GNK Dinamo Zagreb
-
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
Svaka čast!
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Sammir nije Damir, al je igračina, svaka mu čast, pokazao je večeras da kada hoce, može mnogo toga.
Za zivot cijeli!
Čim je Rogalo dosao u upravu,sve pobjeđujemo!!!Dinamo bolji za 5 razlike,ovi jedan udarac na gol,Dinamo 24-25!!!Bravo momci!!!
Igrač utakmice: Damir iz Dubrave
Odigrao je na nivou.
Ne bih ja još rekao da je sve gotovo. Ako išta drugo bar me Dinamova povijest tome uči. Ima još 90minuta pa ćemo vidjeti.

Ne bih ja još rekao da je sve gotovo. Ako išta drugo bar me Dinamova povijest tome uči. Ima još 90minuta pa ćemo vidjeti.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Čestitke na briljantnoj pobjedi.
Jao lažnog navijača 5 timovaŠB.TRN je napisao/la:Čim je Rogalo dosao u upravu,sve pobjeđujemo!!!Dinamo bolji za 5 razlike,ovi jedan udarac na gol,Dinamo 24-25!!!Bravo momci!!!

Ako ovo prospu,onda ih treba momentalno rasformirati i dati zagrebackoj deci na celu sa tobom da se rekreativno bave fudbalom na Maksimiru.dubrava je napisao/la:Igrač utakmice: Damir iz DubraveOdigrao je na nivou.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
svaka cast Dinamu
ali BBB se ne cuju nista, ono malo nadvikivanje DINAMO-ZAGREB i to je to
bas su losi :/

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
BBB bojkotuju, dakle nema ih.delko je napisao/la:svaka cast Dinamuali BBB se ne cuju nista, ono malo nadvikivanje DINAMO-ZAGREB i to je to
bas su losi :/
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- skyisthelimit
cestitke zagrepcanima..100% su u grupnoj fazi i od toga ih samo mogu sprijeciti njihovi huligani, a znamo kako su oni kulturni..Kakvi svedjani, kakav Molmo 

15.10 - 15.06 ...
Dinamo - Herenven, 80.minuta, 2:0, pobjeda ih vodi na proljeće, na kraju 2:2. To mi je prvo palo na pamet. A vjeruj mi, bilo je tih povijesnih utakmica i utakmica u kojima je Dinamo izgubio dobiven meč. A Koper - Dinamo od prije dvi godine..Devil je napisao/la:Ako ovo prospu,onda ih treba momentalno rasformirati i dati zagrebackoj deci na celu sa tobom da se rekreativno bave fudbalom na Maksimiru.dubrava je napisao/la:Igrač utakmice: Damir iz DubraveOdigrao je na nivou.
Ne bih ja još rekao da je sve gotovo. Ako išta drugo bar me Dinamova povijest tome uči. Ima još 90minuta pa ćemo vidjeti.![]()
ja da vodim Dinamo

BBB bojkotiraju već duže vrijeme tako da i nije bilo pravih navijača!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Cestitke na pobjedi i vjerujem plasmanu u LP.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Dobro tada ih je sudija ubio(i Karic
) inace bi im strpali peticu glat,a Malmo je pokazao i veceras da je defanzivno poprilicno losa ekipa,po bokovima bi i jedan Lazevski i Reljic izgledali kao licno Roberto Carlos,ali sto jest' jest' ljudi imaju strasnu kontru,prelepo otvaranje.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Posle Širokog,moj najdrazi klub.Zapadna Hercegovina je vecinom navijala za Dinamo,jedan dio,manji za Velez,al posto Veleza vise nema sad ti isti navijaju za Hajduk!!!Batistuta je napisao/la:Jao lažnog navijača 5 timovaŠB.TRN je napisao/la:Čim je Rogalo dosao u upravu,sve pobjeđujemo!!!Dinamo bolji za 5 razlike,ovi jedan udarac na gol,Dinamo 24-25!!!Bravo momci!!!svaka čast Dinamu, odlična utakmica, Krstanović najgori, Samir majstor.
- Titova-Juga
- Kontakt:
I ponovo nakon jos jedne izvanredne tekme da pohvalim Sammira, znate onog, (sto nije reprezentativni kalibar
). Badelj takodjer fenomenalan, mada su svi odigrali na nivou.
Ovakvu dominaciju odavno nisam gledao, 25-1 sutevi na gol uz 63% posjed lopte.
Taj jedini udarac i gol koji je Dinamo primio je jos jednom potvrdio da Ibanez veze nema u odbrani, dakle totalno izgubljen, ali se eto nakon nekoliko losih centarsuteva djelimicno iskupio sa asistencijom Rukavini, iako, ruku na srce, koliko covjek samo uputi nekakvi suteva ili centarsuteva ne zna ni on sam, mora jedan od njih i sjesti gdje treba. Ne smiju nikako poletiti visoko jer se svasta Dinamu desavalo u proslosti, treba mirno i pametno odraditi to gostovanje jos i onda napokon mogu svi odahnuti. Dalje, Jurcicu ovaj put dizem kapu iako je truba od trenera i uz to stojim. Za neke jace timove, Ibanez zasigurno ne moze igrati u prvih 11, a Leko nikako na boku gdje je odigrao jednu od losijih utakmica odkako ga znam. Malmo jedna simpaticna ekipa ali im nedostaje kvalitete u odbrani. Onaj Larrson je Derrick Rose nogometa
, sta je ono jebte...
P.S Mali Tomecak mora imati mjesto u prvom timu a Leku gurnuti sa Badeljom da povezuje redove.
Napad Rukavina - Fatos i to je to, osigurat eventualno koju pobjedu u LP sa ovom ekipom na okupu bez prodaje Badelja i Sammira sada kada su napokon najblizi LP-a ikada !

Ovakvu dominaciju odavno nisam gledao, 25-1 sutevi na gol uz 63% posjed lopte.
Taj jedini udarac i gol koji je Dinamo primio je jos jednom potvrdio da Ibanez veze nema u odbrani, dakle totalno izgubljen, ali se eto nakon nekoliko losih centarsuteva djelimicno iskupio sa asistencijom Rukavini, iako, ruku na srce, koliko covjek samo uputi nekakvi suteva ili centarsuteva ne zna ni on sam, mora jedan od njih i sjesti gdje treba. Ne smiju nikako poletiti visoko jer se svasta Dinamu desavalo u proslosti, treba mirno i pametno odraditi to gostovanje jos i onda napokon mogu svi odahnuti. Dalje, Jurcicu ovaj put dizem kapu iako je truba od trenera i uz to stojim. Za neke jace timove, Ibanez zasigurno ne moze igrati u prvih 11, a Leko nikako na boku gdje je odigrao jednu od losijih utakmica odkako ga znam. Malmo jedna simpaticna ekipa ali im nedostaje kvalitete u odbrani. Onaj Larrson je Derrick Rose nogometa

P.S Mali Tomecak mora imati mjesto u prvom timu a Leku gurnuti sa Badeljom da povezuje redove.
Napad Rukavina - Fatos i to je to, osigurat eventualno koju pobjedu u LP sa ovom ekipom na okupu bez prodaje Badelja i Sammira sada kada su napokon najblizi LP-a ikada !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
Bravo komsije, bravo Dinamo...
- Barney Stinson
- Kontakt:
Eto ti znas za koga tko navija..ŠB.TRN je napisao/la:Posle Širokog,moj najdrazi klub.Zapadna Hercegovina je vecinom navijala za Dinamo,jedan dio,manji za Velez,al posto Veleza vise nema sad ti isti navijaju za Hajduk!!!Batistuta je napisao/la:Jao lažnog navijača 5 timovaŠB.TRN je napisao/la:Čim je Rogalo dosao u upravu,sve pobjeđujemo!!!Dinamo bolji za 5 razlike,ovi jedan udarac na gol,Dinamo 24-25!!!Bravo momci!!!svaka čast Dinamu, odlična utakmica, Krstanović najgori, Samir majstor.
Čestike, predobra utakmica..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Dinamo jednom nogom u Ligi prvaka...ionako imaju para,boli glava...još 6-7 mil ako se ne varam dobivaju ulaskom u grupnu fazu,tako da će Maminjo vjerojatno dovesti neko ekstra pojačanje...dok naši klubovi o Ligi prvaka mogu samo sanjati 

-
- Kontakt:
Jedino što je sigurno u njegovom postu je ovo boldiranoBarney Stinson je napisao/la:Eto ti znas za koga tko navija..ŠB.TRN je napisao/la: Posle Širokog,moj najdrazi klub.Zapadna Hercegovina je vecinom navijala za Dinamo,jedan dio,manji za Velez,al posto Veleza vise nema sad ti isti navijaju za Hajduk!!!
Čestike, predobra utakmica..

HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY
b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?
b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.