Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 18 avg 2011, 02:42

messilla je napisao/la:
revoX. je napisao/la:
messilla je napisao/la:Šta pokušavate konstatovati , da se naši igrači i dalje bacaju i da vaši nisu mesari :lol:
Što li ovi "neutralni" pričaju drugu priču baš me zanima :D
Fkt ste vi dosadni mi samo uzvaracamo malo vi ste x puta gori, pa cijeli dan na temi superkup pisete kako je Pepe mesar, krvnik, ufc borac itd. ima jedno 3 pune stranica samo o Pepe-u. :shock: Nigdje veze
Sve bi to bilo uredu da to pišu samo ovi naši , nego pišu i oni vaši , ali i drugi forumaši.
I mojne to meni prebacivati , ja sam samo u jednom postu nazvao marcela mesarom
ja sam u miliona postova nazvao Marcela, Pepea, Ramosa, Kediru mesarima i apsolutno stojim iza toga...pokazalo se i veceras..
zasto bjezati od cinjenica...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 avg 2011, 02:44

ZELJO DO GROBA je napisao/la: ja sam u miliona postova nazvao Marcela, Pepea, Ramosa, Kediru mesarima i apsolutno stojim iza toga...pokazalo se i veceras..
Slažem se da udaraju,ali zašto vi bježite od još jedne istine.Mislim naravno na ove oskarovce u ekipi Barce :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 18 avg 2011, 02:45

Mandrak je napisao/la:Hordas Doboj...Pepe je tri puta (dakle 3 puta) opalio laktom i to redom: Iniestu, Busquetsa i na kraju Messia...i nikom ništa za to, ma ni kartona...sve normala, jelde... valjda i sudije navikle od te životinje da tako igra, pa je to i njima valjda normala.
Ma jarane ne da mi se vise raspravlajt kuranami. Samo sam morao prokomentarisati jer mi je stvarno vise zlo od simuliranja igraca barselone. Ne kazem da nije bilo grubih startova al jarane nisu igraci barseloni sveci neki da se nad njima ne smije napraviti grublji prekrsaj, pa makar ih i Pepe samo pravio, sastavni dio fudbala, al da je toliko startova bilo koliko pisete, nije kume...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 18 avg 2011, 02:45

LBJ MVP je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la: ja sam u miliona postova nazvao Marcela, Pepea, Ramosa, Kediru mesarima i apsolutno stojim iza toga...pokazalo se i veceras..
Slažem se da udaraju,ali zašto vi bježite od još jedne istine.Mislim naravno na ove oskarovce u ekipi Barce :roll:
ja apsolutno ne bjezim...
al i vi ih imate..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Blanco
Kontakt:

Post Postao/la Blanco » 18 avg 2011, 02:46

Ramos i Pepe nikad u karijeri nisu povrijedili bilo kojeg igraca, za razliku od Alvesa zbog kojeg jedan igrac Racinga nije izasao na teren vise od 5 mjeseci. Takodjer, Puyol je slomio nogu Cescu, a Valdes onesvjestio nekog igraca Kopenhagena. Zasto moras ispadat toliko glup?
Hala Madrid !

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 18 avg 2011, 02:47

Blanco je napisao/la:
Ramos i Pepe nikad u karijeri nisu povrijedili bilo kojeg igraca, za razliku od Alvesa zbog kojeg jedan igrac Racinga nije izasao na teren vise od 5 mjeseci. Takodjer, Puyol je slomio nogu Cescu, a Valdes onesvjestio nekog igraca Kopenhagena. Zasto moras ispadat toliko glup?
izvini pametni, veceras je Pepe, Ramos i Marcelo, onako prijateljski mazili Messia, Iniestu, Cesca i ostale...po nogama naravno...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 18 avg 2011, 02:49

Još samo nisi konstatovao da su to uradili namjerno ,a ova dvojica udaraju nehotično. :o
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Blanco
Kontakt:

Post Postao/la Blanco » 18 avg 2011, 02:51

messilla je napisao/la:Još samo nisi konstatovao da su to uradili namjerno ,a ova dvojica udaraju nehotično. :o
:lol: Ovi nehoticno lome noge, dok igraci Reala namjerno NE lome noge. :lol:
Hala Madrid !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 avg 2011, 02:52

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
al i vi ih imate..
Ma ne ima gamadi i cigana u obje ekipe.Krkana,mesara,glumaca zovi ih kako hoćeš,ali nije mi jasno što se toliko to samo Realu prebacuje pa Xavi i Iniesta su noćas možda imali i grublje faulove nego Khedira ili neki na koje stalno napadate ;)
Meni je to zanimljivo gledat i jedne i druge samo mi je žao kad dođe do ovih finih ko što su noćas Higuain,Villa i Ozil bili glavni u ovoj prepirci,a oni jednostavno nisu takav ciganski tip igrača i čovjeka :roll:
Meni je žao kad nastrada Villa,ali nije mi žao kad Pedro dobije jer on to i zasluži ;) Isto kao što mi je krivo što je noćas Ozil ni kriv ni dužan šljivu zaradio,a glumac poput Di Marie ili mesar poput Pepea ništa ne dobije
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 18 avg 2011, 02:52

ZELJO DO GROBA je napisao/la: izvini pametni, veceras je Pepe, Ramos i Marcelo, onako prijateljski mazili Messia, Iniestu, Cesca i ostale...po nogama naravno...
pa nisu remija igrali vec nogometa , mora bar malo kontakta biti pa da se i Lessi malo mazi :lol:
HZ87

laki
Kontakt:

Post Postao/la laki » 18 avg 2011, 02:53

" onclick="window.open(this.href);return false;

to je taj murinjo, kao nije mu jasno sto ga je udario vilanova??? e smradu smrdis, odvratan si i prodajes maglu, jadnim kraljevima!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 18 avg 2011, 02:54

Blanco je napisao/la: :lol: Ovi nehoticno lome noge, dok igraci Reala namjerno NE lome noge. :lol:
Nisi dobro rekao :D
...,dok igrači reala namjerno ne uspijevaju da slome nekom nogu.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 18 avg 2011, 02:56

laki je napisao/la:

to je taj murinjo, kao nije mu jasno sto ga je udario vilanova??? e smradu smrdis, odvratan si i prodajes maglu, jadnim kraljevima!
:lol: e moj laki qme kasnish kao pjescani sat
HZ87

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 18 avg 2011, 02:57

LBJ MVP je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Slažem se da udaraju,ali zašto vi bježite od još jedne istine.Mislim naravno na ove oskarovce u ekipi Barce :roll:
al i vi ih imate..
Ma ne ima gamadi i cigana u obje ekipe.Krkana,mesara,glumaca zovi ih kako hoćeš,ali nije mi jasno što se toliko to samo Realu prebacuje pa Xavi i Iniesta su noćas možda imali i grublje faulove nego Khedira ili neki na koje stalno napadate ;)
Meni je to zanimljivo gledat i jedne i druge samo mi je žao kad dođe do ovih finih ko što su noćas Higuain,Villa i Ozil bili glavni u ovoj prepirci,a oni jednostavno nisu takav ciganski tip igrača i čovjeka :roll:
Meni je žao kad nastrada Villa,ali nije mi žao kad Pedro dobije jer on to i zasluži ;) Isto kao što mi je krivo što je noćas Ozil ni kriv ni dužan šljivu zaradio,a glumac poput Di Marie ili mesar poput Pepea ništa ne dobije
pa meni je zao Pedra, momak nikoga nije dotako veceras i onda dobije po nogmama i to ako ima srece...
a sekunde mi nije zao Pepea, Ramosa, Kedire, Marcela...
tacno imamo i mi svoje ludjake, poput Mascherana, al on veceras nije pokazo je da ludjak, dok ovi Bgm jesu...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

laki
Kontakt:

Post Postao/la laki » 18 avg 2011, 02:58

revoX. je napisao/la:
laki je napisao/la:

:lol: e moj laki qme kasnish kao pjescani sat
ne kasnim braco...sad sam usao u kucu ;) nikad nije kasno za ovakve debile ;) i ljude koji kvare fudbal, koji kvare, pokvarili su 5-6 klasika ove sezone!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 avg 2011, 02:59

ZELJO DO GROBA je napisao/la: pa meni je zao Pedra, momak nikoga nije dotako veceras i onda dobije po nogmama i to ako ima srece...
a sekunde mi nije zao Pepea, Ramosa, Kedire, Marcela...
tacno imamo i mi svoje ludjake, poput Mascherana, al on veceras nije pokazo je da ludjak, dok ovi Bgm jesu...
Ma Pedro je i više nego zaslužio pa on je na travi čim mu priđe neki igrač Reala.I Masch nijepokazao da je luđak no pokazao je da je glumac ;)

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 18 avg 2011, 03:02

LBJ MVP je napisao/la: Ma Pedro je i više nego zaslužio pa on je na travi čim mu priđe neki igrač Reala.I Masch nijepokazao da je luđak no pokazao je da je glumac ;)
Navedi primjer, u ove dvije utakmice konkretno
Don't hate what you don't understand.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 avg 2011, 03:07

xaviesta je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Ma Pedro je i više nego zaslužio pa on je na travi čim mu priđe neki igrač Reala.I Masch nijepokazao da je luđak no pokazao je da je glumac ;)
Navedi primjer, u ove dvije utakmice konkretno
Ako sam to nisi uspio primjetit onda ne vjerujem da ti ja mogu pomoć

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 18 avg 2011, 03:09

LBJ MVP je napisao/la: Navedi primjer, u ove dvije utakmice konkretno
Ako sam to nisi uspio primjetit onda ne vjerujem da ti ja mogu pomoć[/quote]
Jadan odgovor. Ako nesto tvrdis onda trebas i stojati iza toga. Ajd pokusaj opet.
Don't hate what you don't understand.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 avg 2011, 03:10

xaviesta je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Navedi primjer, u ove dvije utakmice konkretno
Ako sam to nisi uspio primjetit onda ne vjerujem da ti ja mogu pomoć
Jadan odgovor. Ako nesto tvrdis onda trebas i stojati iza toga. Ajd pokusaj opet.[/quote]
Stojim ja iza toga.Ne znam šta još treba?Da mu dadnu oskara možda?

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.