bparena je napisao/la:
Svaka cast za ovo gore. Ok je i izgubiti ali izgubiti ko heroji, a ne ovako i na ovaj nacin. Sve je kriv Mou. Ne mogu da vjerujem da je uporan u tim nekorektnostima i grubostima. Sad sem Pepea i Kedira i Marcelo pocinju tu igru. Sramota. Nocas je i Barsa bila neobicno mnogo gruba, ali ovo sto ovi ciljano rade to nije dobro. Sve se to i nad Ronaldom moze uraditi, ali Alves se nije pokazao kao ovi gore izrodi..
ma daj ba,moglo se ovo i ljepse zavrsit!ne mogu da vjerujem samo da ovaj pepe igra,ja bi njega prodao iste sekunde,ramosa i marcela mogu inekako shvatit jer tu rade frustracije!khedira takode jer je trom,pa kasni na svakog igraca pa ga pokupi ne moze se zaustavit

glupi superkup,se zavrsio gdje je onaj vas debil pinto koji je glupan ko i pepe uletio ko i svaki put da davi nekog,zbog fabregasa nad kojim je izvrsen katastrofalni faul od strane debilnog marcela bez ikakve potrebe.U frku je uletio i higuain da davi pinta

a villa i ozil ne znam sta su uradili da su dobili crveni,vjerovatno davili jedan drugog

mourinho gurnuo prst u oko villanovi,a ovaj njega gurnuo s leda! divno

najtrofejniji klubovi spanije i dva najbolja kluba u evropi,samaraju jedni druge nakon svake utakmice!

sto neko rece ne vrijedi vise ni gledat kad se zna da ce biti ovakav scenario!
jedino pozitivno je:
-dosta golova
-napredak u realovoj igri(pod ovim ne mislim na klanje)
-ova barcelona je u top5 timova svih vremena
-messi(koliko god ga ne volio) >> cr
hvala i dovidenja!