KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Melo15
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la Melo15 » 26 jul 2009, 21:01

ipsa je napisao/la:frajer raste li raste :)
do pocetka sezone ce biti nas Yao Ming :D :D
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 26 jul 2009, 22:06

ja mislim da cemo ove sezone gledati dobru kosarku i da ce kk bosna pruzati partije koje se od nje ocekuju....jedino ce vjerovatno ostati boljka posjeta i navijanje na tekmama....bukva je govorio o marketingu i spominjao pregovore sa navijacima...kako kaze ustrajat ce u namjeri da se publika vrati na tekme...iako sam u pocetku mislio da bi mogao uspjeti u namjeri, nisam bas optimistican po tom pitanju...bice vrlo tesko napuniti skenderiju ove godine posebno zbog cinjenice o kojoj je pisao bosnas a koja se zove marketing...mislim da u kk bosni ne postoje ljudi koji bi pravili reklamu na nacin na koji je to potrebno...
I feel devotion!!

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 26 jul 2009, 22:24

bosnas_ je napisao/la:Marketing,marketing,marketing!!! Zna li uprava sta je marketing?o Bosni se u zadnje vrijeme pise i prica kao o Zepcu ili Posusju,skoro pa nikako! Uprava to sebi ne smije dozvoliti! Kako oni misle vratiti navijace u dvoranu? Dok je bilo Dine,nema dana da se o kkbosna nije pisalo,pricalo,kritikovalo,hvalilo... a vidite sta se danas desava?! Nakon odlicnog pocetka sa pojacanjima i bombardovanja navijaca sa odlicnim vijestima,vec dva mjeseca nema skoro nikakvih informacija o radu kluba,taman kao da i ne postoji,sto je skandalozno! Svaki iole ozbiljan sponzor,ulagat ce i klub koji je stalno na tapeti javnosti,ali to u nasoj upravi ne znaju vec nekoliko godina!
Evo oko tog famoznog pleya koji ce po rijecima Bukve "vjerovatno" doci ,skoro se pa i ne prica!.. Sve u svemu,nadam se da ce naredna sezona biti bolja nego prethodne,a za tako nesto uprava mora dobro zapeti!
kakav marketing u po jula, ljudi su sad na odmorima
boli ih briga o važnijim stvarima u životu kamoli Bosni
ti se uhvatio tog jednog igrača ima još vremena znaš i sam kad tek počinje NLB

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 26 jul 2009, 22:27

ali taj igrac treba i da se uklopi u ekipu, a osim toga sva pojacanja su dovedena vrlo brzo nakon zavrsetka prvenstva, bas iz tog razloga da imaju vremena za adaptaciju. i sad su odjednom stali, umjesto da odma kompletiraju ekipu

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 26 jul 2009, 22:48

KK_Bosna je napisao/la:
zlatandr je napisao/la:
dino-92 je napisao/la:ali i na stranici starog kluba pise da ima 207cm
mozda je porastao :D :D :D ja mislim da je 207 tacan podatak.
mahala je visok 209,5 centimetara
masala sto decko napreduje :) al mora pod hitno nabacit kilaze i to dobrih 10tak kila, mrsav je poprilicno za krilnog centra/centra, pojesce ga one sirovine pod kosem 8-) kako znas da je 209 i po (ovih pola centra ne smijem zaboravit :D ) jesu ga to u kk bosni mjerili 8-) ej ba zna li iko gdje ima onaj mjerac za visinu ono sto ti spuste na glavu i tacno te u milimetar izmjere, ja sam isao na onaj u apotekama mjerac sto ima, sto "laserski" mjeri al mi uvijek izmjeri vise nego sto mislim da sam visok, doda jedno 2cm :D znam da je glupo pitanje al fkt me zanima kolko sam tacno visok pa gdje ima to da se precizno izmjerim :D pozz svima!
Volim te Zeljo!!!

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 26 jul 2009, 22:54

zlatandr je napisao/la:masala sto decko napreduje :) al mora pod hitno nabacit kilaze i to dobrih 10tak kila, mrsav je poprilicno za krilnog centra/centra, pojesce ga one sirovine pod kosem 8-) kako znas da je 209 i po (ovih pola centra ne smijem zaboravit :D ) jesu ga to u kk bosni mjerili 8-) ej ba zna li iko gdje ima onaj mjerac za visinu ono sto ti spuste na glavu i tacno te u milimetar izmjere, ja sam isao na onaj u apotekama mjerac sto ima, sto "laserski" mjeri al mi uvijek izmjeri vise nego sto mislim da sam visok, doda jedno 2cm :D znam da je glupo pitanje al fkt me zanima kolko sam tacno visok pa gdje ima to da se precizno izmjerim :D pozz svima!
to je mahalina zvanicna mjera, sto posto provjerena ;) u austrijskom savezu stoji tako oni su tim milimetarskim ga mjerili

na fibi je ostala visina kad je imao 16 godina, a na stranici kluba od pretprosle sezone
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 26 jul 2009, 23:05

dino-92 je napisao/la:ali taj igrac treba i da se uklopi u ekipu, a osim toga sva pojacanja su dovedena vrlo brzo nakon zavrsetka prvenstva, bas iz tog razloga da imaju vremena za adaptaciju. i sad su odjednom stali, umjesto da odma kompletiraju ekipu
bitno je da se taj preostali igrac dovede prije pocetka priprema a ne nakon....tako da jos uvijek nije kasno ;)
I feel devotion!!

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 26 jul 2009, 23:17

ipak najbitnije da to bude kvalitetan igrač jer će se onda sigurno uklopiti bio on na pripremama ili ne
sezona počinje sredinom odnosno početkom oktobra tako da ima još vremena
slabo da je koja ekipa kompletirana dok neki nemaju ni uprave ni trenera iako su puno ambiciozniji klubovi
Zadnja izmjena: blazz, dana/u 26 jul 2009, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 26 jul 2009, 23:22

ipsa je napisao/la:
dino-92 je napisao/la:ali taj igrac treba i da se uklopi u ekipu, a osim toga sva pojacanja su dovedena vrlo brzo nakon zavrsetka prvenstva, bas iz tog razloga da imaju vremena za adaptaciju. i sad su odjednom stali, umjesto da odma kompletiraju ekipu
bitno je da se taj preostali igrac dovede prije pocetka priprema a ne nakon....tako da jos uvijek nije kasno ;)
neki su naveli da ce za par dana podpisati par igraca, pa valjda se medju njima nalazi i taj famozni pg

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 26 jul 2009, 23:25

@blazz,
koliko god bio kvalitetan ipak je drugacije kada odradi pripreme sa ekipom....
I feel devotion!!

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 26 jul 2009, 23:28

blazz je napisao/la:ipak najbitnije da to bude kvalitetan igrač jer će se onda sigurno uklopiti bio on na pripremama ili ne
sezona počinje sredinom odnosno početkom oktobra tako da ima još vremena
slabo da je koja ekipa kompletirana dok neki nemaju ni uprave ni trenera iako su puno ambiciozniji klubovi
ipsa je napisao/la:@blazz,
koliko god bio kvalitetan ipak je drugacije kada odradi pripreme sa ekipom....
jest vala, nemoramo mi biti kao drugi

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 26 jul 2009, 23:31

Oko tog PG ja ne znam sto malo ovi skauti KK Bosne ne pogledaju ovu raju sto igraju po mahalskim igralistima ima 100 puta vecih talenata od nekih Pasalica, znam da to nije isto al ima momaka strahovito talentovanih pa sto da ne organizovat neku probu za tih 10tak ulicnih igraca (znam da ce mi izbrisat ovaj post al ne mogu da ovo napisem), ja licno dajem bubreg ako ne bi unistioo Pasalica 1 na 1 u basketu a od mene ima duplo boljih igraca protiv kojih sam ja igrao, jest neozbiljno da ovo pisem al sto da ne pruzit ljudima priliku -ko realty show KK Bosna trazi kosarkasa hahaha :D
Volim te Zeljo!!!

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 26 jul 2009, 23:32

ma ja se samo sjetim kako su "frljoke" doveli onog Bailey-a
nije ni trebao doći a pokazao se poslije Williams-a kao najjače pojačanje te sezone

ipak ako mogu, bolje je dovesti da odradi pripreme tu nema dileme
Zadnja izmjena: blazz, dana/u 27 jul 2009, 10:19, ukupno mijenjano 1 put.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 26 jul 2009, 23:36

zlatandr je napisao/la:Oko tog PG ja ne znam sto malo ovi skauti KK Bosne ne pogledaju ovu raju sto igraju po mahalskim igralistima ima 100 puta vecih talenata od nekih Pasalica, znam da to nije isto al ima momaka strahovito talentovanih pa sto da ne organizovat neku probu za tih 10tak ulicnih igraca (znam da ce mi izbrisat ovaj post al ne mogu da ovo napisem), ja licno dajem bubreg ako ne bi unistioo Pasalica 1 na 1 u basketu a od mene ima duplo boljih igraca protiv kojih sam ja igrao, jest neozbiljno da ovo pisem al sto da ne pruzit ljudima priliku -ko realty show KK Bosna trazi kosarkasa hahaha :D
ne treba tu nikakav reality show, samo treba neki camp organizovat, pozvat tu "skautovanu" djecu, i ko ima kvalitet ide u kk bosna-skolu, ili napravit nesto kao dan otvorenih vrata, reklamirat po gradu, i ko misli da ima imalo talenta, nek dodje.

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 26 jul 2009, 23:38

jeste vidjeli sranja?

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 26 jul 2009, 23:38

dino-92 je napisao/la:
zlatandr je napisao/la:Oko tog PG ja ne znam sto malo ovi skauti KK Bosne ne pogledaju ovu raju sto igraju po mahalskim igralistima ima 100 puta vecih talenata od nekih Pasalica, znam da to nije isto al ima momaka strahovito talentovanih pa sto da ne organizovat neku probu za tih 10tak ulicnih igraca (znam da ce mi izbrisat ovaj post al ne mogu da ovo napisem), ja licno dajem bubreg ako ne bi unistioo Pasalica 1 na 1 u basketu a od mene ima duplo boljih igraca protiv kojih sam ja igrao, jest neozbiljno da ovo pisem al sto da ne pruzit ljudima priliku -ko realty show KK Bosna trazi kosarkasa hahaha :D
ne treba tu nikakav reality show, samo treba neki camp organizovat, pozvat tu "skautovanu" djecu, i ko ima kvalitet ide u kk bosna-skolu, ili napravit nesto kao dan otvorenih vrata, reklamirat po gradu, i ko misli da ima imalo talenta, nek dodje.
potpis, treba raji dat priliku a ne tamo dovodit neke polovne igrace i na njih trosit ogromne sume novca
Volim te Zeljo!!!

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 26 jul 2009, 23:45

lolo d pitar je napisao/la:jeste vidjeli sranja?
ako nam objasnis koje, mozda jesmo?
ili mozda samo meni moras objasniti, samo objasni

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 26 jul 2009, 23:50

promjenili mi nik :cry:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 27 jul 2009, 00:16

pa tražio si :lol: :lol: :lol:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

pljuvac
Kontakt:

Post Postao/la pljuvac » 27 jul 2009, 01:16

dzesi razbijac,unistavac,sta li si licno

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.