Udruzenje BP1946 i UNFKS preselili u nove prostorije !!!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I on, i Hadžić i Handžić imaju zasad prednost.miky_hz je napisao/la:Plisek forsira Suljica i bas ga gura i vjeruje mu i zato Smigalovica za sada gledamo malo odnosno nimalo,jednostavno Suljic ima prednost ispred njega u ovom trenutku i to je to
Aha,pa tako sam i mislio.Ali dobro Suljić se Plišeku odužuje na najbolji mogući način,pa zbog toga Šmigalović ima malo prilike.Suljić čini mi se nije dobijao puno prilike za igru kod Varešanovića,uglavnom ga je ubacivao pred kraj meča,davao mu nekoliko minuta za igru,pa s toga i nije mogao pokazati sve što zna,kao što sada radi.VanBasten je napisao/la:Nisu u nikakvoj svađi, jednostavno za sada drugi igrači na njegovoj poziciji imaju Plišekovo povjerenje.
Na njegovoj poziciji desno igra Kojaševič ali ne brini se dobit če i Šmigi šansu.neutralan__ je napisao/la:Ne znam po koji puta pitam,ali moram još jednom.
Šta je sa Šmigalovića,kako se on izgubi kod Plišeka ? Koliko sam upratio nije igrao ni protiv GOŠK-a.
Je l' možda neka svađa sa Plišekomili jednostavno nema mjesta za njega,mada je on odličan fudbaler.
Može momak igrati i lijevo, samo što nam je tu gužva plahomiky_hz je napisao/la:Suljica i Smigalovica racunam ko desna krila,te ostale ko lijeva ,sto i jeste tako,s tim sto Suljica rotira u toku utakmice al pocinje ugl na desnoj strani..Smigalovica je ubacio protiv Slobode bacio ga na desno krilo,ovu dvojicu kad ubace igraju na lijevoj strani logicno
Sa Skorom jos nista , Doveden Dzafic i Nihad Mujkic te golman Pantic(da onaj Pantic sto je branio u Partizanu).Silkoni je napisao/la:Cao..Bio na moru desetak dana koliko sam uspio vidjeti da je potpisao dzafic...Sta je sa skoro?Jeli sta bitno jos izdesavalo.?? Ako neko moze da napise u kratik crtama..hvala pozzzzzz
HZ_ilidzaa je napisao/la:Sa Skorom jos nista , Doveden Dzafic i Nihad Mujkic te golman Pantic(da onaj Pantic sto je branio u Partizanu).Silkoni je napisao/la:Cao..Bio na moru desetak dana koliko sam uspio vidjeti da je potpisao dzafic...Sta je sa skoro?Jeli sta bitno jos izdesavalo.?? Ako neko moze da napise u kratik crtama..hvala pozzzzzz
ako misliš na Pantića, valja kao pjevačSilkoni je napisao/la:Valjali sta on..Da sad nekopamHZ_ilidzaa je napisao/la:Sa Skorom jos nista , Doveden Dzafic i Nihad Mujkic te golman Pantic(da onaj Pantic sto je branio u Partizanu).Silkoni je napisao/la:Cao..Bio na moru desetak dana koliko sam uspio vidjeti da je potpisao dzafic...Sta je sa skoro?Jeli sta bitno jos izdesavalo.?? Ako neko moze da napise u kratik crtama..hvala pozzzzzz
ma za ovu nasu ligu mislim da je extra dobar golmanSilkoni je napisao/la:HZ_ilidzaa je napisao/la:Sa Skorom jos nista , Doveden Dzafic i Nihad Mujkic te golman Pantic(da onaj Pantic sto je branio u Partizanu).Silkoni je napisao/la:Cao..Bio na moru desetak dana koliko sam uspio vidjeti da je potpisao dzafic...Sta je sa skoro?Jeli sta bitno jos izdesavalo.?? Ako neko moze da napise u kratik crtama..hvala pozzzzzz
Valjali sta on..Da sad nekopam
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, HordasFks, kupus army, MSOZ101 i 41 gost.