FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Marinac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Marinac » 18 avg 2011, 22:32

http://www.bordoprijatelji.ba/v2/bp-194 ... prostorije" onclick="window.open(this.href);return false;
Udruzenje BP1946 i UNFKS preselili u nove prostorije !!! :o :D :D
Nemozete vi mrziti BOSNU koliko je ja mogu voliti !!!
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 18 avg 2011, 22:46

Ne znam po koji puta pitam,ali moram još jednom.

Šta je sa Šmigalovića,kako se on izgubi kod Plišeka ? Koliko sam upratio nije igrao ni protiv GOŠK-a.
Je l' možda neka svađa sa Plišekom :? ili jednostavno nema mjesta za njega,mada je on odličan fudbaler.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 avg 2011, 22:48

Nisu u nikakvoj svađi, jednostavno za sada drugi igrači na njegovoj poziciji imaju Plišekovo povjerenje.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 avg 2011, 22:48

Plisek forsira Suljica i bas ga gura i vjeruje mu i zato Smigalovica za sada gledamo malo odnosno nimalo,jednostavno Suljic ima prednost ispred njega u ovom trenutku i to je to
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 avg 2011, 22:50

miky_hz je napisao/la:Plisek forsira Suljica i bas ga gura i vjeruje mu i zato Smigalovica za sada gledamo malo odnosno nimalo,jednostavno Suljic ima prednost ispred njega u ovom trenutku i to je to
I on, i Hadžić i Handžić imaju zasad prednost.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 avg 2011, 22:52

Suljica i Smigalovica racunam ko desna krila,te ostale ko lijeva ,sto i jeste tako,s tim sto Suljica rotira u toku utakmice al pocinje ugl na desnoj strani..Smigalovica je ubacio protiv Slobode bacio ga na desno krilo,ovu dvojicu kad ubace igraju na lijevoj strani logicno :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 18 avg 2011, 22:53

VanBasten je napisao/la:Nisu u nikakvoj svađi, jednostavno za sada drugi igrači na njegovoj poziciji imaju Plišekovo povjerenje.
Aha,pa tako sam i mislio.Ali dobro Suljić se Plišeku odužuje na najbolji mogući način,pa zbog toga Šmigalović ima malo prilike.Suljić čini mi se nije dobijao puno prilike za igru kod Varešanovića,uglavnom ga je ubacivao pred kraj meča,davao mu nekoliko minuta za igru,pa s toga i nije mogao pokazati sve što zna,kao što sada radi.

@miky_hz Hvala i tebi na odgovoru.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 18 avg 2011, 22:56

neutralan__ je napisao/la:Ne znam po koji puta pitam,ali moram još jednom.

Šta je sa Šmigalovića,kako se on izgubi kod Plišeka ? Koliko sam upratio nije igrao ni protiv GOŠK-a.
Je l' možda neka svađa sa Plišekom :? ili jednostavno nema mjesta za njega,mada je on odličan fudbaler.
Na njegovoj poziciji desno igra Kojaševič ali ne brini se dobit če i Šmigi šansu. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 avg 2011, 22:59

miky_hz je napisao/la:Suljica i Smigalovica racunam ko desna krila,te ostale ko lijeva ,sto i jeste tako,s tim sto Suljica rotira u toku utakmice al pocinje ugl na desnoj strani..Smigalovica je ubacio protiv Slobode bacio ga na desno krilo,ovu dvojicu kad ubace igraju na lijevoj strani logicno :)
Može momak igrati i lijevo, samo što nam je tu gužva plaho :)
I protiv Orebra je ulazio također na desno krilo...

@neutral_
ma kod Mirze je i Dupovac sjedio na klupi sve dok nismo ostali bez po ekipe pred kraj prvenstva. Mirza je Šćepanovića forsirao na krilu, a umjesto Damira jednostavno nije mogao igrati stoga je i dobivao minute na kapaljku.

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 18 avg 2011, 23:04

Cao..Bio na moru desetak dana koliko sam uspio vidjeti da je potpisao dzafic...Sta je sa skoro?Jeli sta bitno jos izdesavalo.?? Ako neko moze da napise u kratik crtama..hvala pozzzzzz

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 18 avg 2011, 23:35

Silkoni je napisao/la:Cao..Bio na moru desetak dana koliko sam uspio vidjeti da je potpisao dzafic...Sta je sa skoro?Jeli sta bitno jos izdesavalo.?? Ako neko moze da napise u kratik crtama..hvala pozzzzzz
Sa Skorom jos nista , Doveden Dzafic i Nihad Mujkic te golman Pantic(da onaj Pantic sto je branio u Partizanu).

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 18 avg 2011, 23:37

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Silkoni je napisao/la:Cao..Bio na moru desetak dana koliko sam uspio vidjeti da je potpisao dzafic...Sta je sa skoro?Jeli sta bitno jos izdesavalo.?? Ako neko moze da napise u kratik crtama..hvala pozzzzzz
Sa Skorom jos nista , Doveden Dzafic i Nihad Mujkic te golman Pantic(da onaj Pantic sto je branio u Partizanu).

Valjali sta on..Da sad nekopam

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 avg 2011, 23:39

pozdrav sarajlijama, očekujem pravi spektakl u subotu, ali budimo realni, vi ste favoriti, i trebali bi ste pobijediti, toliko :D

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 18 avg 2011, 23:51

Silkoni je napisao/la:
ako misliš na Pantića, valja kao pjevač :D (malo potraži po yt pa ćeš skontat), šalim se... eto zadnjih godina se nije nešto proslavljao , igrao u Debrecenu, Pjuniku... a 2006. je brani za Partizan kad su igrali protiv Reala u LP i dobro se proslavio u tom meču. Važio je za veliki talenta, al malo je zalutao....ostaje da vidimo... ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

hordas1987
Kontakt:

Post Postao/la hordas1987 » 19 avg 2011, 01:13

Silkoni je napisao/la:

ma za ovu nasu ligu mislim da je extra dobar golman ;) ;)

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 19 avg 2011, 09:28

Mislim da je Pantic prejak za našu ligu. Ako pokaže ono sto zna i može, mirni smo ovo prvenstvo na poziciji golana. Sa Pehlicem i Dzaficem a nadam se ubrzo i sa Skorom, ekipa je za svaki respect. Sutra na AFH bez ikakve muke pobjeda od 1-0 ili 2-0. Velezu poštovanje ali ipak imamo bolju ekipu i igramo kući.

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 19 avg 2011, 11:05

Žao mi je stvarno zbog Šmigalovića ,jer je momak pokazao na pripremama da se na njega može ozbiljno računati,a kako bi sad nama dobro došao.Mislim da je pogriješio što je požurio sa odlaskom u Srajevo ,jer se kako čitam(zbog eto jake konkurencije)bojim zanjegovu budućnost.Ipak mlad je,pred njim je vrijeme . Šmigi budi strpljiv,radi kao što si i radio i doći će sve na svoje.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 19 avg 2011, 11:53

Mislim da Smigi apsolutno nije pogriješio dolaskom u Sarajevo. Mlad momak a kažu da zna dosta i da je kapacitet. Nek trenira i trudi se, a kad dobije priliku neka je iskoristi...a priliku će sigurno dobiti.Prvenstvo je dugo, biće kartona i povreda i eto mu prilike. A i bez toga tvrdim da će dobijati prilike da pokaže šta zna...

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 19 avg 2011, 12:08

Šmigalović ko Mesi??!!

Ma mene interesuje šta je sa Nuhićem. Momak je bio (po mom skromnom sudu) odličan u onom periodu kad je igrao (suspenzija). Nama su otišli u prošloj godini Ihtijarević i Džakmić a on je baš taj tip igrača.
Dobro možda je glupo što ja to pitam na forumu i što se petljam u posao stručnjaka (ja priznam da je Plišek upravo to STRUČNJAK) ali me ponutkalo to što se pita za Šmigalovića.

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 19 avg 2011, 12:22

Sta bi sa Aladinom Djakovcem iz Novog Pazara??

Je l' on potpisao za nas...igra za drugu ekipu ili...???

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, HordasFks, kupus army, MSOZ101 i 39 gostiju.