Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Je Real je **** jer je u dva meča postigao gol manje od barcelone,why bother se takmičiti.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- legenda reala
- Kontakt:
andres o Žabac jesi to ti ,joj kako vas raspoznajemtyler durden je napisao/la:ma daj ba,moglo se ovo i ljepse zavrsit!ne mogu da vjerujem samo da ovaj pepe igra,ja bi njega prodao iste sekunde,ramosa i marcela mogu inekako shvatit jer tu rade frustracije!khedira takode jer je trom,pa kasni na svakog igraca pa ga pokupi ne moze se zaustavitglupi superkup,se zavrsio gdje je onaj vas debil pinto koji je glupan ko i pepe uletio ko i svaki put da davi nekog,zbog fabregasa nad kojim je izvrsen katastrofalni faul od strane debilnog marcela bez ikakve potrebe.U frku je uletio i higuain da davi pinta
a villa i ozil ne znam sta su uradili da su dobili crveni,vjerovatno davili jedan drugog
mourinho gurnuo prst u oko villanovi,a ovaj njega gurnuo s leda! divno
najtrofejniji klubovi spanije i dva najbolja kluba u evropi,samaraju jedni druge nakon svake utakmice!
![]()
![]()
![]()
sto neko rece ne vrijedi vise ni gledat kad se zna da ce biti ovakav scenario!
jedino pozitivno je:
-dosta golova
-napredak u realovoj igri(pod ovim ne mislim na klanje)
-ova barcelona je u top5 timova svih vremena
-messi(koliko god ga ne volio) >> cr
hvala i dovidenja!

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
sapleo ga je nije udario, ružno izgleda ali ništa posebno, čemu tolika fama oko ovog starta?Mandrak je napisao/la:Pa naravno, barcini igraci baletani, a realovi (posebno neuracinjivi Pepe i podli Marcelo) su nevinašca, pravi momci nema šta:
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Sta ocekivati od lika kome je Gatuso na avatarubaresi#6 je napisao/la: sapleo ga je nije udario, ružno izgleda ali ništa posebno, čemu tolika fama oko ovog starta?

Don't hate what you don't understand.
@tyler durden - pošteno sa tvoje strane
@Raul_64 svaka čast na realnosti
@baresi#6 pogledaj video pa presudi , ovaj gif ne otkriva ništa.

@Raul_64 svaka čast na realnosti

@baresi#6 pogledaj video pa presudi , ovaj gif ne otkriva ništa.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- KB-TM87
- Kontakt:
najjači jexaviesta je napisao/la:Sta ocekivati od lika kome je Gatuso na avatarubaresi#6 je napisao/la: sapleo ga je nije udario, ružno izgleda ali ništa posebno, čemu tolika fama oko ovog starta?

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Zao mi je sto mu nije polomio obe noge jednim udarcem. Napola.Mandrak je napisao/la:Pa naravno, barcini igraci baletani, a realovi (posebno neuracinjivi Pepe i podli Marcelo) su nevinašca, pravi momci nema šta:
Hala Madrid !
- tyler durden
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la: andres o Žabac jesi to ti ,joj kako vas raspoznajem![]()
![]()
![]()
ha? idi umij se liku!

A što je to uradio na ovaj brutalan nacin i u 93 minuti kad je bilo sve riješenobaresi#6 je napisao/la:sapleo ga je nije udario, ružno izgleda ali ništa posebno, čemu tolika fama oko ovog starta?Mandrak je napisao/la:Pa naravno, barcini igraci baletani, a realovi (posebno neuracinjivi Pepe i podli Marcelo) su nevinašca, pravi momci nema šta:

- nidjo_barca
- Kontakt:
Ma nije ga ni udario,Fabregas se sam bacio sto se jasno vidi iz prikazanog.baresi#6 je napisao/la:sapleo ga je nije udario, ružno izgleda ali ništa posebno, čemu tolika fama oko ovog starta
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Koliko je bilo ovakvih startova veceras? Jedan. Mozda jos 2 za zuti al ni blizu ovome. Zato se manite gluposti pisanja o nekom klanju i sranjima jer ako malo pogledate sa neke realne tacke gledista vidjet ce te da se igraci barselone valjaju i za svaki naobicniji prekrsaj. Da mi ih je samo 2 kola u Premiershipu...Mandrak je napisao/la:Pa naravno, barcini igraci baletani, a realovi (posebno neuracinjivi Pepe i podli Marcelo) su nevinašca, pravi momci nema šta:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
klasicno sabijanje...Fabregas se lagano pepao sa loptom a ovaj ga sabi...Mandrak je napisao/la:A što je to uradio na ovaj brutalan nacin i u 93 minuti kad je bilo sve riješenobaresi#6 je napisao/la:sapleo ga je nije udario, ružno izgleda ali ništa posebno, čemu tolika fama oko ovog starta?Mandrak je napisao/la:Pa naravno, barcini igraci baletani, a realovi (posebno neuracinjivi Pepe i podli Marcelo) su nevinašca, pravi momci nema šta:
...nemojte mi samo otrcanih fraza tipa : to je fudbal, nije balet i slicno...pa nije ni UFC jbg
, gledaj starta se leđa i sa dvije noge ga pokosio...covjek se tek sastavio sa loptom, a ovaj ga odmah sasjek'o.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Polako, nije se on jos naucio bacati, ima vremena. Isto je bilo i sa Mašćeranom.nidjo_barca je napisao/la:Ma nije ga ni udario,Fabregas se sam bacio sto se jasno vidi iz prikazanog.baresi#6 je napisao/la:sapleo ga je nije udario, ružno izgleda ali ništa posebno, čemu tolika fama oko ovog starta
Hala Madrid !
Apsolutno se slazem.Dok je bio u Liverpulu vazio je za jednog od najboljih i najzilavijih (danas nije ni z od zilavog) igraca na svojoj poziciji,igraca koji je volio duele, a sad uopste ne moze uci u duel jer cim vidi da ga je dodirnuo dres od protivnickog igraca padne ko kakva esmeraldaBlanco je napisao/la:Polako, nije se on jos naucio bacati, ima vremena. Isto je bilo i sa Mašćeranom.nidjo_barca je napisao/la:Ma nije ga ni udario,Fabregas se sam bacio sto se jasno vidi iz prikazanog.baresi#6 je napisao/la:sapleo ga je nije udario, ružno izgleda ali ništa posebno, čemu tolika fama oko ovog starta
Sretno zmajevi!!
- anonymousHD
- Kontakt:
Eh upravo to, oke dobio si faul, ustani nastavi igrati, ali ne, oni se valjaju, hvataju se ne znaju ni oni zašto... Npr. kad je Ramos udario onog Adriana, oke bio je faul, udario ga po nogoma, ali on pada prvo kreće da se uhvati za noge, pa se onda uhvati za glavu :S :SHordas Doboj je napisao/la:Koliko je bilo ovakvih startova veceras? Jedan. Mozda jos 2 za zuti al ni blizu ovome. Zato se manite gluposti pisanja o nekom klanju i sranjima jer ako malo pogledate sa neke realne tacke gledista vidjet ce te da se igraci barselone valjaju i za svaki naobicniji prekrsaj. Da mi ih je samo 2 kola u Premiershipu...
Real Madrid je i večeras odigrao odlično, prejaki smo ba... Ja sam prezadovoljan igrom, nismo se branili, nismo igrali bunker, napadali smo što je najbitnije više od njih. Nažalost, oni su imali više sreće i to je to...
Predobre dve utakmice, pravo sam uživao gledajući...
Žao mi je što ti nisi dobio ban za ono vrijeđanje , ali valjda će se to uskoro riješiti.Blanco je napisao/la: Zao mi je sto mu nije polomio obe noge jednim udarcem. Napola.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
kolega popusili ste po ko zna koji put, sljedeci prelazni rok jos nekih 100 mil € i opet ce te igrat protiv Barce u finalu kupa i tako tim takmicenjimaMARCELO je napisao/la:Apsolutno se slazem.Dok je bio u Liverpulu vazio je za jednog od najboljih i najzilavijih (danas nije ni z od zilavog) igraca na svojoj poziciji,igraca koji je volio duele, a sad uopste ne moze uci u duel jer cim vidi da ga je dodirnuo dres od protivnickog igraca padne ko kakva esmeraldaBlanco je napisao/la:Polako, nije se on jos naucio bacati, ima vremena. Isto je bilo i sa Mašćeranom.nidjo_barca je napisao/la:
Ma nije ga ni udario,Fabregas se sam bacio sto se jasno vidi iz prikazanog.

Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ma jasta,samo polako,vidi se da je neiskusan,nije se lijepo bacio,treba mu jos treninga.Blanco je napisao/la:Polako, nije se on jos naucio bacati, ima vremena. Isto je bilo i sa Mašćeranom.nidjo_barca je napisao/la:Ma nije ga ni udario,Fabregas se sam bacio sto se jasno vidi iz prikazanog.baresi#6 je napisao/la:sapleo ga je nije udario, ružno izgleda ali ništa posebno, čemu tolika fama oko ovog starta
A jesmo vas satrali,nespremni,pa 3 komada

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Šta pokušavate konstatovati , da se naši igrači i dalje bacaju i da vaši nisu mesari
Što li ovi "neutralni" pričaju drugu priču baš me zanima

Što li ovi "neutralni" pričaju drugu priču baš me zanima

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
kolega niste potrosili nista manje ovog ljetaDushi_Rob je napisao/la:kolega popusili ste po ko zna koji put, sljedeci prelazni rok jos nekih 100 mil € i opet ce te igrat protiv Barce u finalu kupa i tako tim takmicenjimaMARCELO je napisao/la:Apsolutno se slazem.Dok je bio u Liverpulu vazio je za jednog od najboljih i najzilavijih (danas nije ni z od zilavog) igraca na svojoj poziciji,igraca koji je volio duele, a sad uopste ne moze uci u duel jer cim vidi da ga je dodirnuo dres od protivnickog igraca padne ko kakva esmeraldaBlanco je napisao/la:
Polako, nije se on jos naucio bacati, ima vremena. Isto je bilo i sa Mašćeranom.
Sretno zmajevi!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.