GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 17 avg 2011, 22:32

Svaka čast!
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 17 avg 2011, 22:37

Sammir nije Damir, al je igračina, svaka mu čast, pokazao je večeras da kada hoce, može mnogo toga.
Za zivot cijeli!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 17 avg 2011, 22:40

Krunu za izbornika!
FEDERER= KLOC

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 17 avg 2011, 22:44

Čim je Rogalo dosao u upravu,sve pobjeđujemo!!!Dinamo bolji za 5 razlike,ovi jedan udarac na gol,Dinamo 24-25!!!Bravo momci!!!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 17 avg 2011, 22:45

Igrač utakmice: Damir iz Dubrave :D Odigrao je na nivou.

Ne bih ja još rekao da je sve gotovo. Ako išta drugo bar me Dinamova povijest tome uči. Ima još 90minuta pa ćemo vidjeti.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 17 avg 2011, 22:46

Čestitke na briljantnoj pobjedi.

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 17 avg 2011, 22:47

ŠB.TRN je napisao/la:Čim je Rogalo dosao u upravu,sve pobjeđujemo!!!Dinamo bolji za 5 razlike,ovi jedan udarac na gol,Dinamo 24-25!!!Bravo momci!!!
Jao lažnog navijača 5 timova :lol: svaka čast Dinamu, odlična utakmica, Krstanović najgori, Samir majstor.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 avg 2011, 22:48

dubrava je napisao/la:Igrač utakmice: Damir iz Dubrave :D Odigrao je na nivou.

Ne bih ja još rekao da je sve gotovo. Ako išta drugo bar me Dinamova povijest tome uči. Ima još 90minuta pa ćemo vidjeti.
Ako ovo prospu,onda ih treba momentalno rasformirati i dati zagrebackoj deci na celu sa tobom da se rekreativno bave fudbalom na Maksimiru. ;) :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 17 avg 2011, 22:48

svaka cast Dinamu ;) ali BBB se ne cuju nista, ono malo nadvikivanje DINAMO-ZAGREB i to je to :) bas su losi :/
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 17 avg 2011, 22:49

delko je napisao/la:svaka cast Dinamu ;) ali BBB se ne cuju nista, ono malo nadvikivanje DINAMO-ZAGREB i to je to :) bas su losi :/
BBB bojkotuju, dakle nema ih.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 17 avg 2011, 22:51

cestitke zagrepcanima..100% su u grupnoj fazi i od toga ih samo mogu sprijeciti njihovi huligani, a znamo kako su oni kulturni..Kakvi svedjani, kakav Molmo :roll:
15.10 - 15.06 ...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 17 avg 2011, 22:52

Devil je napisao/la:
dubrava je napisao/la:Igrač utakmice: Damir iz Dubrave :D Odigrao je na nivou.

Ako ovo prospu,onda ih treba momentalno rasformirati i dati zagrebackoj deci na celu sa tobom da se rekreativno bave fudbalom na Maksimiru. ;) :mrgreen:
Dinamo - Herenven, 80.minuta, 2:0, pobjeda ih vodi na proljeće, na kraju 2:2. To mi je prvo palo na pamet. A vjeruj mi, bilo je tih povijesnih utakmica i utakmica u kojima je Dinamo izgubio dobiven meč. A Koper - Dinamo od prije dvi godine..

ja da vodim Dinamo :mrgreen: :mrgreen: nema te sile :mrgreen:

BBB bojkotiraju već duže vrijeme tako da i nije bilo pravih navijača!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 17 avg 2011, 22:54

Cestitke na pobjedi i vjerujem plasmanu u LP.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 avg 2011, 22:56

Dobro tada ih je sudija ubio(i Karic :D ) inace bi im strpali peticu glat,a Malmo je pokazao i veceras da je defanzivno poprilicno losa ekipa,po bokovima bi i jedan Lazevski i Reljic izgledali kao licno Roberto Carlos,ali sto jest' jest' ljudi imaju strasnu kontru,prelepo otvaranje.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 17 avg 2011, 23:04

Batistuta je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Čim je Rogalo dosao u upravu,sve pobjeđujemo!!!Dinamo bolji za 5 razlike,ovi jedan udarac na gol,Dinamo 24-25!!!Bravo momci!!!
Jao lažnog navijača 5 timova :lol: svaka čast Dinamu, odlična utakmica, Krstanović najgori, Samir majstor.
Posle Širokog,moj najdrazi klub.Zapadna Hercegovina je vecinom navijala za Dinamo,jedan dio,manji za Velez,al posto Veleza vise nema sad ti isti navijaju za Hajduk!!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 avg 2011, 23:09

I ponovo nakon jos jedne izvanredne tekme da pohvalim Sammira, znate onog, (sto nije reprezentativni kalibar :roll: ). Badelj takodjer fenomenalan, mada su svi odigrali na nivou.
Ovakvu dominaciju odavno nisam gledao, 25-1 sutevi na gol uz 63% posjed lopte.
Taj jedini udarac i gol koji je Dinamo primio je jos jednom potvrdio da Ibanez veze nema u odbrani, dakle totalno izgubljen, ali se eto nakon nekoliko losih centarsuteva djelimicno iskupio sa asistencijom Rukavini, iako, ruku na srce, koliko covjek samo uputi nekakvi suteva ili centarsuteva ne zna ni on sam, mora jedan od njih i sjesti gdje treba. Ne smiju nikako poletiti visoko jer se svasta Dinamu desavalo u proslosti, treba mirno i pametno odraditi to gostovanje jos i onda napokon mogu svi odahnuti. Dalje, Jurcicu ovaj put dizem kapu iako je truba od trenera i uz to stojim. Za neke jace timove, Ibanez zasigurno ne moze igrati u prvih 11, a Leko nikako na boku gdje je odigrao jednu od losijih utakmica odkako ga znam. Malmo jedna simpaticna ekipa ali im nedostaje kvalitete u odbrani. Onaj Larrson je Derrick Rose nogometa :o :shock: , sta je ono jebte...
P.S Mali Tomecak mora imati mjesto u prvom timu a Leku gurnuti sa Badeljom da povezuje redove.
Napad Rukavina - Fatos i to je to, osigurat eventualno koju pobjedu u LP sa ovom ekipom na okupu bez prodaje Badelja i Sammira sada kada su napokon najblizi LP-a ikada !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Elmar78430
Kontakt:

Post Postao/la Elmar78430 » 17 avg 2011, 23:10

Bravo komsije, bravo Dinamo...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 17 avg 2011, 23:14

ŠB.TRN je napisao/la:
Batistuta je napisao/la:
Posle Širokog,moj najdrazi klub.Zapadna Hercegovina je vecinom navijala za Dinamo,jedan dio,manji za Velez,al posto Veleza vise nema sad ti isti navijaju za Hajduk!!!
Eto ti znas za koga tko navija..
Čestike, predobra utakmica..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 17 avg 2011, 23:30

Dinamo jednom nogom u Ligi prvaka...ionako imaju para,boli glava...još 6-7 mil ako se ne varam dobivaju ulaskom u grupnu fazu,tako da će Maminjo vjerojatno dovesti neko ekstra pojačanje...dok naši klubovi o Ligi prvaka mogu samo sanjati :D

napravljenje
Kontakt:

Post Postao/la napravljenje » 17 avg 2011, 23:36

Barney Stinson je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la: Posle Širokog,moj najdrazi klub.Zapadna Hercegovina je vecinom navijala za Dinamo,jedan dio,manji za Velez,al posto Veleza vise nema sad ti isti navijaju za Hajduk!!!
Eto ti znas za koga tko navija..
Čestike, predobra utakmica..
Jedino što je sigurno u njegovom postu je ovo boldirano :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY

b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.