EDIT: Upravo se neki engleski komentator fino provali, kaze Ribery daje loptu Lahma, medjutim to je na njegovu slabiju, desnu, nogu, nece sutirati. Fino je znati da nisu samo nasi komentatori tockovi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Eh moj Hantro,Mario uz ovog tipa s moje profilne najlošiji naš igrač dosad.Bitno je do kraja ne primit gol a gore šta se napravi.JetSet_Hantraga je napisao/la:Na kladionici sam igrao tacan rezultat 2:0, ali kako sada stvari stoje moglo bi to biti puno vise.
Syebat ce me Mario.
Ja bih prije Krossa vadio, koliko god da mi je drag kao igrac, vala nista nisam vidio od njega vrijedno pomena :S. Gomez u onakvoj zbrci, koliko god njega ne volio, ne moze nista.Bilal je napisao/la:Samo ubaciti Mulera mjesto Gomeza i idealan sastav
nema potrebe mi cemo Begovica protiv vas dovesti i on će nam biti dovoljan ... napadači su vam kese po formi i još se javljaš nestotrebevic je napisao/la:Gomez igra ko u najboljim danima
Obrisi nos i idi da se igras.thulkazal je napisao/la:nema potrebe mi cemo Begovica protiv vas dovesti i on će nam biti dovoljan ... napadači su vam kese po formi i još se javljaš nestotrebevic je napisao/la:Gomez igra ko u najboljim danima
I to u svom stilubavarian_bk je napisao/la:Arjeeen![]()
Ko ce ako nece on
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.