Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
-
haxonja
-
Kontakt:
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... nited.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Wesley Sneijder will battle the Inter Milan president to clinch his dream move to Manchester United
Zaista seru sa ovom stampom i Sneijderom malo je reci. Ferguson objasnio da nece Sneijdera jer ima 27 godina, dati ce mladima priliku i ovi opet bacaju glupe price.

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
-
Bosniacum Lilium
-
Kontakt:
Postao/la Bosniacum Lilium » 18 avg 2011, 02:03
haxonja je napisao/la:http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... nited.html
Wesley Sneijder will battle the Inter Milan president to clinch his dream move to Manchester United
Zaista seru sa ovom stampom i Sneijderom malo je reci. Ferguson objasnio da nece Sneijdera jer ima 27 godina, dati ce mladima priliku i ovi opet bacaju glupe price.

fergi pravi smjenu generacije

velike igraci i djeca uniteda nazalost ili su vecina zavrsile karijeru ili si pri zalasku, tako jedan tim postaje cjelina, mogu reci da nas barca copira

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
Trasimaco
-
Kontakt:
I mislite da bi uspjeli nabaviti tolike karte?
Dolazio je United u Zagreb prije desetak godina. Nije bilo sanse da nabavim kartu. Starog sam molio i kleo mu se da cu mu svaku marku vratiti cim se zaposlim.

Problem je bio i to sto sam maloljetan, a niko nije htio da ide sa mnom. Dzaba i molio. Tako blizu, a tako daleko. Beckham je rasturio tu utakmicu.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
-
Bosniacum Lilium
-
Kontakt:
Postao/la Bosniacum Lilium » 18 avg 2011, 02:12
haxonja je napisao/la:red devil88 je napisao/la:Daj Dinamo budi u grupi sa Unitedom da idem i da uzivam gledajuci United

Kada bi bilo sigurno odlazak i na tribinu sa nasim navijacima. Sigurno bi islo mnogo raje iz BiH, Srbije i Hrvatske pa se sve to da dogovoriti.
sto se tice toga, mi prvo moramo da napravimo asocijaciju navijaca Uniteda iz BiH

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
haxonja
-
Kontakt:
Trasimaco je napisao/la:I mislite da bi uspjeli nabaviti tolike karte?
Dolazio je United u Zagreb prije desetak godina. Nije bilo sanse da nabavim kartu. Starog sam molio i kleo mu se da cu mu svaku marku vratiti cim se zaposlim.

Problem je bio i to sto sam maloljetan, a niko nije htio da ide sa mnom. Dzaba i molio. Tako blizu, a tako daleko. Beckham je rasturio tu utakmicu.
Ja sam tada bio na tekmi ali sa navijacima Dinama sjedio, stari u mene gotivi United tako da sam sa njim isao i nije ni daleko bilo mi otici, pasos sam imao u tom trenutku jer bilo je iznenada, a kao maloljetan moras pasos imati i sada se sjetim tih trenutaka.
Do karte se moze doci sigurno na vise nacina da kontaktiras klub i da pitas kako se moze uzeti karta putem interneta ili na dan tekme na stadionu. Imam prijatelja u ZG i preko njih mogu kartu(e) nabaviti. Slucajno da Dinamo dobije United.
-
haxonja
-
Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:haxonja je napisao/la:red devil88 je napisao/la:Daj Dinamo budi u grupi sa Unitedom da idem i da uzivam gledajuci United

Kada bi bilo sigurno odlazak i na tribinu sa nasim navijacima. Sigurno bi islo mnogo raje iz BiH, Srbije i Hrvatske pa se sve to da dogovoriti.
sto se tice toga, mi prvo moramo da napravimo asocijaciju navijaca Uniteda iz BiH

To se da srediti, samo treba da se vidi sta je potrebno.
http://www.manutd.com/en/Fanzone/Local- ... x?pageNo=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo su klubovi navijaca Uniteda sirom EU, ako ima dovoljno momaka da se pokrene naravno da moze i u BiH. Finansije nisu toliki problem sa moje strane.
-
Bosniacum Lilium
-
Kontakt:
Postao/la Bosniacum Lilium » 18 avg 2011, 02:23
haxonja je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:haxonja je napisao/la:Daj Dinamo budi u grupi sa Unitedom da idem i da uzivam gledajuci United

To se da srediti, samo treba da se vidi sta je potrebno.
http://www.manutd.com/en/Fanzone/Local- ... x?pageNo=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo su klubovi navijaca Uniteda sirom EU, ako ima dovoljno momaka da se pokrene naravno da moze i u BiH. Finansije nisu toliki problem sa moje strane.
pa da to je problem, organizovat, nije to bas jednostavno. Veliki klub zahtjeva profesionalnost

to bi bila ozbiljna asocijacija sa svojim menadzmentom i finansijama, mora li bi se naci i takvi ljudi, nije to bas tako jednostavno

-
haxonja
-
Kontakt:
Ma nije to druze problem, samo malo volje da se udruze 2-3 osobe i sve ide. Menadzment i finansije su najmanji problem vjeruj mi.

-
Bosniacum Lilium
-
Kontakt:
Postao/la Bosniacum Lilium » 18 avg 2011, 02:30
haxonja je napisao/la:Ma nije to druze problem, samo malo volje da se udruze 2-3 osobe i sve ide. Menadzment i finansije su najmanji problem vjeruj mi.

racunajte na moju pomoc sto se tice logframe.ova u vezi ovog projekta

a mislim ono, upoznao sam dosta starijih od sebe koji bi to rado voljeli, imaju preko 45 god

niste ni svjesni koliko je united popularan u BiH

-
haxonja
-
Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:haxonja je napisao/la:Ma nije to druze problem, samo malo volje da se udruze 2-3 osobe i sve ide. Menadzment i finansije su najmanji problem vjeruj mi.

racunajte na moju pomoc sto se tice logframe.ova u vezi ovog projekta

a mislim ono, upoznao sam dosta starijih od sebe koji bi to rado voljeli, imaju preko 45 god

niste ni svjesni koliko je united popularan u BiH

To jarane malo preko nekakvoga foruma i sve se dogovori. Znam i ja dosta likova puno starijih koji prate United i skoro pa stalno zovu dok su na poslu da im rezultat javim ili kako igraju...

-
Rooney88
-
Kontakt:
Pa hajmo onda organizovati nesto. Prvo vidimo koliko je ljudi zainteresovano, vecina vjerovatno, i onda se bacimo na posao.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
haxonja
-
Kontakt:
Rooney88 je napisao/la:Pa hajmo onda organizovati nesto. Prvo vidimo koliko je ljudi zainteresovano, vecina vjerovatno, i onda se bacimo na posao.

Pa eto treba nekakav forum samo za nas napraviti ako vec nema za BiH i onda promovisati da sto vise nas se okupi pa da nesto i odradimo, tada pocinju dogovori.
-
Bosniacum Lilium
-
Kontakt:
Postao/la Bosniacum Lilium » 18 avg 2011, 02:46
haxonja je napisao/la:Rooney88 je napisao/la:Pa hajmo onda organizovati nesto. Prvo vidimo koliko je ljudi zainteresovano, vecina vjerovatno, i onda se bacimo na posao.

Pa eto treba nekakav forum samo za nas napraviti ako vec nema za BiH i onda promovisati da sto vise nas se okupi pa da nesto i odradimo, tada pocinju dogovori.
hajmo napravit' radnu akciju

-
Bosniacum Lilium
-
Kontakt:
Postao/la Bosniacum Lilium » 18 avg 2011, 02:48
Bosniacum Lilium je napisao/la:haxonja je napisao/la:Rooney88 je napisao/la:Pa hajmo onda organizovati nesto. Prvo vidimo koliko je ljudi zainteresovano, vecina vjerovatno, i onda se bacimo na posao.

EDIT: neki portal, nesto za pocetak, hebote domena 30 KM godisnje

-
Ted Mosby
-
Kontakt:
E kad bi Dinamo zapao u grupi, pa to bi bilo sjajno.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
-
Bosniacum Lilium
-
Kontakt:
Postao/la Bosniacum Lilium » 18 avg 2011, 03:09
Ted Mosby je napisao/la:E kad bi Dinamo zapao u grupi, pa to bi bilo sjajno.
to bi bilo famozno

-
Sir Matt
-
Kontakt:
Pa drag mi je svako ko igra za United , logično neko više - neko manje ali opet ne mogu svi igrati i neće svi trpiti da ne igraju osim za rezerve četvrtkom .
Mame nije u rangu Bebea , pokazao je barem nešto , dao je gol u polijepom broju prijateljskih utakmica ali ..... uvijek je tu ono ALI .
Vidim i fina lova bi se dala iskopat .
Zadnja izmjena:
Sir Matt, dana/u 18 avg 2011, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
-
sikirica
-
Kontakt:
Nek on Mame Bira..

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
-
haxonja
-
Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:haxonja je napisao/la:

EDIT: neki portal, nesto za pocetak, hebote domena 30 KM godisnje

Dobio si pp.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.