E ne znam kako se ovakve stvari mogu tolerisati, taj Jamak nikad nije bio igrac niti ce biti i ne znam koji ga djavo Osim vrati iz Celika. Odlicno su primili momka nema stababilonTM je napisao/la:Iznervirao sam se kod jedne situacije.... Uzeo Manu loptu da puca slobodnjak, dodje Jamak ono klosarski mu uze loptu iz ruku... Gleda njega Manu i nije mu jasno koliko krkanluka se moze nalaziti u jednoj osobi...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- alan ford 26
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
-
- Kontakt:
jah. ima gdje?Grbavica moj zivot je napisao/la:koji okano srcu draga boja plava ?MegaNormala je napisao/la:e ljudi ako smijem da pitam jel ima jos onih majica i gdje..

.....
Ima ali samo SMegaNormala je napisao/la:e ljudi ako smijem da pitam jel ima jos onih majica i gdje..
FKŽ !
Arogantni je napisao/la:E evo malo jedne duze analize...
Prvo zali BOZE sto sam trosio vrijeme na ovo danas, jer mi do Ilijasa i nazad treba oko 40-45min mislim zajedno...
Igra malo reci ocajna... Ni Ilijas nije bio nesta extra ali i kao takvi su nas razvalili...
Pocet cu od Karica, danas vrlo dobar odbranio par zicera, moze prolazna ocjena za njega...
Rezervni golman ne znam ko je bio ali nije Bukvic sigurno... Solidno branio, frajer ga izvrno iz cipela kad mu je laznjak prosuo tj. kada mu je dao gol...
Cola B.-Los, reko bi prelos... Vise frajer proveo na zemlji nego u igri... Padavicar, simulator...
Vasilic- Uz Garu mozda i krila najbolji jeo je frajer one njihove napadace...
Alic- Momak sasvim solidan... Danas ga frajer otreso kad je dao gol...
Drakul- Kao i Cola los... Definitivno bekovi su nam najlosije odigrali... Doduse ovaj momak treba vezu da igra jer je tu bolji...
Svraka- Smijesan, penal je opucao tako da bi ga i ja odbranio... Golman mu ufatio loptu, ali sam se iznenadio kada mi rekose da taj golman lijepi plocice i da od tog majstorisanja zivi...
E.Colic- Solidan, trudio se, mozda i najvise trcao od svih... Probijao je po strani... Solidna ocjena...
Jamak- Sta reci a da ne uvrijedis nekoga... Najgori od svih... Neda loptu rodjenoj majci... Iznervirao sam se kod jedne situacije.... Uzeo Manu loptu da puca slobodnjak, dodje Jamak ono klosarski mu uze loptu iz ruku... Gleda njega Manu i nije mu jasno koliko krkanluka se moze nalaziti u jednoj osobi...
Baljic- Nisam ga vala nesto ni primjetio... Ajmo reci solidan jer su nam krila danas bila najbolja...
Ramic- Imao danas zicer... Isao 1 na 1 on nesta pada umjesto da odmah suta... Taraba...
Manu- Danas najbolji, ali jednostavno nije imao s kim igrati... On sigurno prolazi probu... Bice bolje kada bude u ekipi sa igracima koji znaju igrat lopte a to su Savic, Stanceski i Zeba... Vidi se po pokretima i potezima da zna igrat... Imao jedne danas neslavne polumakazice... buduci da se bacio u stranu umjesto unazad...
Rezerve vala nisam nesto ni zapamtio, mozda niko osim golmana nije ni usao...
Osim danas nake cale nosio, valjda neke sminkerice, al zato na nogama one Winkove klompe supljikave...
Nakav neuredan, kosa mu skroz rascupana a bio je i neobrijan...
Al dobro nemaju svi pametnog i lijepog trenera kao sto je to Ibrak...
Sve u svemo 0....
Rezervni golman je bio Vedran 95 godiste, zimus ga je vodio na pripreme Osim... Al kako je doslo do toga da ga iz cipela baci, greska odbrane

Bezveze širiš dezinformacije. Majica trenutno nema. Završava se uređenje udruženja. Kada to bude završeno, kada osposobimo prostoriju kako treba onda će ih biti. Znači, za jedno petnaestak dana. Taman nakon Bajrama kad bude bilo paraTeaM87 je napisao/la:Ima ali samo SMegaNormala je napisao/la:e ljudi ako smijem da pitam jel ima jos onih majica i gdje..

Glavni radovi na Grbavici završeni. Standardna ekipa se pojavila. Većina seratora i taktičara se nije pojavila. Barem sokom da počaste. Al šta ćeš, na riječima jaki, na djelima karine.

sutra je ostalo da se urade "fini radovi". Nakon toga farbanje. To bi sve trebalo biti gotovo do utakmice sa Zrinjskim.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ma ako neko hoce da ti proda samo takoMegaNormala je napisao/la:jah. ima gdje?Grbavica moj zivot je napisao/la:koji okano srcu draga boja plava ?MegaNormala je napisao/la:e ljudi ako smijem da pitam jel ima jos onih majica i gdje..
svoj ti pos'o !
- neko treći
- Kontakt:
Kako bi bila furka,uraditi grafit preko cijele tribine ovako 

Nisam bio na utakmici, ali po ovim komentarima mogu zakljuciti da je Jamak FUJ! Iskreni svi da budemo taj covjek nista nije pokazao otkako se vratio u Zelju:presebican je i petlja previse, neam haman nikakve koristi od njega.alan ford 26 je napisao/la:Ma ova tekma nije kakvo mjerilo jer nema tu nekog motiva, pogotovo za igrace koji i igraju za prvi tim, al svejedno nema opravdanja za poraz. A to da niko ne da loptu tom novajliji mi je strasno, pa pusti covjeka da se dokaze jbt, ili se boje konkurencije
Sto se tice malog Emanuela, zao mi je sto se druga ekipa tako ponijela prema njemu. Jako mi je zao da smo takva stoka, da smo spremni cak i izgubiti od Ilijasa (citaj: OBRUKATI SE) samo da neki novi igrac ti ne bi bio konkurencija. Ja sam skoro siguran da je tako. E bas bih volio da potpise covjek i da se ucvrsti u prvi tim, a ovi neki slinavci mars sa platnog spiska. Siguran sam samo jedno, nista nece proci neopazeno kod SIR AMARA, on je svemu mjerilo i vaga!

Osim - drugo ime za Želju !
ne znam zasto ste se uopste nadali da ce neko sa strane doci kada niste bili u stanju izbaciti nikakov obavjestenje, vec ste otvorili popisanu temu na forumu.
MegaNormala je napisao/la:jah. ima gdje?Grbavica moj zivot je napisao/la:koji okano srcu draga boja plava ?MegaNormala je napisao/la:e ljudi ako smijem da pitam jel ima jos onih majica i gdje..
Bolan otidji u Skenderiju i uradi sebi ako vec nema kupiti. Nije skupo, samo kupi plavu majicu. Ali eto bolje bi bilo da kupis ako ima u Udruzenju.

Osim - drugo ime za Želju !
Pa kad se stave transovi lici na cirkus.neko treći je napisao/la:Kako bi bila furka,uraditi grafit preko cijele tribine ovako
Aaa ne mogu opistai koliko mi je krivo sto nisam u Sa i koliko mi je krivo sto ovi sto bi gradili nama stadion "dobrovoljci" ovdje serendaju a nisu se udostojili jedan dan doci pomoci.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- KB-TM87
- Kontakt:
Imal ko da prodaje duksericu 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Kako ide Kerli, jel propaolech je napisao/la:ne znam zasto ste se uopste nadali da ce neko sa strane doci kada niste bili u stanju izbaciti nikakov obavjestenje, vec ste otvorili popisanu temu na forumu.

Šta treba da šaljemo prema tvom cijenjenom mišljenju. Golubove pismonoše ? Pismene pozive ? Postavimo veliki baner u gradu ? Depeše ?
Nisam ostao do kraja da gledam al vala nista nije bilo ni za vidjeti, poceo bih od dvojice najgorih mali Colic i Jamak, materi svojoj ne bi lopte dali ta dvojica, samo padaju i histerisu.Svraka ograiso tu je negdje sa ovom dvojicom podjednako los.Jedini ko je pokazao da bar ista zna i da nosi Zeljin dres Colic - BEKS, Drakul igrao lijevog beka i totalno neprimjetan i nikakva saradnja sa lijevim krilom tj sa Baljicem.Crnac je nespreman i to se vidi ali i takav se nudio na loptu koju mu uredno jamak i svraka nisu davali, cak su pronalazili nemoguca rjesenja ali on lopte nije vidio.
Vasilica momak izvrnu ko dijete...sve u svemu niko nista.i opet u ovom svemu losem treba izdvojiti jamaka i colica kao najgore za njih su igraci ilijasa profesionalci, majke mi jos nije kasno za njih dvojicu da batale loptu i upisu fakultet.
Vasilica momak izvrnu ko dijete...sve u svemu niko nista.i opet u ovom svemu losem treba izdvojiti jamaka i colica kao najgore za njih su igraci ilijasa profesionalci, majke mi jos nije kasno za njih dvojicu da batale loptu i upisu fakultet.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
http://fkzeljeznicar.webs.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo vam pola prvog teama, sutra ostatak ... hvala @zubanovic89 i AzuR SlasH na photoshop uslugama !
Evo vam pola prvog teama, sutra ostatak ... hvala @zubanovic89 i AzuR SlasH na photoshop uslugama !
- invincible
- Kontakt:
Momci svaka cast za ono sto radite za tribinu,kad bi nam barem tako igraci igrali srcem za voljeni klub gdje bi nam kraj bio....
Bio sam u Ilijasu,rezerve su nam presmjesne sve do jednog....samo mi nije jasno zasto noog Bob Marleya furate lik je presmjesan i prespor....mislim da je vec spakovao kofere!
Jedina svjetla tacka na utakmici Svarčin penal:D
Bio sam u Ilijasu,rezerve su nam presmjesne sve do jednog....samo mi nije jasno zasto noog Bob Marleya furate lik je presmjesan i prespor....mislim da je vec spakovao kofere!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ovaj jamak bolje da se nije ni rodio 1986nime_tm87 je napisao/la:http://fkzeljeznicar.webs.com/

a jel sigurno ovo da se smajic rodio u BG i Perica u Sarajevu ?
Za zivot cijeli!
- Juzna_tribina
- Kontakt:
Kume bio sam i ja u Ilijasu i ne slazem se s tim da je Marley presmjesan i prespor....I jos nesto ti si jedini sto ovako nesto govoris a jos raje s foruma je bilo na tekmi.....Al svako ima svoje misljenjeinvincible je napisao/la:Momci svaka cast za ono sto radite za tribinu,kad bi nam barem tako igraci igrali srcem za voljeni klub gdje bi nam kraj bio....

Zbog tebe dane,noci ne spavam,citav zivot svoj,tebi cu da dam !!! Volim Zeljeznicar !
- invincible
- Kontakt:
Da Bog da ja ne bio u pravu pa mi do godine na njemu i kes uzeli mada cisto sumnjam....ali eto pred nama je!aleksandar_veliki je napisao/la:Tako ne misle ovi sto treniraju sa njim, bar ovi sto ne igraju na njegovoj poziciji, odnosno par njih mi rece da ih je odusevio na treninzima. Frajer jeste nespreman, ali zasto ga neostaviti do januara. Platiti mu stan i hranu, pa onda vidjeti da li je za Zelje ili nije. Mislim, kada se malo bolje spremi. Nista se ne gubi, a moze se mnogo dobiti.invincible je napisao/la:Momci svaka cast za ono sto radite za tribinu,kad bi nam barem tako igraci igrali srcem za voljeni klub gdje bi nam kraj bio....
Je li mi neko moze reci koju poziciju u igrao "garavi" na utakmici?
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
pise iznad ne ispodThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ovaj jamak bolje da se nije ni rodio 1986nime_tm87 je napisao/la:http://fkzeljeznicar.webs.com/
Evo vam pola prvog teama, sutra ostatak ... hvala @zubanovic89 i AzuR SlasH na photoshop uslugama !![]()
a jel sigurno ovo da se smajic rodio u BG i Perica u Sarajevu ?

svoj ti pos'o !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.