Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Raul_64
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Raul_64 » 18 avg 2011, 02:00

Je Real je **** jer je u dva meča postigao gol manje od barcelone,why bother se takmičiti.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 avg 2011, 02:00

tyler durden je napisao/la:ma daj ba,moglo se ovo i ljepse zavrsit!ne mogu da vjerujem samo da ovaj pepe igra,ja bi njega prodao iste sekunde,ramosa i marcela mogu inekako shvatit jer tu rade frustracije!khedira takode jer je trom,pa kasni na svakog igraca pa ga pokupi ne moze se zaustavit :) glupi superkup,se zavrsio gdje je onaj vas debil pinto koji je glupan ko i pepe uletio ko i svaki put da davi nekog,zbog fabregasa nad kojim je izvrsen katastrofalni faul od strane debilnog marcela bez ikakve potrebe.U frku je uletio i higuain da davi pinta :) a villa i ozil ne znam sta su uradili da su dobili crveni,vjerovatno davili jedan drugog :) mourinho gurnuo prst u oko villanovi,a ovaj njega gurnuo s leda! divno :) najtrofejniji klubovi spanije i dva najbolja kluba u evropi,samaraju jedni druge nakon svake utakmice!
:o :o :o :o sto neko rece ne vrijedi vise ni gledat kad se zna da ce biti ovakav scenario!

jedino pozitivno je:
-dosta golova
-napredak u realovoj igri(pod ovim ne mislim na klanje)
-ova barcelona je u top5 timova svih vremena
-messi(koliko god ga ne volio) >> cr

hvala i dovidenja!
andres o Žabac jesi to ti ,joj kako vas raspoznajem :lol: :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 18 avg 2011, 02:02

Mandrak je napisao/la:Pa naravno, barcini igraci baletani, a realovi (posebno neuracinjivi Pepe i podli Marcelo) su nevinašca, pravi momci nema šta:

slika
sapleo ga je nije udario, ružno izgleda ali ništa posebno, čemu tolika fama oko ovog starta?
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 18 avg 2011, 02:02

baresi#6 je napisao/la: sapleo ga je nije udario, ružno izgleda ali ništa posebno, čemu tolika fama oko ovog starta?
Sta ocekivati od lika kome je Gatuso na avataru :mrgreen:
Don't hate what you don't understand.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 18 avg 2011, 02:03

@tyler durden - pošteno sa tvoje strane :D
@Raul_64 svaka čast na realnosti ;)

@baresi#6 pogledaj video pa presudi , ovaj gif ne otkriva ništa.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 18 avg 2011, 02:03

xaviesta je napisao/la:
baresi#6 je napisao/la: sapleo ga je nije udario, ružno izgleda ali ništa posebno, čemu tolika fama oko ovog starta?
Sta ocekivati od lika kome je Gatuso na avataru :mrgreen:
najjači je :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Blanco
Kontakt:

Post Postao/la Blanco » 18 avg 2011, 02:03

Mandrak je napisao/la:Pa naravno, barcini igraci baletani, a realovi (posebno neuracinjivi Pepe i podli Marcelo) su nevinašca, pravi momci nema šta:

slika
Zao mi je sto mu nije polomio obe noge jednim udarcem. Napola.
Hala Madrid !

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 18 avg 2011, 02:03

legenda reala je napisao/la: andres o Žabac jesi to ti ,joj kako vas raspoznajem :lol: :lol: :lol: :lol:

ha? idi umij se liku! :roll:

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 18 avg 2011, 02:04

baresi#6 je napisao/la:

slika
sapleo ga je nije udario, ružno izgleda ali ništa posebno, čemu tolika fama oko ovog starta?
A što je to uradio na ovaj brutalan nacin i u 93 minuti kad je bilo sve riješeno :?: ...nemojte mi samo otrcanih fraza tipa : to je fudbal, nije balet i slicno...pa nije ni UFC jbg :x , gledaj starta se leđa i sa dvije noge ga pokosio...covjek se tek sastavio sa loptom, a ovaj ga odmah sasjek'o.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 18 avg 2011, 02:05

baresi#6 je napisao/la:sapleo ga je nije udario, ružno izgleda ali ništa posebno, čemu tolika fama oko ovog starta
Ma nije ga ni udario,Fabregas se sam bacio sto se jasno vidi iz prikazanog.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 18 avg 2011, 02:05

slika
Koliko je bilo ovakvih startova veceras? Jedan. Mozda jos 2 za zuti al ni blizu ovome. Zato se manite gluposti pisanja o nekom klanju i sranjima jer ako malo pogledate sa neke realne tacke gledista vidjet ce te da se igraci barselone valjaju i za svaki naobicniji prekrsaj. Da mi ih je samo 2 kola u Premiershipu...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 18 avg 2011, 02:05

Mandrak je napisao/la:
baresi#6 je napisao/la:

slika
A što je to uradio na ovaj brutalan nacin i u 93 minuti kad je bilo sve riješeno :?: ...nemojte mi samo otrcanih fraza tipa : to je fudbal, nije balet i slicno...pa nije ni UFC jbg :x , gledaj starta se leđa i sa dvije noge ga pokosio...covjek se tek sastavio sa loptom, a ovaj ga odmah sasjek'o.
klasicno sabijanje...Fabregas se lagano pepao sa loptom a ovaj ga sabi...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Blanco
Kontakt:

Post Postao/la Blanco » 18 avg 2011, 02:07

nidjo_barca je napisao/la:
baresi#6 je napisao/la:sapleo ga je nije udario, ružno izgleda ali ništa posebno, čemu tolika fama oko ovog starta
Polako, nije se on jos naucio bacati, ima vremena. Isto je bilo i sa Mašćeranom.
Hala Madrid !

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 18 avg 2011, 02:11

Blanco je napisao/la:
Polako, nije se on jos naucio bacati, ima vremena. Isto je bilo i sa Mašćeranom.
Apsolutno se slazem.Dok je bio u Liverpulu vazio je za jednog od najboljih i najzilavijih (danas nije ni z od zilavog) igraca na svojoj poziciji,igraca koji je volio duele, a sad uopste ne moze uci u duel jer cim vidi da ga je dodirnuo dres od protivnickog igraca padne ko kakva esmeralda
Sretno zmajevi!!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 18 avg 2011, 02:12

Hordas Doboj je napisao/la:Koliko je bilo ovakvih startova veceras? Jedan. Mozda jos 2 za zuti al ni blizu ovome. Zato se manite gluposti pisanja o nekom klanju i sranjima jer ako malo pogledate sa neke realne tacke gledista vidjet ce te da se igraci barselone valjaju i za svaki naobicniji prekrsaj. Da mi ih je samo 2 kola u Premiershipu...
Eh upravo to, oke dobio si faul, ustani nastavi igrati, ali ne, oni se valjaju, hvataju se ne znaju ni oni zašto... Npr. kad je Ramos udario onog Adriana, oke bio je faul, udario ga po nogoma, ali on pada prvo kreće da se uhvati za noge, pa se onda uhvati za glavu :S :S

Real Madrid je i večeras odigrao odlično, prejaki smo ba... Ja sam prezadovoljan igrom, nismo se branili, nismo igrali bunker, napadali smo što je najbitnije više od njih. Nažalost, oni su imali više sreće i to je to...

Predobre dve utakmice, pravo sam uživao gledajući...

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 18 avg 2011, 02:14

Blanco je napisao/la: Zao mi je sto mu nije polomio obe noge jednim udarcem. Napola.
Žao mi je što ti nisi dobio ban za ono vrijeđanje , ali valjda će se to uskoro riješiti.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 18 avg 2011, 02:15

MARCELO je napisao/la:
Blanco je napisao/la:
Apsolutno se slazem.Dok je bio u Liverpulu vazio je za jednog od najboljih i najzilavijih (danas nije ni z od zilavog) igraca na svojoj poziciji,igraca koji je volio duele, a sad uopste ne moze uci u duel jer cim vidi da ga je dodirnuo dres od protivnickog igraca padne ko kakva esmeralda
kolega popusili ste po ko zna koji put, sljedeci prelazni rok jos nekih 100 mil € i opet ce te igrat protiv Barce u finalu kupa i tako tim takmicenjima :mrgreen:
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 18 avg 2011, 02:15

Blanco je napisao/la:
Ma jasta,samo polako,vidi se da je neiskusan,nije se lijepo bacio,treba mu jos treninga.

A jesmo vas satrali,nespremni,pa 3 komada :lol: Ovaj Messi bas bezobrazan.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 18 avg 2011, 02:18

Šta pokušavate konstatovati , da se naši igrači i dalje bacaju i da vaši nisu mesari :lol:
Što li ovi "neutralni" pričaju drugu priču baš me zanima :D

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 18 avg 2011, 02:19

Dushi_Rob je napisao/la:
MARCELO je napisao/la:
Blanco je napisao/la:

kolega popusili ste po ko zna koji put, sljedeci prelazni rok jos nekih 100 mil € i opet ce te igrat protiv Barce u finalu kupa i tako tim takmicenjima :mrgreen:
kolega niste potrosili nista manje ovog ljeta
Sretno zmajevi!!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.