Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

haxonja
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la haxonja » 18 avg 2011, 01:58

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... nited.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Wesley Sneijder will battle the Inter Milan president to clinch his dream move to Manchester United

Zaista seru sa ovom stampom i Sneijderom malo je reci. Ferguson objasnio da nece Sneijdera jer ima 27 godina, dati ce mladima priliku i ovi opet bacaju glupe price. :x
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 avg 2011, 02:03

haxonja je napisao/la:http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... nited.html

Wesley Sneijder will battle the Inter Milan president to clinch his dream move to Manchester United

Zaista seru sa ovom stampom i Sneijderom malo je reci. Ferguson objasnio da nece Sneijdera jer ima 27 godina, dati ce mladima priliku i ovi opet bacaju glupe price. :x
fergi pravi smjenu generacije 8-) velike igraci i djeca uniteda nazalost ili su vecina zavrsile karijeru ili si pri zalasku, tako jedan tim postaje cjelina, mogu reci da nas barca copira :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 18 avg 2011, 02:08

I mislite da bi uspjeli nabaviti tolike karte?

Dolazio je United u Zagreb prije desetak godina. Nije bilo sanse da nabavim kartu. Starog sam molio i kleo mu se da cu mu svaku marku vratiti cim se zaposlim. :lol: Problem je bio i to sto sam maloljetan, a niko nije htio da ide sa mnom. Dzaba i molio. Tako blizu, a tako daleko. Beckham je rasturio tu utakmicu.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 avg 2011, 02:12

haxonja je napisao/la:
red devil88 je napisao/la:Daj Dinamo budi u grupi sa Unitedom da idem i da uzivam gledajuci United :D
Kada bi bilo sigurno odlazak i na tribinu sa nasim navijacima. Sigurno bi islo mnogo raje iz BiH, Srbije i Hrvatske pa se sve to da dogovoriti.
sto se tice toga, mi prvo moramo da napravimo asocijaciju navijaca Uniteda iz BiH :)

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 18 avg 2011, 02:13

Trasimaco je napisao/la:I mislite da bi uspjeli nabaviti tolike karte?

Dolazio je United u Zagreb prije desetak godina. Nije bilo sanse da nabavim kartu. Starog sam molio i kleo mu se da cu mu svaku marku vratiti cim se zaposlim. :lol: Problem je bio i to sto sam maloljetan, a niko nije htio da ide sa mnom. Dzaba i molio. Tako blizu, a tako daleko. Beckham je rasturio tu utakmicu.
Ja sam tada bio na tekmi ali sa navijacima Dinama sjedio, stari u mene gotivi United tako da sam sa njim isao i nije ni daleko bilo mi otici, pasos sam imao u tom trenutku jer bilo je iznenada, a kao maloljetan moras pasos imati i sada se sjetim tih trenutaka.

Do karte se moze doci sigurno na vise nacina da kontaktiras klub i da pitas kako se moze uzeti karta putem interneta ili na dan tekme na stadionu. Imam prijatelja u ZG i preko njih mogu kartu(e) nabaviti. Slucajno da Dinamo dobije United.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 18 avg 2011, 02:17

Bosniacum Lilium je napisao/la:
haxonja je napisao/la:
red devil88 je napisao/la:Daj Dinamo budi u grupi sa Unitedom da idem i da uzivam gledajuci United :D
Kada bi bilo sigurno odlazak i na tribinu sa nasim navijacima. Sigurno bi islo mnogo raje iz BiH, Srbije i Hrvatske pa se sve to da dogovoriti.
sto se tice toga, mi prvo moramo da napravimo asocijaciju navijaca Uniteda iz BiH :)
To se da srediti, samo treba da se vidi sta je potrebno.

http://www.manutd.com/en/Fanzone/Local- ... x?pageNo=1" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo su klubovi navijaca Uniteda sirom EU, ako ima dovoljno momaka da se pokrene naravno da moze i u BiH. Finansije nisu toliki problem sa moje strane.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 avg 2011, 02:23

haxonja je napisao/la:
haxonja je napisao/la:Daj Dinamo budi u grupi sa Unitedom da idem i da uzivam gledajuci United :D

To se da srediti, samo treba da se vidi sta je potrebno.

http://www.manutd.com/en/Fanzone/Local- ... x?pageNo=1" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo su klubovi navijaca Uniteda sirom EU, ako ima dovoljno momaka da se pokrene naravno da moze i u BiH. Finansije nisu toliki problem sa moje strane.
pa da to je problem, organizovat, nije to bas jednostavno. Veliki klub zahtjeva profesionalnost :) to bi bila ozbiljna asocijacija sa svojim menadzmentom i finansijama, mora li bi se naci i takvi ljudi, nije to bas tako jednostavno :D

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 18 avg 2011, 02:26

Ma nije to druze problem, samo malo volje da se udruze 2-3 osobe i sve ide. Menadzment i finansije su najmanji problem vjeruj mi. ;)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 avg 2011, 02:30

haxonja je napisao/la:Ma nije to druze problem, samo malo volje da se udruze 2-3 osobe i sve ide. Menadzment i finansije su najmanji problem vjeruj mi. ;)
racunajte na moju pomoc sto se tice logframe.ova u vezi ovog projekta :lol: :lol: a mislim ono, upoznao sam dosta starijih od sebe koji bi to rado voljeli, imaju preko 45 god :D niste ni svjesni koliko je united popularan u BiH :D

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 18 avg 2011, 02:37

haxonja je napisao/la:Ma nije to druze problem, samo malo volje da se udruze 2-3 osobe i sve ide. Menadzment i finansije su najmanji problem vjeruj mi. ;)
racunajte na moju pomoc sto se tice logframe.ova u vezi ovog projekta :lol: :lol: a mislim ono, upoznao sam dosta starijih od sebe koji bi to rado voljeli, imaju preko 45 god :D niste ni svjesni koliko je united popularan u BiH :D
To jarane malo preko nekakvoga foruma i sve se dogovori. Znam i ja dosta likova puno starijih koji prate United i skoro pa stalno zovu dok su na poslu da im rezultat javim ili kako igraju... :lol:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 18 avg 2011, 02:39

Pa hajmo onda organizovati nesto. Prvo vidimo koliko je ljudi zainteresovano, vecina vjerovatno, i onda se bacimo na posao. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 18 avg 2011, 02:45

Rooney88 je napisao/la:Pa hajmo onda organizovati nesto. Prvo vidimo koliko je ljudi zainteresovano, vecina vjerovatno, i onda se bacimo na posao. ;)
Pa eto treba nekakav forum samo za nas napraviti ako vec nema za BiH i onda promovisati da sto vise nas se okupi pa da nesto i odradimo, tada pocinju dogovori.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 avg 2011, 02:46

haxonja je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Pa hajmo onda organizovati nesto. Prvo vidimo koliko je ljudi zainteresovano, vecina vjerovatno, i onda se bacimo na posao. ;)
Pa eto treba nekakav forum samo za nas napraviti ako vec nema za BiH i onda promovisati da sto vise nas se okupi pa da nesto i odradimo, tada pocinju dogovori.
hajmo napravit' radnu akciju :D

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 avg 2011, 02:48

haxonja je napisao/la:
EDIT: neki portal, nesto za pocetak, hebote domena 30 KM godisnje :roll:

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 18 avg 2011, 02:52

E kad bi Dinamo zapao u grupi, pa to bi bilo sjajno.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 avg 2011, 03:09

Ted Mosby je napisao/la:E kad bi Dinamo zapao u grupi, pa to bi bilo sjajno.
to bi bilo famozno :twisted:

OleGunnarSolskjær20
Kontakt:

Post Postao/la OleGunnarSolskjær20 » 18 avg 2011, 11:26

http://www.sportsvibe.co.uk/news/footba ... ker-10108/" onclick="window.open(this.href);return false;

To bi bio dobro i za Dioufa jer bi igrao dosta i za Everton kome trebaju napadaci,iako mi je drag jednostavno nije klasa za Manchester

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 18 avg 2011, 11:37

Pa drag mi je svako ko igra za United , logično neko više - neko manje ali opet ne mogu svi igrati i neće svi trpiti da ne igraju osim za rezerve četvrtkom .
Mame nije u rangu Bebea , pokazao je barem nešto , dao je gol u polijepom broju prijateljskih utakmica ali ..... uvijek je tu ono ALI .
Vidim i fina lova bi se dala iskopat .
Zadnja izmjena: Sir Matt, dana/u 18 avg 2011, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 18 avg 2011, 12:02

Nek on Mame Bira.. :D :D
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 18 avg 2011, 12:38

haxonja je napisao/la:
EDIT: neki portal, nesto za pocetak, hebote domena 30 KM godisnje :roll:
Dobio si pp.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.