Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Ima li šta da je official što se tiče Falcaa i Osvalda? 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Mislim da ce sutra biti oficijalno sto se tice Falcaoa i Micaela
,sto se tice Osvalda,ceka se odlazak Forlana
pa posto Forlana veceras nema ni na klupi,nije tesko predpostaviti da ce u Inter a sa tim parama ce dovesti Osvalda .
Kao sto napisah na pretkodnoj stranici ,Falcao i Micael nisu uvrsteni u sastav Porta za tekmu protiv Gil Vicentea
Nadam se da ce ovaj Diego doci ,navodno pristao je na manju platu ,pa sada ostaje da vidimo sta ce biti ,inace mislim da je potrebniji nego li Osvaldo .
Sto se tice tekme poprilicno je izjednacena ,upravo je Vitoria imala dobru priliku .

Kao sto napisah na pretkodnoj stranici ,Falcao i Micael nisu uvrsteni u sastav Porta za tekmu protiv Gil Vicentea

Nadam se da ce ovaj Diego doci ,navodno pristao je na manju platu ,pa sada ostaje da vidimo sta ce biti ,inace mislim da je potrebniji nego li Osvaldo .
Sto se tice tekme poprilicno je izjednacena ,upravo je Vitoria imala dobru priliku .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Kakva je igracina ovaj Silvio ,ovakvog beka odavno nisam vidio ,inace pogodio je precku malo prije .
I da doveden je taj neki Falcao za 40 mil eura
,dosao je i taj Micael,kasno veceras ili ujutro bice i oficijalno .
I da doveden je taj neki Falcao za 40 mil eura

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Juznjak,de baci koji link propustio sam dosta toga veceras,pa bar drugo poluvrijeme da gledam..
Imal Arde na mapi,igral Koke
Imal Arde na mapi,igral Koke

Nisu Koke i Arda uvrsteni za ovaj duel ,evo ti dobar stream http://88.80.16.174/index1.php?option=c ... yout=popup
dobra igra Atletica samo fali go
djaba Falcao kada fali kreativac na sredini terena 
Ubacuj Juanfrana profo !
Edit: ja divljaka ,direktan crveni za Bragu,nedo mu Bog dragi da je povredio Adriana
ulazi Ellias umjesto Salvia.
toooooooo majke im ga !! Elias samo sto je usao .
Opet Elias
a ovi ga htjeli uvaliti Portu a da liku ni prilike nisu dali kako treba ,uostalom lik je sasim solidno odigrao polusezonu i nije slucajno reprezentativac Brazila .
dobra igra Atletica samo fali go

Ubacuj Juanfrana profo !
Edit: ja divljaka ,direktan crveni za Bragu,nedo mu Bog dragi da je povredio Adriana

Opet Elias

Izgleda gotovo za Falcao-a vec su ga na wikipediji preselili u Atletico.
Evo i ja gledamsoe je napisao/la:Izgleda gotovo za Falcao-a vec su ga na wikipediji preselili u Atletico.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
vidis da nevalja biti pesimista...juznjak> je napisao/la:Nisu Koke i Arda uvrsteni za ovaj duel ,evo ti dobar stream http://88.80.16.174/index1.php?option=c ... yout=popup
dobra igra Atletica samo fali godjaba Falcao kada fali kreativac na sredini terena
Ubacuj Juanfrana profo !
Edit: ja divljaka ,direktan crveni za Bragu,nedo mu Bog dragi da je povredio Adrianaulazi Ellias umjesto Salvia.
Opet Eliasa ovi ga htjeli uvaliti Portu a da liku ni prilike nisu dali kako treba ,uostalom lik je sasim solidno odigrao polusezonu i nije slucajno reprezentativac Brazila .

necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Duzan sam jos par informacija sto se tice Falcaoa
potpisao je na 5 god ,on je kostao 35 mil eura ,sa njim u paketu je dosao i Micael koji je kostao 5 mil eura i koji ce odma biti posudjen bratskoj Zaragozi .
Inace Calderonom grmi Mourinho muerete mourinho muerete
bimbrlica jesi dobio?

bimbrlica jesi dobio?

oborili me jbni Lavovi iz Bilbao...cijelu utakmicu igrali sa igracem vise i nisu uspjeli dat gojuznjak> je napisao/la:Duzan sam jos par informacia sto se tice Falcaoapotpisao je na 5 god ,on je kostao 35 mil eura ,sa njim u paketu je dosao i Micael koji je kostao 5 mil eura i koji ce odma biti posudjen bratskoj Zaragozi .
bimbrlica jesi dobio?

al drago mi je da je Atl.Madrid dobio...oni su mi bas gotivna ekipa

necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
jbga
,gledao sam malo i tu tekmu ,imalu su dosta prilika
Btw Ellias nije normalan ,mogao jos 2 gola zabiti

Btw Ellias nije normalan ,mogao jos 2 gola zabiti

- Nail for Real
- Kontakt:
Kako cu uzivati u vasim porazima ove godine.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Jesi ludNail for Real je napisao/la:Kako cu uzivati u vasim porazima ove godine.

Madrista je i treba da uziva u porazima Atletica.soe je napisao/la:Jesi ludNail for Real je napisao/la:Kako cu uzivati u vasim porazima ove godine.
Pobjeda 2-0 ,vjerujem da ce revans biti stvar rutine ,Ellias ,Gabi , Silvio i Adrian su me odusevili ,Luis Filipe lagano se vraca u onu formu kada je bio najboji ljevi bek u prcimeri.Sa Falcaom u napadu ,Ardom i Diegom na sredini terena...od ovog kluba gace ima da se tresu Realu i Barci !

Hajde nek je i ova sapunica oko Falcaa gotova dobro dosao i da Bog da se golova nadavao
..
Inace frajer je zabio 17 golova u ligi evrope prosle sezone.

Inace frajer je zabio 17 golova u ligi evrope prosle sezone.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
- JuveSissoko
- Kontakt:
Falcao 40 miliona??
tolike pare od Aguera da ih potrose na igraca koji nije ni blizu kvaliteta Aguera, al Porto odrađuje posao
Falcao je kvalitetan igrac,al 40 miliona .... 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Najbolja ''9'' na svijetu u ovom trenutku, uostalom kada vidim koliko su Torres i Carol placeni ... da sada ne navodim jos primjera. Kontam da mi je sresti onog presjednika Porta za ono ismijavanjeJuveSissoko je napisao/la:Falcao 40 miliona??tolike pare od Aguera da ih potrose na igraca koji nije ni blizu kvaliteta Aguera, al Porto odrađuje posao
Falcao je kvalitetan igrac,al 40 miliona ....

Vidjecemo sta ce biti sa Forlanom ,nadam se da ce ostati te da ce dovesti Diega.
Niko njega ne spominje .
[youtube][/youtube]
Kao sto napisah ove sezone ide na posudbu u Zaragozu

Kakav posao Atletica
Dobili su boljeg igrača od Aguera
Ovaj Atletico izgleda strašno nadam se da će i Forlana zadržat,da stigne Aguera po golovima za Atletico smiješno mi je da ovaj ima više
Ne bi bilo veliko čudo da se barem malo umješaju u borbu Reala i Barce.Ne pamtim jači Atletico
Hajde sada dobijte Barcelonu da nam i tako pomognete
Znam da nas ne možete dobit
Nego koje će brojeve dobit novi igrači Reyes je sada 10,a Adrian je uzeo 9.Arda 8?I ne znam onda koji ostane slobodan broj za Falcaoa

Hajde sada dobijte Barcelonu da nam i tako pomognete

Nego koje će brojeve dobit novi igrači Reyes je sada 10,a Adrian je uzeo 9.Arda 8?I ne znam onda koji ostane slobodan broj za Falcaoa
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Falcao je zvijer
dobar posao radi Atletico 

noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
Ma to je najmanji problem, nece ga broj na ledzima uciniti nista boljim igracem. Ja bih mu dao broj 25 jer mislim da ce ih minimum toliko zabit ove sezoneLBJ MVP je napisao/la:Kakav posao AtleticaDobili su boljeg igrača od Aguera
Ovaj Atletico izgleda strašno nadam se da će i Forlana zadržat,da stigne Aguera po golovima za Atletico smiješno mi je da ovaj ima više
Ne bi bilo veliko čudo da se barem malo umješaju u borbu Reala i Barce.Ne pamtim jači Atletico
![]()
Hajde sada dobijte Barcelonu da nam i tako pomogneteZnam da nas ne možete dobit
![]()

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.