Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Carlo
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la Carlo » 18 avg 2011, 22:07

Ima li šta da je official što se tiče Falcaa i Osvalda? :)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 18 avg 2011, 22:16

Mislim da ce sutra biti oficijalno sto se tice Falcaoa i Micaela :) ,sto se tice Osvalda,ceka se odlazak Forlana :cry: pa posto Forlana veceras nema ni na klupi,nije tesko predpostaviti da ce u Inter a sa tim parama ce dovesti Osvalda .

Kao sto napisah na pretkodnoj stranici ,Falcao i Micael nisu uvrsteni u sastav Porta za tekmu protiv Gil Vicentea 8-)

Nadam se da ce ovaj Diego doci ,navodno pristao je na manju platu ,pa sada ostaje da vidimo sta ce biti ,inace mislim da je potrebniji nego li Osvaldo .

Sto se tice tekme poprilicno je izjednacena ,upravo je Vitoria imala dobru priliku .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 18 avg 2011, 22:33

Kakva je igracina ovaj Silvio ,ovakvog beka odavno nisam vidio ,inace pogodio je precku malo prije .

I da doveden je taj neki Falcao za 40 mil euraslika ,dosao je i taj Micael,kasno veceras ili ujutro bice i oficijalno .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 18 avg 2011, 22:54

Juznjak,de baci koji link propustio sam dosta toga veceras,pa bar drugo poluvrijeme da gledam..
Imal Arde na mapi,igral Koke :?:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 18 avg 2011, 23:05

Nisu Koke i Arda uvrsteni za ovaj duel ,evo ti dobar stream http://88.80.16.174/index1.php?option=c ... yout=popup
dobra igra Atletica samo fali go 8-) djaba Falcao kada fali kreativac na sredini terena :roll:

Ubacuj Juanfrana profo !

Edit: ja divljaka ,direktan crveni za Bragu,nedo mu Bog dragi da je povredio Adriana :evil: ulazi Ellias umjesto Salvia.

toooooooo majke im ga !! Elias samo sto je usao .

Opet Elias :o a ovi ga htjeli uvaliti Portu a da liku ni prilike nisu dali kako treba ,uostalom lik je sasim solidno odigrao polusezonu i nije slucajno reprezentativac Brazila .

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 18 avg 2011, 23:33

Izgleda gotovo za Falcao-a vec su ga na wikipediji preselili u Atletico.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 18 avg 2011, 23:36

soe je napisao/la:Izgleda gotovo za Falcao-a vec su ga na wikipediji preselili u Atletico.
Evo i ja gledam
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 18 avg 2011, 23:37

juznjak> je napisao/la:Nisu Koke i Arda uvrsteni za ovaj duel ,evo ti dobar stream http://88.80.16.174/index1.php?option=c ... yout=popup
dobra igra Atletica samo fali go 8-) djaba Falcao kada fali kreativac na sredini terena :roll:

Ubacuj Juanfrana profo !

Edit: ja divljaka ,direktan crveni za Bragu,nedo mu Bog dragi da je povredio Adriana :evil: ulazi Ellias umjesto Salvia.

toooooooo majke im ga !! Elias samo sto je usao .

Opet Elias :o a ovi ga htjeli uvaliti Portu a da liku ni prilike nisu dali kako treba ,uostalom lik je sasim solidno odigrao polusezonu i nije slucajno reprezentativac Brazila .
vidis da nevalja biti pesimista... :D ja ti kazem sigurica,a ti sumnjas u svoje pulene :D
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 18 avg 2011, 23:37

Duzan sam jos par informacija sto se tice Falcaoa 8-) potpisao je na 5 god ,on je kostao 35 mil eura ,sa njim u paketu je dosao i Micael koji je kostao 5 mil eura i koji ce odma biti posudjen bratskoj Zaragozi .

Inace Calderonom grmi Mourinho muerete mourinho muerete :twisted:

bimbrlica jesi dobio? :D

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 18 avg 2011, 23:39

juznjak> je napisao/la:Duzan sam jos par informacia sto se tice Falcaoa 8-) potpisao je na 5 god ,on je kostao 35 mil eura ,sa njim u paketu je dosao i Micael koji je kostao 5 mil eura i koji ce odma biti posudjen bratskoj Zaragozi .

Inace Calderonom grmi Mourinho muerete mourinho muerete :twisted:

bimbrlica jesi dobio? :D
oborili me jbni Lavovi iz Bilbao...cijelu utakmicu igrali sa igracem vise i nisu uspjeli dat go :(
al drago mi je da je Atl.Madrid dobio...oni su mi bas gotivna ekipa :D
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 18 avg 2011, 23:42

jbga :| ,gledao sam malo i tu tekmu ,imalu su dosta prilika :x

Btw Ellias nije normalan ,mogao jos 2 gola zabiti :lol: 8-)

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 avg 2011, 23:43

Kako cu uzivati u vasim porazima ove godine.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 18 avg 2011, 23:49

Nail for Real je napisao/la:Kako cu uzivati u vasim porazima ove godine.
Jesi lud :roll:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 18 avg 2011, 23:53

soe je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Kako cu uzivati u vasim porazima ove godine.
Jesi lud :roll:
Madrista je i treba da uziva u porazima Atletica.

Pobjeda 2-0 ,vjerujem da ce revans biti stvar rutine ,Ellias ,Gabi , Silvio i Adrian su me odusevili ,Luis Filipe lagano se vraca u onu formu kada je bio najboji ljevi bek u prcimeri.Sa Falcaom u napadu ,Ardom i Diegom na sredini terena...od ovog kluba gace ima da se tresu Realu i Barci ! :mrgreen: 8-)

slika
8-)

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 19 avg 2011, 01:25

Hajde nek je i ova sapunica oko Falcaa gotova dobro dosao i da Bog da se golova nadavao :mrgreen: ..

Inace frajer je zabio 17 golova u ligi evrope prosle sezone.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 19 avg 2011, 07:15

Falcao 40 miliona?? :mrgreen: tolike pare od Aguera da ih potrose na igraca koji nije ni blizu kvaliteta Aguera, al Porto odrađuje posao :mrgreen: Falcao je kvalitetan igrac,al 40 miliona .... :roll:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 19 avg 2011, 10:37

JuveSissoko je napisao/la:Falcao 40 miliona?? :mrgreen: tolike pare od Aguera da ih potrose na igraca koji nije ni blizu kvaliteta Aguera, al Porto odrađuje posao :mrgreen: Falcao je kvalitetan igrac,al 40 miliona .... :roll:
Najbolja ''9'' na svijetu u ovom trenutku, uostalom kada vidim koliko su Torres i Carol placeni ... da sada ne navodim jos primjera. Kontam da mi je sresti onog presjednika Porta za ono ismijavanje :oops:

Vidjecemo sta ce biti sa Forlanom ,nadam se da ce ostati te da ce dovesti Diega.
Niko njega ne spominje .
[youtube][/youtube]

Kao sto napisah ove sezone ide na posudbu u Zaragozu 8-)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 avg 2011, 13:42

Kakav posao Atletica 8-) Dobili su boljeg igrača od Aguera ;) Ovaj Atletico izgleda strašno nadam se da će i Forlana zadržat,da stigne Aguera po golovima za Atletico smiješno mi je da ovaj ima više :mrgreen: Ne bi bilo veliko čudo da se barem malo umješaju u borbu Reala i Barce.Ne pamtim jači Atletico :?
Hajde sada dobijte Barcelonu da nam i tako pomognete :P Znam da nas ne možete dobit :mrgreen:
Nego koje će brojeve dobit novi igrači Reyes je sada 10,a Adrian je uzeo 9.Arda 8?I ne znam onda koji ostane slobodan broj za Falcaoa
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 19 avg 2011, 14:04

Falcao je zvijer 8-) dobar posao radi Atletico ;)
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 19 avg 2011, 14:25

LBJ MVP je napisao/la:Kakav posao Atletica 8-) Dobili su boljeg igrača od Aguera ;) Ovaj Atletico izgleda strašno nadam se da će i Forlana zadržat,da stigne Aguera po golovima za Atletico smiješno mi je da ovaj ima više :mrgreen: Ne bi bilo veliko čudo da se barem malo umješaju u borbu Reala i Barce.Ne pamtim jači Atletico :?
Hajde sada dobijte Barcelonu da nam i tako pomognete :P Znam da nas ne možete dobit :mrgreen:
Nego koje će brojeve dobit novi igrači Reyes je sada 10,a Adrian je uzeo 9.Arda 8?I ne znam onda koji ostane slobodan broj za Falcaoa
Ma to je najmanji problem, nece ga broj na ledzima uciniti nista boljim igracem. Ja bih mu dao broj 25 jer mislim da ce ih minimum toliko zabit ove sezone :mrgreen:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Evander i 4 gosta.