto dovesti nekog veznjaka polovnog i stopera, pa dok se sve to uigra bicemo deseti do nove godine

Ma jednostavno fuj
nema potpisa

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 19 avg 2011, 15:34

eh, a ja sam prvi počeo s kritikama, ali sad opet moram u kontru..
naravno da je 17 miliona za Osvalda previše, ali ako to znači da Boriello ide ća, halalim ko da su moje :mrgreen: ...

-------------------------Stek------------------------
Cicinho :roll: ----Kjaer-----Juan-----------Angel
------------------DDR------Pizza(Neko)-----------
------------------------Neko(Perotta)-------------
Lamela--------------Osvaldo----------------Bojan

plus Totti kao jocker...

To će već bolje izgledati, nije idealno, ali bolje nego što sad zamišljamo..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 19 avg 2011, 15:35

jadno bijedno i mizerno
cuj zijaniti od nakog slovana...slavna roma :( :(
cuj ostaviti totija na klupi a i marka :? :?
imam osjecaj da ovaj enrike nece dugo biti na klupi a pogotovo sto svake god imamo losu jesen...
nece duze od 7-8 kola...ako se ovako nastavi :o :o

Manijac18
Kontakt:

Post Postao/la Manijac18 » 19 avg 2011, 16:24

Totti je bio povrijedjen i nije bio 100% spreman za utakmicu..

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 19 avg 2011, 16:52

FCS-FCS je napisao/la:jadno bijedno i mizerno
cuj zijaniti od nakog slovana...slavna roma :( :(
cuj ostaviti totija na klupi a i marka :? :?
imam osjecaj da ovaj enrike nece dugo biti na klupi a pogotovo sto svake god imamo losu jesen...
nece duze od 7-8 kola...ako se ovako nastavi :o :o
Od evropskih trofeja Roma ima kup sajamskih gradova dok Slovan ima kup pobednika kupova(u cijem finalu su pobedili Barcelonu) tako da ja ne vidim po cemu je Roma veci klub.

Malo postovanja prema drugima nije na odmet...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 avg 2011, 16:57

Ma dobro, neuksno je poredit Slovacku i Italijansku ligu na taj nacin...

U italiji imas 3 od 6, najvecih klubova, 20-tog stoljeca...gdje su Viole, Lazio,Napoli, Torino,Bologna i ostali, koji su bili jaki nekada...tesko je izboriti Evropska takmicenja u takvoj konkurenciji...

Normalno, da je Roma puno veci klub :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 19 avg 2011, 18:24

cuj poredit Slovan sa Romom :? po toj logici Nottingham Forrest je klubcina za Arsenal i Chelsea, a da ne govorim o Man Cityu, Pro Vercelli je klubcina za Villareal etc etc

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 avg 2011, 19:26

Znam samo da Romu,kad su evro takmicenja u pitanju,niko vise na mom tiketu nece videti :!: :!: :!: Ovi ljudi su dve razlicite price u domacem prvenstvu i evropi.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.