Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
zanima me sta mislite o sad o mourinhu kao potencijalnom nasljedniku SAF-a nakon ovoga sa realom..da li zasluzuje da bude jedan od kandidata za poziciju s obzirom na ponasanje..ipak mi moramo voditi racuna o tome..nismo mi spanci pa da se ponasamo onako
..

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ma nemoj nam njega eto vidis kako se ponasa ipak je Engleska Engleska a United United....Jos kad mi pocne uzgajati defanzivni fudbal ja bi se ubio kad bi se tako nesto desilo.Pa on sa Realom u Spanskoj ligi uspijeva imati negdje oko 1.5 golova po utakmici sto je sramotno.A tek sto mu trebaju sredstva za pojacanja a mi poznati kao klub koji malo trosi...rio_Ferdy88 je napisao/la:zanima me sta mislite o sad o mourinhu kao potencijalnom nasljedniku SAF-a nakon ovoga sa realom..da li zasluzuje da bude jedan od kandidata za poziciju s obzirom na ponasanje..ipak mi moramo voditi racuna o tome..nismo mi spanci pa da se ponasamo onako..
Ja ga nebi volio za ostale ne znam.Za mene SAF-ov nasljednik bi mogao i trebao biti Cantona mozda ili neko od legendi kluba zasto ne Giggs,Scholes,Solsker ili Keane...Probati i sa tom varijantom 1-2 sezone
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- majestic24
- Kontakt:
Cantoni svaka cast al nije on za trenera Uniteda. Ustvari,MOZDA JEST A MOZDA NIJE. Ipak netreba ono najvaznije zaboraviti-TRENERSKO ISKUSTVO. Nece se voditi jedan Blackburn i slicni timovi vec Manchester United.
Murinho da je najgori,najbrutalniji,kreten i slicno,opet je Murinho.
Murinho da je najgori,najbrutalniji,kreten i slicno,opet je Murinho.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ti nabrojani su neprovjereni u trenerskom poslu i angazovanje nekog od njih nosi preveliki rizik. Mislim da se prvo trebaju dokazati u nekim manjim klubovima prije eventualnog dolska na klupu MU. A ako je neko bio dobar igrac ne mora znaciti da moze biti dobar trener. Malo je velikih igraca koji su bili veliki treneri.Slatinash_7 je napisao/la:Ma nemoj nam njega eto vidis kako se ponasa ipak je Engleska Engleska a United United....Jos kad mi pocne uzgajati defanzivni fudbal ja bi se ubio kad bi se tako nesto desilo.Pa on sa Realom u Spanskoj ligi uspijeva imati negdje oko 1.5 golova po utakmici sto je sramotno.A tek sto mu trebaju sredstva za pojacanja a mi poznati kao klub koji malo trosi...rio_Ferdy88 je napisao/la:zanima me sta mislite o sad o mourinhu kao potencijalnom nasljedniku SAF-a nakon ovoga sa realom..da li zasluzuje da bude jedan od kandidata za poziciju s obzirom na ponasanje..ipak mi moramo voditi racuna o tome..nismo mi spanci pa da se ponasamo onako..
Ja ga nebi volio za ostale ne znam.Za mene SAF-ov nasljednik bi mogao i trebao biti Cantona mozda ili neko od legendi kluba zasto ne Giggs,Scholes,Solsker ili Keane...Probati i sa tom varijantom 1-2 sezone
Uz to, ne mogu zamisliti Skolsa kao trenera

Murinjo ne dolazi u obzir. On je daleko najvece smece u trenerskom poslu. Pored toga igra dosadan i ruzan fudbal. Za rezultate mu se treba odati priznanje, ali ima i drugih trenera koji mogu donositi titule, igrati lijep fudbal i pristojno se ponasati. Mislim da bi mi se ogadio MU kad bi ga Murinjo preuzeo. Bojkotovao bih utakmice sve dok mu ne bi ledja ugledao

Do sada sam mislio da je Mojes najbolje rjesenje. Lik ima slican stil kao i Fergi. Voli graditi tim i privrzen je klubu koji trenira. Da li je kalibar za veliki klub, to mogu samo nagadjati. Sada mi je prva zelja Klop

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- majestic24
- Kontakt:
Valencija,jel ti mislis da ce ofanzivan nogomet proci u Premiershipu?? Ja nisam siguran bas u to.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Pa uvijek je prolazio. Cak je i Mourinho to radio. Sta United radi svih ovih godina? Arsenal?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- majestic24
- Kontakt:
ma mislim na ovo sta rade klop i gvardiola...full ofanzivno bez klasicnih destruktivacaTrasimaco je napisao/la:Pa uvijek je prolazio. Cak je i Mourinho to radio. Sta United radi svih ovih godina? Arsenal?
- red devil88
- Kontakt:
Ako je istina bilo bi sjajno
A Klop je idealan trener za United poslije SAF-a
http://manutd-bih.com/2011/08/sneijder- ... -unitedom/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://manutd-bih.com/2011/08/sneijder- ... -unitedom/" onclick="window.open(this.href);return false;
Glory Glory Man United !!! 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nema sanse, arsenal je u svojoj golden eri igrao sa 2 defanzivna vezna, gilberto silva i patrick vieramajestic24 je napisao/la:ma mislim na ovo sta rade klop i gvardiola...full ofanzivno bez klasicnih destruktivacaTrasimaco je napisao/la:Pa uvijek je prolazio. Cak je i Mourinho to radio. Sta United radi svih ovih godina? Arsenal?

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Je li moguce da ovi jos uvijek nisu pokrenuli forum?
Kad ode Fergie pocece odmah price o propasti Uniteda, novih 26 godina bez titule i slicno, svi ce biti protiv nas i nadati se losim rezultatima. I unutar kluba ce biti turbulencija. To je sigurno. Zbog toga mu zamjena mora biti trener svetske klase, neko ko ce odmah da ostvari rezultate i tako i igracima i svijetu dokaze da ce zivot u Manchesteru teci dalje i bez SAFa. Zbog toga sam ja za Mourinha, s njim bi najbezbolnije prezivjeli taj period prelaska, pa makar po cijenu da i odigramo ponekad bunker i da moramo trpjet njegove ispade.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
slazem se se to da bi mou bio nabezbolnije rjesenje za period poslije odlaska SAF-a jer donosi najvise..ali ja mislim da bi i guardiola dosao u obzir posto je najavio odlazak iz barce nakon ove god i onda mozda bude malo u kataru ili tak nesto..a poznato je da je veliki fergijev poklonik..samo neznam kako bi se prilagodio na stil igre u premiershipu..a klopp je nesto ko mourinho samo njemacka verzija mislim po mentalitetu i stilu...
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
To je i moje misljenje. Mada smatram da on nije takav tip menadzera koji bi se zadrzao nekih 10 godina. Inace kad ljudi porede menadzere, u obzir uzimaju samo trofeje, ali ne i okolnosti pod kojima je određeni menadzer dosao do njih. Samo ce ti izlistati podatke sa wikipedie i reci - eto vidis.
Fergie je u klubu cetvrtinu stoljeca i stvorio je 5-6 vrhunskih generacija. To je nesto sto Mourinho nije uradio i bez obzira koliko bio dobar u nekim stvarima, ne moze ni priblizno zamijeniti Fergiea na ovaj nacin. Tranzicija, to da, ali dugotrajan posao, to nikako. Ja bih najvise volio kad bi se Giggs ozbiljno zagrijao za taj posao. Mislim, ako bilo koji igrac poznaje United, sistem i nacin rada, odgoj mladih igraca - to je on. On je jedan od zastitnih znakova Uniteda vec 20 godina. Samo mi djeluje da nema tu drskost i nije nemilosrdan kao Fergie. Mediji ga se ne bi plasili i bio bi pod strasnim pritiskom. Ja se ipak trudim da ne razmisljam sta ce biti kad sef ode i nadam se da ce biti tu bar jos 5 sezona. 

-
- Kontakt:
prica li se ista o gotzu ?? 

Prica se da je rekao ne Bayernu i da tamo sigurno nece ic, da je samo inostranstvo opcija, sto je suprotno praksi u Bundesligi kad su veliki talenti u pitanju. Ali mislim da nema sanse ove godine da igdje ode, premlad je, za njega je za sad najvaznije da igra u Dortmundu redovno.
Idealan trener kad Ferguson ode u penziju za otprilike dvije godine je Gustavo Poyet.
Iskusan igrač, ima iskustva sa vođenjem engleskog kluba, mlad trener i dovoljno drzak za kontrolu svlačionice MAN UTD-a.
A prošle godine su ga spominjali kao novog pomoćnog trenera MAN UTD ali je on odlučio da ostane u Brighton and Hove Albion koji je ove godine ušao u championship (drugi na tabeli sa 9 bodova iz tri utakmice sa slabijom gol razlikom od Sauthampton-a).
Iskusan igrač, ima iskustva sa vođenjem engleskog kluba, mlad trener i dovoljno drzak za kontrolu svlačionice MAN UTD-a.
A prošle godine su ga spominjali kao novog pomoćnog trenera MAN UTD ali je on odlučio da ostane u Brighton and Hove Albion koji je ove godine ušao u championship (drugi na tabeli sa 9 bodova iz tri utakmice sa slabijom gol razlikom od Sauthampton-a).
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
Reci za se zayebavasja.neron je napisao/la:Idealan trener kad Ferguson ode u penziju za otprilike dvije godine je Gustavo Poyet.

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Mourinho, Klopp ili Blanc. Cetvrtog nema.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Znaci cijenite nase legende.ja.neron je napisao/la:Idealan trener kad Ferguson ode u penziju za otprilike dvije godine je Gustavo Poyet.

Gus je previse 'lud' da bi bio dobar trener. Al opet nikad se ne zna...

Zola in, Zola passes, Zola scores !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mojes? blanc ne ne i neCartman je napisao/la:Mourinho, Klopp ili Blanc. Cetvrtog nema.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.