Nakon ovog veceras ja sam optimista, zaista Conte radi dobar posao i zaista cemo biti ravnopravni u borbi za prve 3 pozicije. A ako ispadne bilo kakva sansa za prvo mjesto trebamo je iskoristiti.
Odbrana je zakazala, razlog je ne igranje naseg najboljeg stopera, jos kad bi dosao Alex to bi bio bedem.
Vucko je igrac poteza i uvijek je pravio prevagu u ova dva poluvremena, tako da ocekujem dosta golova od njega. Po meni on je siguran u prvi jednaest kao i masina za golove Matri.
Ugodno iznenađenje je Vidal, covjek je u pola sata pokazao kao marcha u svim pripremnim utakmica. Dobili smo igraca extra kvalitet,jakog u defanzivnim, naravno, i u ofanzivnim zadacima. Impresioniran sam igracem koji se jos nije ni adaptirao na talijanski fudbal.
Pirlo je bio odlican, pogotovo u duela sa interom, samo onaj pass pokazuje njegovo izvanredno umijece. Veliki je to dobitak za ovu sezonu, pa sa vidalom ce ciniti okosnicu nase sredine.
Kraske solidan...
Pasquato je zakazao veceras, mozda je trema bila uzrok ili nesto drugo...
Bonucci je bio katastrofalna, kriv je za oba gola...
Motta je dno dan, nije ni za klupe Juventusa, moramo traziti neko novo rjesenje umjesto njega...
Ostali su solidno odigrali...