Istina, samo što mi nismo imali sreće protiv Sunderlanda. Ako si gledao utakmicu znaš o čemu pričam. Tako da kvaliteta u toj utakmici nije presudila.VanTheMan je napisao/la:I bez tih povrijedjenih igraca Arsenal je jaci od Sunderlanda, nemojte se zanosit
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Gledao sam, mogli ste dat u prvom poluvremenu 3 komada, ali su vas u drugom nadigrali.
O Tome ti pričam. Nismo imali sreće u prvom poluvremenu, mogli smo dati 3 komada, ali u drugom su nas pošteno nadigrali.VanTheMan je napisao/la:Gledao sam, mogli ste dat u prvom poluvremenu 3 komada, ali su vas u drugom nadigrali.
btw. I Daily Mail objavio da smo blizu potpisivanja Cahilla.
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... l?ITO=1490" onclick="window.open(this.href);return false;
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
trece najbolja vijestMux je napisao/la:iz dana u dan odlicne vijesti
prvo
Glen bi mogao zaigrati sad u subotu
drugo
Gerrard se vraca prije nego su govorili da ce
trece
rijesili smo se N'gog-a
cetvrto
ogromne sanse su da dodje Cahill
i peto i ono najbolje.
Arsenal nenormalno oslabljen. Ne igraju Song, Wilshire, Gervinho i po najnovijim vijestima mozda cak ni van Persie.
Ako ih ne dignemo sad u subotu nikad necemo.

Za zivot cijeli!
gdje nije XDThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:trece najbolja vijestMux je napisao/la:iz dana u dan odlicne vijesti
prvo
Glen bi mogao zaigrati sad u subotu
drugo
Gerrard se vraca prije nego su govorili da ce
trece
rijesili smo se N'gog-a
cetvrto
ogromne sanse su da dodje Cahill
i peto i ono najbolje.
Arsenal nenormalno oslabljen. Ne igraju Song, Wilshire, Gervinho i po najnovijim vijestima mozda cak ni van Persie.
Ako ih ne dignemo sad u subotu nikad necemo.
tamam da nema ovih ostalih moze zadovoljiti

- the scouser
- Kontakt:
To @fera,samo u kostfera je napisao/la:prvi sigurno nije jer je bilo ljudi koji su jos u februaru rekli da ce el torro kod nas. i bila je javna tajna da ce on potpisati za nas ako ne nađemo bolje rjesenje.
evo smislite ti i ponos torina najvecu mogucu glupost a ja cu je nostiti u potpisu ako se desi bas tacno ovaj transfer koji je on napisao. ako se ne desi ni jedan ni drugi ne smijete vise traceve prenositi i tvrditi da su 100% tacne informacije.

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Tko vam fali za meč na Emiratesu ?
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
Samo Gerrard, upitan je Johnson.UK_Gee je napisao/la:Tko vam fali za meč na Emiratesu ?
Da,a i s tim da nam je cist gol ponisten,a navodno je i blokiran na ponudi u kladionicama...Carlo je napisao/la:O Tome ti pričam. Nismo imali sreće u prvom poluvremenu, mogli smo dati 3 komada, ali u drugom su nas pošteno nadigrali.VanTheMan je napisao/la:Gledao sam, mogli ste dat u prvom poluvremenu 3 komada, ali su vas u drugom nadigrali.
btw. I Daily Mail objavio da smo blizu potpisivanja Cahilla.
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... l?ITO=1490" onclick="window.open(this.href);return false;

"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.'' BILL SHANKLY!
Sad nam je prava šansa pobjedit Arsenal u čijem sastavu neće biti Songa, Gibbsa, Wilshera i Gervinha, a upitan je i Djourou. Kod nas nema Gerrarda, a upitan je Johnson i nadam se da će mu Kenny dati priliku, i u to sam siguran. Ako sad ne pobijedimo onda fkt mi se nemamo za šta borit, pogotovo one priče titula je naša itd itd 

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Titule se ne osvajaju protiv Manchestera Arsenala ili Cska, vec protiv Sunderlanda,Wigana,Swansea..
Celik!3,2,2.
i protiv NewcastleaAllGunsBlazing je napisao/la:Titule se ne osvajaju protiv Manchestera Arsenala ili Cska, vec protiv Sunderlanda,Wigana,Swansea..
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Richard__Buxton Richard Buxton
Another player off #LFC's wage bill as Levante confirm a two-year deal for winger Nabil El Zhar.
Degen
Poulsen
Kyrgiakos
Ngog
Cole
I to bi bilo to.
Another player off #LFC's wage bill as Levante confirm a two-year deal for winger Nabil El Zhar.
Degen
Poulsen
Kyrgiakos
Ngog
Cole
I to bi bilo to.
Ima ih dosta, igrača, kojih se trebamo rješiti.Carlo je napisao/la:Richard__Buxton Richard Buxton
Degen
Poulsen
Kyrgiakos
Ngog
Cole
I to bi bilo to.
Evo posljednjih informacija za njih:
Degen: Špekuliše se da će potpisati za QPR.
Poulsen: Prelazi u Copenhagen (naravno i ovo je samo neka špekulacija).
Kyrgiakos: Možda ide u Bolton, ako Liverpool bude spreman da njega pošalje u zamjenu za Cahilla, ako ne onda sigurno ostaje.
N'Gog: Najvjerovatnije odlazi u Bolton (ovo je vrlo izvjesno).
Cole: Nijedan klub ga ne želi u posjednje vrijeme, neki mediji su objavili da ga želi Fulham,QPR i West Ham, mada mislim da nema ništa od ovoga, on najvjerovatnije ostaje.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Meni je glavna zelja da se rijesimo Ngoga i Polsena a ono sto bi bio slag na kraju prijelaznog roka za mene bi bilo Grk za Cahilla
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- neutralan__
- Kontakt:
Samo još Cahilla dovesti i to je to,ja mislim da nam ne treba ništa više.Ove igrače koji su višak probati rasprodati,ugrabiti koju paru ako je moguće.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Cahilla kupiti i niko nam ne treba sljedećih pet prelaznih rokovaneutralan__ je napisao/la:Samo još Cahilla dovesti i to je to,ja mislim da nam ne treba ništa više.Ove igrače koji su višak probati rasprodati,ugrabiti koju paru ako je moguće.

- neutralan__
- Kontakt:
Ma trebat će nam sigurno neko,negdje će zaškripati.Uvijek treba imati u vidu povrede,pa i isticanje ugovora.Ali ipak za ovu sezonu nam ništa više ne treba.Carlo je napisao/la:Cahilla kupiti i niko nam ne treba sljedećih pet prelaznih rokovaneutralan__ je napisao/la:Samo još Cahilla dovesti i to je to,ja mislim da nam ne treba ništa više.Ove igrače koji su višak probati rasprodati,ugrabiti koju paru ako je moguće.![]()
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Ben Smithneutralan__ je napisao/la:Ma trebat će nam sigurno neko,negdje će zaškripati.Uvijek treba imati u vidu povrede,pa i isticanje ugovora.Ali ipak za ovu sezonu nam ništa više ne treba.Carlo je napisao/la:Cahilla kupiti i niko nam ne treba sljedećih pet prelaznih rokovaneutralan__ je napisao/la:Samo još Cahilla dovesti i to je to,ja mislim da nam ne treba ništa više.Ove igrače koji su višak probati rasprodati,ugrabiti koju paru ako je moguće.![]()
There is nothing in this Gary Cahill to #LFC story. Amazed if it happens this window
Ben je inače novinar Timesa. Uništava nam snove

Liverpool otpustio El Zarra i on je potpisao dvogodišnji ugovor sa Levanteom. Egzodus se na Anfieldu nastavlja, još samo Poulsen, Ngog i Degen :ugeek:
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.