jasko_juve je napisao/la:Barcelona je bolja ekipa, Barcelona je najjaca ekipa na svijetu trenutno i tu nema puno price..kad mi neko dao nož,sjekiru il bilo sta što siječe i da me stavi u jednu sobu s nekim i da mogu ubit,radit sta hocu, rekao bi daj mi Pepea zavezanog za stolicu i da mu osiječem noge, ruke, nos a dzudzu cu laganooooo čakijicom sjec dok on vrišti i govori allah-u-me-sali!!!!
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
19TM87 je napisao/la:Hamo je napisao/la:Ja ne znam što je toliko drvlje bačervlje i kamenjeno na Svraku kad po meni i nije toliko loš,veći je problem u Jamaku krkanu čija je igra kriminal. Ovaj mali crnjo bi bio dobar uvjeren sam jer nije sigurno usiljena glava i vala zna s loptom i Amar bi ga trebo ostaviti jer u vezi osim Savića,Zebe i Perice niko ne zna igrat,Svraka zna poneki tribling nekad napraviti ali to često uprska jer se glava u tom trenutku napuše pa pomisli može sviju preći i naravno izgubi u tom trenutku loptu umjesto da nakon jednog eventualno dva driblinga doda loptu,ali Svraka ne zna dodati.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Oplakaadmin je napisao/la:mandraX je napisao/la:+ onaj post gdje ovaj maloumnik psuje Boga, džamiju, crkvu ... nemogu ga nać', izbrisan...al' ja ga nisam zaboravio, kao ni većina ovdje...
Pitanje: Šta i dalje ovaj šaban radi ovdje?
čeka polazak autobusa za Banoviće.
uh... bus upravo krenuo...
odoh pregledati ima li još putnika, da ne vozim prazan autobus.
Visca el Barça ! Mes que un club !
- Megamon
- Kontakt:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
joj kad nisam umro radi ovog posta
sjedim za stolom jedem i gledam na telefeonu forum i naletim na ovo
da nije bila flasa vode kraj mene udavio bi se
sjedim za stolom jedem i gledam na telefeonu forum i naletim na ovo
da nije bila flasa vode kraj mene udavio bi se
Thomas Müller - Fußballgott
jesi se to omrsio?don_burza je napisao/la: da nije bila flasa vode kraj mene udavio bi se
mandraX je napisao/la:jesi se to omrsio?don_burza je napisao/la: da nije bila flasa vode kraj mene udavio bi se![]()
kad gledas ove postove i abdest izgubis
Thomas Müller - Fußballgott
lech je napisao/la:moj jedini izljev dolazi iz analnog otvora. tekucina ide ravno na barselonin grb.AYAN je napisao/la:lech je napisao/la:villa je kur.ac od ovce. i poserem se na njega, a ozil je igracina![]()
![]()
![]()
Sve otvoreniji izljevi frustracija... to je u jednu ruku i dobro, jer se tako riješava negativne energije...
HZ87
@Silent dominira
Moraću i ja pogledat ovu našu ligu nakon ovakve najave

Moraću i ja pogledat ovu našu ligu nakon ovakve najave
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
I odjednom nestadoše ti sjajni "forumaši"revoX. je napisao/la:blaugrana1899 je napisao/la:de mi navedi te relevantne sportske portale koji su dali tu izjavu da je vrjedo villa ozilal na vjerskoj osnovi molim teevo ti jedan pogodi koji je portalblaugrana1899 je napisao/la:druze ne tekst nego portal ili ti ga stranicu sa koje si preuzeo text![]()
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/ozi ... slam/62765
Hvala na tipu da ga ukljucimspizz je napisao/la:![]()
![]()
aaaa malja yebote.
Pa šta ce se obracati preko medija i pravdati nekome za nešto što nije ni uradio![]()
![]()
Pravdaš li se ti ikad ikome za nešto što nisi skriviomalo mozak ukljuci ,majka mu stara
![]()
![]()
![]()
P.S. spizz IQ=42
HZ87
- Donnie Darko
- Kontakt:
revoX. je napisao/la:Ne mora ni imati jer ima u 99% sportskih portala ta izjavaT-MAC je napisao/la:a coek nema svoj twitter profilrevoX. je napisao/la: Niko ne kaze da je islamofob vec prenosimo Ozilovu izjavu sa Twitter-a malo da ti pojasnim jer stvarno kako vidim nisi nikako u toku.![]()
neko vec napis'o to ovde par stranica nazad
@revoX.
Ok. Al' šta je tu smiješno pa da se nađe na ovoj temi?
Stole qme meni je smijesno ti sto nisi raspolozen to je tvoja stvarmandraX je napisao/la:@revoX.
HZ87
- Donnie Darko
- Kontakt:
dje nije smjesno brate, covjek se prosro al ono, svjetski. cuj objavio sportsport.ba i zato je tacna vijest.mandraX je napisao/la:@revoX.
On misli na one postove iznad tvoga koje je revox stavljao na ovu temuDonnie Darko je napisao/la:
dje nije smjesno brate, covjek se prosro al ono, svjetski. cuj objavio sportsport.ba i zato je tacna vijest.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
To sam onom klocu objavio jer me u 2 posta napada da nadjem portal na kojem je ta izjava i ja dam ss.baDonnie Darko je napisao/la:dje nije smjesno brate, covjek se prosro al ono, svjetski. cuj objavio sportsport.ba i zato je tacna vijest.mandraX je napisao/la:@revoX.
Meni nije mrsko da postam jednu duzu listu linko0va "Svjetskih" sportskih portala
HZ87
xaviesta je napisao/la:Stvar je u tome sto ni Ozil nije nista rekao, **** vas svetac limitirani!skyisthelimit je napisao/la: a zasto bi Ozil lagao, imali li razloga.Mislim ako se Villa ne oglasi povodom ovoga da je i vrabcu jasno sta je Villa uradio
vi stvarno mislite da bi Ozil lagao i da je tek tako planuo na Villu
sto se tice videa, bas ces to naci da li mu govori i sta mu govori, pa covjece nema tog uredjaja koji ce otkriti sta je neko nekome rekao na terenu pri onakvoj guzvi od 20 igraca, trenera, pomocnika i cega sve ne
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Vrijeđam i ja Silam, Judaizam, Krščanstvo na svakom koraku pa o meni ne pišu u novinama 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Sta je ovo umrla tema...