Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
-
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
strasno koji amateri
ahahahah nisam se ismijo vako ne pamtim hvalaa pozz

Nikad nismo bili jaci, nemojte nasjedati na provokacije ove djecurlije. Ovo je i onako nebitno, ne znam ni dobiva li se pehar. Nisam bio toliko ni iznerviran oko ishoda, iznervirah se bezveze citajuci mucke i provkatorske postove.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- legenda reala
- Kontakt:
E moja djeco hoćete li ikad doći pameti ,ima li vam išta bitnije u životu od Reala i Barce ima bogami i drugih stvari ,hej kakvim se vi glupostima opterećujete .
Čuj onog jel vas stid ,pa koji smo to mi i vi faktor pa da nas bude nešta stid ,dobijaju tolike milione nek igraju neću se ja za njih crveniti ,i brinuti kome će Pepe slomiti nogu ili ko će njemu ,bolime briga nek se svi međusobno poubijaju mene ne interesuje .
A vi se ovdje više svađate i prepirete ,nego da ste igrali večeras jbt.
Čuj onog jel vas stid ,pa koji smo to mi i vi faktor pa da nas bude nešta stid ,dobijaju tolike milione nek igraju neću se ja za njih crveniti ,i brinuti kome će Pepe slomiti nogu ili ko će njemu ,bolime briga nek se svi međusobno poubijaju mene ne interesuje .
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zasto si rasistayasminho je napisao/la:
jesi li se to nasao uvrijedjen za ove majmune posto vidim nick ti je Marcelo???
Nastavi da jedes banane dzunglasu!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Don't hate what you don't understand.
Sve shvatam al za ovo utakmicu reci da je barcelona dominirala
mislim,stvarno?
Ko ne vidi napredak il je ćorav il je glup il..

mislim,stvarno?
Ko ne vidi napredak il je ćorav il je glup il..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
konacno pametan post !legenda reala je napisao/la:E moja djeco hoćete li ikad doći pameti ,ima li vam išta bitnije u životu od Reala i Barce ima bogami i drugih stvari ,hej kakvim se vi glupostima opterećujete .
POTPIS KO MUNARA !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Sto se tice nase igre reci cu sam odlicno , odlicno ,odlicno ...ovo je nesto malo vise od prijateljske utakmice tu negdje...Ali igra me odusevila...Ronaldo je izjavio da zeli svoj 100ti gol u dresu Reala zabiti na Camp Nou , a to je i uspio...
Eto kakav si navijac svog amaterskog kluba, ne znas ni dali se pehar dobija.....ek0 je napisao/la:Nikad nismo bili jaci, nemojte nasjedati na provokacije ove djecurlije. Ovo je i onako nebitno, ne znam ni dobiva li se pehar. Nisam bio toliko ni iznerviran oko ishoda, iznervirah se bezveze citajuci mucke i provkatorske postove.
ccc, sve sama balavurdija, al i ne cudi me jer je ovo tema gancija iz madrida!

DesimaL je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
Bravo Realu, nadigravao se 180 minuta.
Bravo Barceloni koja je u uzvratu pokazala mnogo više.
Čestitam njima, čestitam Realu
Bravo Barceloni koja je u uzvratu pokazala mnogo više.
Čestitam njima, čestitam Realu
hahahahahahahahaha, reci Marcelu da je majmun moze donekle biti i vrijedjanje majmuna!xaviesta je napisao/la:Zasto si rasistayasminho je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()

Svaka cast za ovo gore. Ok je i izgubiti ali izgubiti ko heroji, a ne ovako i na ovaj nacin. Sve je kriv Mou. Ne mogu da vjerujem da je uporan u tim nekorektnostima i grubostima. Sad sem Pepea i Kedira i Marcelo pocinju tu igru. Sramota. Nocas je i Barsa bila neobicno mnogo gruba, ali ovo sto ovi ciljano rade to nije dobro. Sve se to i nad Ronaldom moze uraditi, ali Alves se nije pokazao kao ovi gore izrodi..tyler durden je napisao/la:ovaj pepe je NAJVECA MORONCINA na svijetu! dabogda otisao iz reala sutra!![]()
![]()
a i marcelo izgorio idi lijeci se,pa dodi!koji im je racq!![]()
brukamo se samo tako!bem ti fudbal!![]()
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Bio i uvijek ce bit!!!!!yasminho je napisao/la:MARCELO je napisao/la:Ne znas ni sta to znaciyasminho je napisao/la:Pa ne mogu da vjerujem, pa koji je ovo put da vas Barca pravi budalama???
Nekad davno sam napisao da ce vama Malaga derati guzove i izgleda da sam u pravu!
Vasi igraci su zaista umobolesnici i psihijatrija je mala stvar, majmune iz zoo vrta dovesti da vam igraju za vas kvazi tim i igrali bi bolje, mada Marcelo i podsjeca na istu zivotinju! Za pepea ne bih da govorim taj je pogrijesio sport ocigledno! i naravno jos samo ovo: VISCA BARCA, VISCA CATALUNYA!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Start jest bio prestrasan,al jedan od igraca Barce je to zasluzio,jer citavu utakmicu konstantno padaju bez razloga...
Pa kad ce sudija vec svirat faul sto ne udarit igraca????
Samo mi zao sto je to bio bas Fabregas.Mislim da je danas najvise puta pao(bez potrebe) Mascherano(mislim da ce se uskoro pojavit i ta statistika,jer koliko pisete da je pep izmislio taj novi totalni fudbal,izmislio je i padanje na svaki kontakt,praveci time budale i od sudija i od UEFA-e)
A ova uvreda.....Odrasti.Vjerujem da si tek prohodo,doduse mozda si malo i stariji..max 13 god.Pa ipak si se sam konektovo i uso na forum.A jos i navijas za UEFA-ine epilepticare..uuuuuuuuuuuu

Sretno zmajevi!!
- Der_Bomber
- Kontakt:
Koliko puta je Messi zabio protiv vas ukupno?

Man City, Dortmund, Roma
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
uuuu Ajdo, valja sutra na sastanak auuuuuu auuuuMARCELO je napisao/la: Bio i uvijek ce bit!!!!!
Start jest bio prestrasan,al jedan od igraca Barce je to zasluzio,jer citavu utakmicu konstantno padaju bez razloga...
Pa kad ce sudija vec svirat faul sto ne udarit igraca????
Samo mi zao sto je to bio bas Fabregas.Mislim da je danas najvise puta pao(bez potrebe) Mascherano(mislim da ce se uskoro pojavit i ta statistika,jer koliko pisete da je pep izmislio taj novi totalni fudbal,izmislio je i padanje na svaki kontakt,praveci time budale i od sudija i od UEFA-e)
A ova uvreda.....Odrasti.Vjerujem da si tek prohodo,doduse mozda si malo i stariji..max 13 god.Pa ipak si se sam konektovo i uso na forum.A jos i navijas za UEFA-ine epilepticare..uuuuuuuuuuuu![]()
![]()
![]()
![]()

Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Racunaj svaku tekmu - po jedan lob preko Ikera. Ja nemam vremena brojat golove.Der_Bomber je napisao/la:Koliko puta je Messi zabio protiv vas ukupno?![]()
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
pa i ne bila grupa nije niko budala trpit da ga neko udara ko vola u kupusu bezveze -.-bparena je napisao/la:Svaka cast za ovo gore. Ok je i izgubiti ali izgubiti ko heroji, a ne ovako i na ovaj nacin. Sve je kriv Mou. Ne mogu da vjerujem da je uporan u tim nekorektnostima i grubostima. Sad sem Pepea i Kedira i Marcelo pocinju tu igru. Sramota. Nocas je i Barsa bila neobicno mnogo gruba, ali ovo sto ovi ciljano rade to nije dobro. Sve se to i nad Ronaldom moze uraditi, ali Alves se nije pokazao kao ovi gore izrodi..tyler durden je napisao/la:ovaj pepe je NAJVECA MORONCINA na svijetu! dabogda otisao iz reala sutra!![]()
![]()
a i marcelo izgorio idi lijeci se,pa dodi!koji im je racq!![]()
brukamo se samo tako!bem ti fudbal!![]()
marcela i pepea treba smirit u ringu

strana 1304, moj drugi post ..yasminho je napisao/la:
Eto kakav si navijac svog amaterskog kluba, ne znas ni dali se pehar dobija.....
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Protiv njih je zabio 13 putaDer_Bomber je napisao/la:Koliko puta je Messi zabio protiv vas ukupno?![]()

Don't hate what you don't understand.
13 golova/15 utakmicaDer_Bomber je napisao/la:Koliko puta je Messi zabio protiv vas ukupno?![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.