Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
-
Kontakt:
sportsport.ba mora objaviti bas svaku glupost koja se negdje napise o nasim igracima.
taman je neko pogledao svih 50 utakmica juce i izabrao "11 najgorih"

-
bosnas_
-
Kontakt:
Mujdza je jedan od nasih najboljih igraca! velika je stvar sto igra za BIH,momak ima karakter i takvi igraci su omiljeni kod navijaca! nadam se da ce uskoro preci u neki veci klub...
-
bparena
-
Kontakt:
bosnas_ je napisao/la:Mujdza je jedan od nasih najboljih igraca! velika je stvar sto igra za BIH,momak ima karakter i takvi igraci su omiljeni kod navijaca! nadam se da ce uskoro preci u neki veci klub...
potpis
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
Goalgetter
-
Kontakt:
Postao/la Goalgetter » 14 feb 2011, 14:33
Mujdza opet sa greskom, sada protiv Schalke-a. Nije bas onako katastrofalna kao protiv Mexika, ali je nepotrebno izgubio loptu, i Schalke je zabio gol. Ali inace je odigrao sasvim dobru utakmicu.
-
badboy
-
Kontakt:
Odlicna utakmica veceras, svaka cast. Tacno se vidjelo zasto je Mensur u svom klubu standardan a zasto recimo DEAC ne igra nikako u Schalke-u. Da nas ne zavaramo taj isti Deac je uz Torje-a najbrzi rumunski igrac a protiv Francuske i Italije bio je jedan od najboljih igraca kod Rumuna. Veceras ga je Menso u dzep stavio. Ovaj nije lopte vidio, a Menso ga je pretrcavao kako je htio.
-
Cartman
-
Kontakt:
badboy je napisao/la:Odlicna utakmica veceras, svaka cast. Tacno se vidjelo zasto je Mensur u svom klubu standardan a zasto recimo DEAC ne igra nikako u Schalke-u. Da nas ne zavaramo taj isti Deac je uz Torje-a najbrzi rumunski igrac a protiv Francuske i Italije bio je jedan od najboljih igraca kod Rumuna. Veceras ga je Menso u dzep stavio. Ovaj nije lopte vidio, a Menso ga je pretrcavao kako je htio.
Ma samo ga nemoj zvat Menso. Da ti ne pricam na sta me to podsjeca.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
STEVIE
-
Kontakt:
@cartman: znam na sto te podsjeca

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
-
Principatus
-
Kontakt:
Postao/la Principatus » 28 mar 2011, 20:19
Ma sa kakvom je lakocom Mujdza uzimao lopte, tjerao ih na fouls itd. kao da se to sve naravno podrazumjeva.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
Faraon iz Visokog
-
Kontakt:
Postao/la Faraon iz Visokog » 28 mar 2011, 22:06
Goalgetter je napisao/la:Sretan ti rodjendan care ! 

Rođen s tobom da budem
-
Halix
-
Kontakt:
Ma Mujdža je protiv rumuna bio gotovo naš najbolji igrać na terenu ako se naravno uzmu u obzir neki drugi igraći poput Lulića i ostalih koji su bili bolji od prvog ili drugog igraća onda i nije sve u svemu uglavnom bio je dobar pogotovo po desnoj strani nije dao go ali šta je tu je ima on još puno potencijala a vremenom če se sve više uklapati u reprezentaciju ima fore kao što znamo uvijek se može bolje i ne sumnjam da če u ovom slućaju to tako i da bude ....

Pod prečku u devet banki.... :)
-
Principatus
-
Kontakt:
Postao/la Principatus » 09 apr 2011, 17:10
I Freiburg vodi.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
Principatus
-
Kontakt:
Postao/la Principatus » 03 jun 2011, 10:42
Mensur Mujdža: Odgovara mi "vatra" u Bukureštu!
03. 06. 2011. • 09:27
A. B.
24SI - Jedan od onih sa "betoniranim" mjestom kod selektora Sušića je Mensur Mujdža, reprezentativni desni bek rođen u Zagrebu, ali srcem oduvijek bliži BiH.
Od prvog nastupa za "zmajeve" osvojio je selektora, koji na drugim pozicijama u timu možda ima rezervu, ali ne i za Mujdžu. Sazreo je u NK Zagrebu "pod palicom" Ćire Blaževića, kojeg cijeni, ali ne vjeruje da će njegove metode motivacije trebati večeras.
- Ćiro ne neponovljiv i sigurno bi i na ovo imao šta kazati. Ali bar zbog atmosfere i motiva ne treba brinuti! Imat ćemo vruč doček na stadionu u Bukureštu, ali to mi više leži, jer sa Frajburgom stalno igram u sličnom ambijentu. Neka Rumuni strahuju od nas! - naglašava Mujdža, kojem nije bilo teško da se prije polaska sa Sarajevskog aerodroma još poneki put slika sa fanovima.
Kada smo imali slobodno šetali smo Sarajevom, ali tako da je 100 metara trajalo sat vremena! Prilazila su djeca i tražila autogram, dres...Volio bih da ih večeras obradujemo - rekao je Mujdža za San.
Jedva čeka odmor, ali tek nakon uspjeha sa "zmajevima".
Imat ću deset dana "raspusta" i planiram otići do roditelja u Zagreb. Poželio sam maminu kuhinju, posebno burek i sarmu. A mislim da sam zaslužio te specijalitete nakon odigrane 32 od 34 utakmice u Bundesligi.
Mujdži će se pridružiti i djevojka iz Njemačke, kojoj nije želio otkriti ime, ali također očekuje dobre vijeti iz Rumunije.
- Nije ljubomorna, iako stalno zove na telefon i bit će uz mene večeras. Nisam sujevjeran, ali kada istrčim na teren, zakoračim desnom nogom i pomislim na nju - rekao je Mujdža.
-
adis.p
-
Kontakt:
Dosta dobro odigrao veceras, po mom misljenju, bio je jedan od najboljih pojedinaca....

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
-
BIHfan
-
Kontakt:
Mujdza asistent kod drugog gola Freiburga.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
-
_dreamer_
- Moderator
-
Kontakt:
Menso povrijedio ligamente
http://****/top-vijest/527 ... ente-.html" onclick="window.open(this.href);return false;
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
Edo_77
-
Kontakt:
Ovo nije dobra vijest.

-
el-fighter
-
Kontakt:
Postao/la el-fighter » 18 avg 2011, 12:18
Mislim da nece izostati dugo van terena, te da ce propustiti samo jednu utakmicu. Istegnuo je malo koljeno i vjerovatno ce biti spreman za utakmicu sa Wolfsburgom. Za repku bi bio veliki hendikep ako izostane protiv Bjelorusa, jer na toj poziciji nemamo bas adekvatnu zamjenu za njega.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
RKO
-
Kontakt:
el-fighter je napisao/la:Mislim da nece izostati dugo van terena, te da ce propustiti samo jednu utakmicu. Istegnuo je malo koljeno i vjerovatno ce biti spreman za utakmicu sa Wolfsburgom. Za repku bi bio veliki hendikep ako izostane protiv Bjelorusa, jer na toj poziciji nemamo bas adekvatnu zamjenu za njega.
Ognjen Vranjes je desni bek i mislim da bi mogao dostojno zamjenuti Mujdzu pogotovo protiv ovih istocnjaka
RIP SALE VILENJAK
-
soko
-
Kontakt:
Mujdza ima povredu i fino Freiburg 4 gola primio.
Nije lose.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.