Pa ako stojis navedi mi situaciju kada je Pedro simulirao u ovoj utakmici. Simulirao je prosle godine na Barnabeu u par navrata to priznajem,osim tih par situacija ja se ne sjecam nekih njegovih 'prevara'.LBJ MVP je napisao/la: Stojim ja iza toga.Ne znam šta još treba?Da mu dadnu oskara možda?
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Don't hate what you don't understand.
jesu opet sudije navukle, ili je mozda cak uefa pogurala 
pusite se smradovi zajedno s murinjom i njegovim glupostima!

pusite se smradovi zajedno s murinjom i njegovim glupostima!
Ni ti nebi bolje proso zbog onih tvojih psovki u ove svete dane vjeuj mi.....Blanco je napisao/la:messilla je napisao/la:Još samo nisi konstatovao da su to uradili namjerno ,a ova dvojica udaraju nehotično.Ovi nehoticno lome noge, dok igraci Reala namjerno NE lome noge.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- čUVAR GRADA
- Kontakt:
Smurinjo, Pepe kosilica, Termosica, Smarselo, Kristina, Kakica i slični bi trebali ići u neku ustanovu na savjetovanje jer su dobili komplekse od neosvajanja trofeja...
Ma ko nam je to zajeb.an.bparena je napisao/la:
Ni ti nebi bolje proso zbog onih tvojih psovki u ove svete dane vjeuj mi.....
Nego da se sada osvrnem generalno. Iako sam do sada govorio djelimicno protiv Mourinha, od sada mu zelim sve najbolje i skidam mu kapu. Mi jesmo igrali nesto agresivnije, ali smo isto tako za svaki ostar start bili sankcionisani. Ali patuljastim ciganima to nije bilo dovoljno, jedva su cekali da 'zakuhaju'. Na kraju je Marcelo odmah dobio crveni karton, ali citava rusilacka bagra (njihova klupa) ulijece na teren u namjeri da provocira i udara. I na kraju se predstavljaju kao nevinasca, i jadni zgrozeni nemilim scenama. Druga stvar je kolicina cigana (navijaca Barcelone) na ovom forumu. Cast izuzecima, koje ja sinoc nisam mogao pronaci. Sinoc sam usao sa namjerom da im cestitam, ali citajuci njihove postove sam totalno promjenio misljenje, i zakljucio da mi se gadi biti na istom forumu na kojem oni pisu. Od sada pisem samo na RMB jer su tamo samo nasi, ovdje cu poslati zahtjev adminu da mi izbrise akaunt.
Vozdra.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- anonymousHD
- Kontakt:
Ozil izjavio da uopšte nije htio da se svađa i udara sa Villom dok mu ovaj nije počeo za religiju i dok ga nije ošamario. 
Ma igrači Barcelone su uvek nevinašca.

Ima li negdje tacan citat?anonymousHD je napisao/la:Ozil izjavio da uopšte nije htio da se svađa i udara sa Villom dok mu ovaj nije počeo za religiju i dok ga nije ošamario.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
nek ti je sa srecom...ek0 je napisao/la:Ma ko nam je to zajeb.an.bparena je napisao/la:
Nego da se sada osvrnem generalno. Iako sam do sada govorio djelimicno protiv Mourinha, od sada mu zelim sve najbolje i skidam mu kapu. Mi jesmo igrali nesto agresivnije, ali smo isto tako za svaki ostar start bili sankcionisani. Ali patuljastim ciganima to nije bilo dovoljno, jedva su cekali da 'zakuhaju'. Na kraju je Marcelo odmah dobio crveni karton, ali citava rusilacka bagra (njihova klupa) ulijece na teren u namjeri da provocira i udara. I na kraju se predstavljaju kao nevinasca, i jadni zgrozeni nemilim scenama. Druga stvar je kolicina cigana (navijaca Barcelone) na ovom forumu. Cast izuzecima, koje ja sinoc nisam mogao pronaci. Sinoc sam usao sa namjerom da im cestitam, ali citajuci njihove postove sam totalno promjenio misljenje, i zakljucio da mi se gadi biti na istom forumu na kojem oni pisu. Od sada pisem samo na RMB jer su tamo samo nasi, ovdje cu poslati zahtjev adminu da mi izbrise akaunt.
Vozdra.
al sta smo mi trebali reci, pa eto Marcelo pomazio Cesca, nije to nista, umalo mu noge polomi...a hoces li ti nekome cestitati ili neces, tvoja stvar, ali bilo bi krajnje uredu da si sinoc reko da je ovaj igra Reala protiv Barcelone sramotna, ovo udaranje po nogama i jos gore ono hinjskog udaranje u skoku kad sudija ne vidi, ono slucajno noga igraca Reala ode pola metra u desno ili lijevo vise nego sto bi trebala...ili onaj lakat Pepea nad Messiem...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Ja opet kazem mislim da su sudije krive... Pogurale su nas da osvojimo jos jedan trofej, i opet ne izgubimo, po ko zna koji put, od madrida 
mislim da je sinoc i uefa pogurala, a o unicefu necu ni da pricam....
Pa ljudi zar vam nije jasno sta vam jado (murinjo) radi...skrenuo je temu na unicef, uefu, sudije itd kad ste popusili u LL i CL, a sinoc je s onim prstom u oku skrenu temu sa taktike i utakmice!
a ti edo otvori stranicu marce pa procitaj sta vasi pisu o vama, murinju ???!!!
PAMETNOM DOSTA

mislim da je sinoc i uefa pogurala, a o unicefu necu ni da pricam....

Pa ljudi zar vam nije jasno sta vam jado (murinjo) radi...skrenuo je temu na unicef, uefu, sudije itd kad ste popusili u LL i CL, a sinoc je s onim prstom u oku skrenu temu sa taktike i utakmice!
a ti edo otvori stranicu marce pa procitaj sta vasi pisu o vama, murinju ???!!!
PAMETNOM DOSTA

Ma pusti svađu, šta vi mislite `vako o utakmici

- tyler durden
- Kontakt:
vala basTrasimaco je napisao/la:Ima li negdje tacan citat?anonymousHD je napisao/la:Ozil izjavio da uopšte nije htio da se svađa i udara sa Villom dok mu ovaj nije počeo za religiju i dok ga nije ošamario.

ek0 je napisao/la:Ma ko nam je to zajeb.an.bparena je napisao/la:
Vozdra.
Je*o me svak' ako si ti normalan.

aleksandar_veliki je napisao/la:Blanco trajni, Dushi_Rob i Mandrak po sedam dana. Molim vas nastaviti sa normalnom raspravom.
Hvala bogu ba onaj Blanco ode s foruma...covjek se registrir'o samo da vrijedja!
Nazalost pojavice se on pod drugim imenom.alacious je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:Blanco trajni, Dushi_Rob i Mandrak po sedam dana. Molim vas nastaviti sa normalnom raspravom.
Hvala bogu ba onaj Blanco ode s foruma...covjek se registrir'o samo da vrijedja!

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
bparena je napisao/la:Nazalost pojavice se on pod drugim imenom.alacious je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:Blanco trajni, Dushi_Rob i Mandrak po sedam dana. Molim vas nastaviti sa normalnom raspravom.
To je uvijek tako...al' valjda ce ga odma' moderatori skontat pa ga ban!
On je imo profil vec odavno, mozda ih je jos par zasluzilo ban..alacious je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:Blanco trajni, Dushi_Rob i Mandrak po sedam dana. Molim vas nastaviti sa normalnom raspravom.
hajmo se sad sakupit ovi koji podržavaju mesare i mi "glumci" pa da igramo na nekom terenu travnatomL_blancos je napisao/la:On je imo profil vec odavno, mozda ih je jos par zasluzilo ban..alacious je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:Blanco trajni, Dushi_Rob i Mandrak po sedam dana. Molim vas nastaviti sa normalnom raspravom.

kad bi vas neko onako...orila bi bosna...al nema veze

Jaki ne posustaju!
Pogledao tekmu opet i to samo zbog onih zadnjih 5 minuta
Tek sam sad zapravo primijetio cijeli ciganluk.Pa Marcelo jeste napravio faul no ono je bilo na loptu još dobije nezasluženo direktni crveni i oni papci opet nešto protestuju
Gledajući tekmu zasključio sam još jednu stvar to je da je Barca od Reala individualno puno jača pa Real nema ni jednog individualca kao što je Iniesta ili Messi
Ozil je zapravo najbliži tome.
Psihološki smo puno slabiji od njih nasjedaju na provokacije ovih cigana.Ozila shvatam,ako mu je ono Villa rekao no Marcelo,Ramos i još neki su puno živčani.Jednostavno trebaju iskulirat što se kaže
Još samo da na tome Mou poradi.Valjda će skontat da ovi igrači Reala nisu provokatori ko on
Xavi i Iker sinoć kao pravi kapiteni
Još mi je zapalo za oko da Barca protiv nas neće više moć tikatakat uspijemo nekako zatvorit to.Uglavnom tim je odlično spreman još dok počne sezona.Ovo je samo zagrijavanje bilo
Na koji način su odigrane ove dvije tekme sve manje od 2 trofeja ove sezone je neuspjeh.Jedan od tih mora biti primera,a drugi da li kup da li LP nebitno
Kaka također treba dobiti više prilike.Ja se nadam da će Mou već uvidjet da Angel nije za Reala.Da nije bilo njegovog usporavanja igre dali bi im 5 u prvoj,a i jučer ne bi izgubili sigurno.U napadu mi je svejedno da li Benz da li Higuain treba možda nekad probat bez Ronalda i on usporava igru.Nema napada da on i Angel ne probaju predriblat bar trojicu igrača
I sinoć sam shvatio da bi onaj Cesc imao mjesta u nas i da nije flop već da je odličan igrač
Joj da smo uzeli njega i Alexisa 

Tek sam sad zapravo primijetio cijeli ciganluk.Pa Marcelo jeste napravio faul no ono je bilo na loptu još dobije nezasluženo direktni crveni i oni papci opet nešto protestuju

Gledajući tekmu zasključio sam još jednu stvar to je da je Barca od Reala individualno puno jača pa Real nema ni jednog individualca kao što je Iniesta ili Messi

Psihološki smo puno slabiji od njih nasjedaju na provokacije ovih cigana.Ozila shvatam,ako mu je ono Villa rekao no Marcelo,Ramos i još neki su puno živčani.Jednostavno trebaju iskulirat što se kaže

Xavi i Iker sinoć kao pravi kapiteni

Još mi je zapalo za oko da Barca protiv nas neće više moć tikatakat uspijemo nekako zatvorit to.Uglavnom tim je odlično spreman još dok počne sezona.Ovo je samo zagrijavanje bilo
Na koji način su odigrane ove dvije tekme sve manje od 2 trofeja ove sezone je neuspjeh.Jedan od tih mora biti primera,a drugi da li kup da li LP nebitno
Kaka također treba dobiti više prilike.Ja se nadam da će Mou već uvidjet da Angel nije za Reala.Da nije bilo njegovog usporavanja igre dali bi im 5 u prvoj,a i jučer ne bi izgubili sigurno.U napadu mi je svejedno da li Benz da li Higuain treba možda nekad probat bez Ronalda i on usporava igru.Nema napada da on i Angel ne probaju predriblat bar trojicu igrača

I sinoć sam shvatio da bi onaj Cesc imao mjesta u nas i da nije flop već da je odličan igrač

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Omg pa ne mogu da vjerujem da ima neko ko misli da je onaj start bio na loptu. Prvo mu uleti lijevom nogom, i onda desnom namjerno po koljenima u trenutku kad je lopta vec bila van Fabregasovog dometa.LBJ MVP je napisao/la: Tek sam sad zapravo primijetio cijeli ciganluk.Pa Marcelo jeste napravio faul no ono je bilo na loptu još dobije nezasluženo direktni crveni i oni papci opet nešto protestuju![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.