do pocetka sezone ce biti nas Yao Mingipsa je napisao/la:frajer raste li raste

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
do pocetka sezone ce biti nas Yao Mingipsa je napisao/la:frajer raste li raste
kakav marketing u po jula, ljudi su sad na odmorimabosnas_ je napisao/la:Marketing,marketing,marketing!!! Zna li uprava sta je marketing?o Bosni se u zadnje vrijeme pise i prica kao o Zepcu ili Posusju,skoro pa nikako! Uprava to sebi ne smije dozvoliti! Kako oni misle vratiti navijace u dvoranu? Dok je bilo Dine,nema dana da se o kkbosna nije pisalo,pricalo,kritikovalo,hvalilo... a vidite sta se danas desava?! Nakon odlicnog pocetka sa pojacanjima i bombardovanja navijaca sa odlicnim vijestima,vec dva mjeseca nema skoro nikakvih informacija o radu kluba,taman kao da i ne postoji,sto je skandalozno! Svaki iole ozbiljan sponzor,ulagat ce i klub koji je stalno na tapeti javnosti,ali to u nasoj upravi ne znaju vec nekoliko godina!
Evo oko tog famoznog pleya koji ce po rijecima Bukve "vjerovatno" doci ,skoro se pa i ne prica!.. Sve u svemu,nadam se da ce naredna sezona biti bolja nego prethodne,a za tako nesto uprava mora dobro zapeti!
masala sto decko napredujeKK_Bosna je napisao/la:mahala je visok 209,5 centimetarazlatandr je napisao/la:mozda je porastaodino-92 je napisao/la:ali i na stranici starog kluba pise da ima 207cm![]()
![]()
ja mislim da je 207 tacan podatak.
to je mahalina zvanicna mjera, sto posto provjerenazlatandr je napisao/la:masala sto decko napredujeal mora pod hitno nabacit kilaze i to dobrih 10tak kila, mrsav je poprilicno za krilnog centra/centra, pojesce ga one sirovine pod kosem
kako znas da je 209 i po (ovih pola centra ne smijem zaboravit
) jesu ga to u kk bosni mjerili
ej ba zna li iko gdje ima onaj mjerac za visinu ono sto ti spuste na glavu i tacno te u milimetar izmjere, ja sam isao na onaj u apotekama mjerac sto ima, sto "laserski" mjeri al mi uvijek izmjeri vise nego sto mislim da sam visok, doda jedno 2cm
znam da je glupo pitanje al fkt me zanima kolko sam tacno visok pa gdje ima to da se precizno izmjerim
pozz svima!
bitno je da se taj preostali igrac dovede prije pocetka priprema a ne nakon....tako da jos uvijek nije kasnodino-92 je napisao/la:ali taj igrac treba i da se uklopi u ekipu, a osim toga sva pojacanja su dovedena vrlo brzo nakon zavrsetka prvenstva, bas iz tog razloga da imaju vremena za adaptaciju. i sad su odjednom stali, umjesto da odma kompletiraju ekipu
neki su naveli da ce za par dana podpisati par igraca, pa valjda se medju njima nalazi i taj famozni pgipsa je napisao/la:bitno je da se taj preostali igrac dovede prije pocetka priprema a ne nakon....tako da jos uvijek nije kasnodino-92 je napisao/la:ali taj igrac treba i da se uklopi u ekipu, a osim toga sva pojacanja su dovedena vrlo brzo nakon zavrsetka prvenstva, bas iz tog razloga da imaju vremena za adaptaciju. i sad su odjednom stali, umjesto da odma kompletiraju ekipu
blazz je napisao/la:ipak najbitnije da to bude kvalitetan igrač jer će se onda sigurno uklopiti bio on na pripremama ili ne
sezona počinje sredinom odnosno početkom oktobra tako da ima još vremena
slabo da je koja ekipa kompletirana dok neki nemaju ni uprave ni trenera iako su puno ambiciozniji klubovi
jest vala, nemoramo mi biti kao drugiipsa je napisao/la:@blazz,
koliko god bio kvalitetan ipak je drugacije kada odradi pripreme sa ekipom....
ne treba tu nikakav reality show, samo treba neki camp organizovat, pozvat tu "skautovanu" djecu, i ko ima kvalitet ide u kk bosna-skolu, ili napravit nesto kao dan otvorenih vrata, reklamirat po gradu, i ko misli da ima imalo talenta, nek dodje.zlatandr je napisao/la:Oko tog PG ja ne znam sto malo ovi skauti KK Bosne ne pogledaju ovu raju sto igraju po mahalskim igralistima ima 100 puta vecih talenata od nekih Pasalica, znam da to nije isto al ima momaka strahovito talentovanih pa sto da ne organizovat neku probu za tih 10tak ulicnih igraca (znam da ce mi izbrisat ovaj post al ne mogu da ovo napisem), ja licno dajem bubreg ako ne bi unistioo Pasalica 1 na 1 u basketu a od mene ima duplo boljih igraca protiv kojih sam ja igrao, jest neozbiljno da ovo pisem al sto da ne pruzit ljudima priliku -ko realty show KK Bosna trazi kosarkasa hahaha
potpis, treba raji dat priliku a ne tamo dovodit neke polovne igrace i na njih trosit ogromne sume novcadino-92 je napisao/la:ne treba tu nikakav reality show, samo treba neki camp organizovat, pozvat tu "skautovanu" djecu, i ko ima kvalitet ide u kk bosna-skolu, ili napravit nesto kao dan otvorenih vrata, reklamirat po gradu, i ko misli da ima imalo talenta, nek dodje.zlatandr je napisao/la:Oko tog PG ja ne znam sto malo ovi skauti KK Bosne ne pogledaju ovu raju sto igraju po mahalskim igralistima ima 100 puta vecih talenata od nekih Pasalica, znam da to nije isto al ima momaka strahovito talentovanih pa sto da ne organizovat neku probu za tih 10tak ulicnih igraca (znam da ce mi izbrisat ovaj post al ne mogu da ovo napisem), ja licno dajem bubreg ako ne bi unistioo Pasalica 1 na 1 u basketu a od mene ima duplo boljih igraca protiv kojih sam ja igrao, jest neozbiljno da ovo pisem al sto da ne pruzit ljudima priliku -ko realty show KK Bosna trazi kosarkasa hahaha
ako nam objasnis koje, mozda jesmo?lolo d pitar je napisao/la:jeste vidjeli sranja?
dzesi razbijac,unistavac,sta li si licnozlatandr je napisao/la:Oko tog PG ja ne znam sto malo ovi skauti KK Bosne ne pogledaju ovu raju sto igraju po mahalskim igralistima ima 100 puta vecih talenata od nekih Pasalica, znam da to nije isto al ima momaka strahovito talentovanih pa sto da ne organizovat neku probu za tih 10tak ulicnih igraca (znam da ce mi izbrisat ovaj post al ne mogu da ovo napisem), ja licno dajem bubreg ako ne bi unistioo Pasalica 1 na 1 u basketu a od mene ima duplo boljih igraca protiv kojih sam ja igrao, jest neozbiljno da ovo pisem al sto da ne pruzit ljudima priliku -ko realty show KK Bosna trazi kosarkasa hahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.